Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kibic, aki a kártyaasztalnál kivülről nézi a játékot, tét nélkül, de cserébe beleokoskodik mindenbe.
Google a barátod szerint:A társasjátékot (főleg kártyázást) csak figyelő, a játékost néha kéretlen tanácsokkal ellátó személy.

Na ezért!

De a tanácsadásról a tipikus vicc:
-Szomszéd, beteg a tehenem.
- Ne adjék neki inni!
Másnap: - Szomszéd, ez még mindig beteg.
- Adjék neki ricinust!
Másnap: - Szomszéd, ez még betegebb mint vót!
- Adjék neki nyugtatót!
Másnap: - Szomszéd, ez a tehén megdöglött.
- Kár, pedig még lett volna annyi jó tippem.
Ájájájáj. Mi az a kibic. És minden drága
Ezt kapjátok ki:
http://rohej.hu/video.php?kod=...
Komplettet lehet tudok, papírosat, csúszássérültet, burkolat nélkül, relatíve nem nagy lóvéért
PUR hab tisztító?
Tudod, kibicnek semmi se drága
Mert fax volt. majd ragasztok rá Tescós tuningcuccokat, akkó nem látszik.
es a motor miert nem jo?azzal mi van?
az akksi ezek szerint megadta magat a sok allas miatt.
assejó pedig míg nálunk vót feltöltöttem, de épp csak megfordítja eccekéccer, de el nem indítja megállás után sem. betologattam vele a motort. csak az én akksim annyira leroahdt már, h bebikázva beindult, de amiunt lekerült róla a kábel megállt.
ne idegesits mar,mindent kicsereltem rajta,mi baja lehet meg?:)
legalab baz akksi jo benne:D
ez a motor egyre keményebb
a volt motorod még miondig nem megy de hazsnáltam az akksidat egy-két motorozásra akksitesók lettünk
Dekor,vagy festékboltban kapható,címke eltávolító néven.Ha nem sikerül vasárnapra szerzek neked.Hamarabb nem tudok.
de miert vette le azokat a szerencsetlen spoilereket.inkabb adta volna oda,jobban jart volna mindenki.nem akarlak elkeseriteni,de ezt nagyon nehez lesz leszedni.foleg festes nelkul.csatlakozom az elottem szoloakhoz,talan egy autokozmetikas le tudja szedni speci oldoszerrel.esetleg megprobalhatod 100%-os alkohollal.kicsi az eselye,de hatha megbontja a ragaszto szerkezetet
Ez olyan mint a pálmatex, vagy sziloplaszt. Olyat én hol kapok?
Ebbe már lehet kapaszkodni.
Ezzel próbáltad már?Címke és annak ragasztóihoz való,a matricák után maradt ragacsot ezzel szedtem le.Ha nem kétkomponensű az a ragasztó,ennek le kell szednie.
Oké Csörgök.... Azzzzzztak@rva. A motorral gyúrsz vazze. Félkezes súlyzóóóóóóóóóóóó.
Próbálkozok köszi. Már ha az asszony itthon hagyja.
Zsolti,ha kell az ülésfogantyú,csörögj rám,20-án kint leszek Üllésen akkor kiviszem neked.Csináltam egy képet a mociról.
csak a komplett blokkot nem lehet kipróbálni épp tegnap adtunk vissza a tulajának egy hajtókarcsapágyas 250-est, de arra már volt vevője
ha metál a szín, akkor van rajta lakk és nem hozza a higító a színt. Autókozmetikásnál próbálkoznék, nekik van mindenféle drága spéci oldószerük is.
Polír az viszi kicsit, de mire végzünk, lerohad a kaszni.............................................
Írtam.