Kibic, aki a kártyaasztalnál kivülről nézi a játékot, tét nélkül, de cserébe beleokoskodik mindenbe.
Google a barátod szerint:A társasjátékot (főleg kártyázást) csak figyelő, a játékost néha kéretlen tanácsokkal ellátó személy.
Na ezért!
De a tanácsadásról a tipikus vicc:
-Szomszéd, beteg a tehenem.
- Ne adjék neki inni!
Másnap: - Szomszéd, ez még mindig beteg.
- Adjék neki ricinust!
Másnap: - Szomszéd, ez még betegebb mint vót!
- Adjék neki nyugtatót!
Másnap: - Szomszéd, ez a tehén megdöglött.
- Kár, pedig még lett volna annyi jó tippem.
assejó pedig míg nálunk vót feltöltöttem, de épp csak megfordítja eccekéccer, de el nem indítja megállás után sem. betologattam vele a motort. csak az én akksim annyira leroahdt már, h bebikázva beindult, de amiunt lekerült róla a kábel megállt.
de miert vette le azokat a szerencsetlen spoilereket.inkabb adta volna oda,jobban jart volna mindenki.nem akarlak elkeseriteni,de ezt nagyon nehez lesz leszedni.foleg festes nelkul.csatlakozom az elottem szoloakhoz,talan egy autokozmetikas le tudja szedni speci oldoszerrel.esetleg megprobalhatod 100%-os alkohollal.kicsi az eselye,de hatha megbontja a ragaszto szerkezetet
Ezzel próbáltad már?Címke és annak ragasztóihoz való,a matricák után maradt ragacsot ezzel szedtem le.Ha nem kétkomponensű az a ragasztó,ennek le kell szednie.
Google a barátod szerint:A társasjátékot (főleg kártyázást) csak figyelő, a játékost néha kéretlen tanácsokkal ellátó személy.
Na ezért!
De a tanácsadásról a tipikus vicc:
-Szomszéd, beteg a tehenem.
- Ne adjék neki inni!
Másnap: - Szomszéd, ez még mindig beteg.
- Adjék neki ricinust!
Másnap: - Szomszéd, ez még betegebb mint vót!
- Adjék neki nyugtatót!
Másnap: - Szomszéd, ez a tehén megdöglött.
- Kár, pedig még lett volna annyi jó tippem.