Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nagyon merem a hígítókat, mert ha jön a színe is akkor mehet a festőhöz. Akkor viszont már nem is alkalmi vétel volt.
Kedves volt tulaj, körberakta spoilerrel, de mielőtt el akarta adni, leszedte. Gondolom + pénz. meg ebben lakhatott, mert a piros kárpit szürke. Most dolgozunk a restauráláson, de nehéz dio....
akkor esetleg megprobalhatod meg atbongeszni a kepesmotort,sportmotort,hasznaltauto.hu-t,stb.maganszeme
lyeknel elkepzelheto,h van.v marad az ebay... amugy lehet egyszerubb egy komplett blokk.nem hiszem,hsokkal tobbe kerulne,es az legalabb mukodik.+ lesz egy csomo alkatreszed
köszsike!de nekik sincs:(
esetleg talan a pattexnek vanszupereros ragasztooldoja is.de az tuti viszi a festeket is.
www.auto-tuning.hu. az o bontojukban ha ninsc,az orszagban nem fogsz talalni. akkor max ebay.
ha jol latom vmi diszlecet,v spoilert ragasztottak fel iapari ragasztoval.ha a nitro nem viszi,akkor nem tom mi lehet.csak a finom polirkorong.
szaisztok!nem tud valaki segiteni h hol találok 250es fzr-hez alkatrész? (fötengelyT)sehol nem találok jo pár bontot fel is hivtam de semmi:S elöre is kösszi:)
Tényeg, ezzel a szerencsétlen csodával mit műveltek. Pedig a Fabia szép autó(A RÉGI!), nemtom mér nem kell rá vigyázni.
mit műveltek vele?
ez mi a redva?
Jó napot. megszülettek a képek. Segítsetek mivel tudom lepucolni........ Tegnap 1 óra alatt 1 sárvédő tisztult félig. Nitró nem viszi, gumikorong jobban kopik, mint a fehér ragasztó.
Igen, 530-as a kerék, bocs. R6-nál szintén hasonló a helyzet.
FZR 1000-re csak akkor jó ha 530-as láncot tettek fel az eredeti helyett.(gyárilag 532-es láncszett való rá)
Zsolti,azt a bőr kapaszkodót tudok adni,még újra is húztam bőrrel,nyugodtan felteheted.Mivel az én üléseim meghíztak,oda már nem megy fel.Helyette a doboztartó konzolokra raktam fel egy akkora kapaszkodót,bukócsőnek is elmenne!Majd holnap teszek fel képet.
Nekem semmit nem kértek a műszakin nemhogymáméghogyisne kapaszkodót. Tudok egyszerű műszakiztató helyet
Aztán egyben hazahozni őket!
Árán tezsvíír!
Becsülöm a szándékot de nézd meg jól a képen a hátsó sárvédőt és kérdezd meg magadtól hogy tényleg ilyen hosszú a lenyúló része?(mert olyan mint a Tied az nekem is van)
Mivel az FZR sportmotor,ezért minden tulajdonos első mozdulata az volt ezt a nyúlványt azonnal leszedte és maximum műszaki vizsgán tette fel külföldön.Magyarországra kerülve meg ha még megvolt,akkor azonnal a kukában landolt.
Ezért reménytelen ilyet találni.(de a remény hal meg utoljára)
Elnézést uraim, de mennem kell a lovak már idegesek. Megjáratom a ménest.
Sárvédőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
őőőőőőőőőőőőőőőőőőő
A most hogy mondod a Honda ülésen nekem sincs kapaszkodó.(bár hátulra viszont feltettem a fémet)
És mi lehet az enyém?
valami ismim egy bőr övet alátekert az ülésnek és volt is kapaszkodó a vizsgára.
Csak hát műszakira ha megy, kérik a kapaszkodót, nekem meg nincs rajta. Ha sikerül valami kafi hátulját szereznem, tied az enyém..... Márha nem fontos.
helló fiúk csak egy kis jó kedv feldobás megyek térd leszivásra felven telvel csak nem benzinel hanem vizel és marhára van hozzá kedvem na szép napot mindenkinek!
nem tudom. Az FZR-el csak 1x voltam a Pannónián és nem volt időmérőm. Az R1-el 2:20 körül alakult mikor még működött az időmérő , aztán meg beszart, meghülyült és így az utóbbi időben nem volt mért köröm.

Ugyanakkor az slick gumi istenijó, most legutóbb már azon mentem és sokkal jobb volt mint az utcai sportgumival. Jövőre belehúzunk és még jobb lesz az idő :-)
Sőt! Nem életbiztosítás, ha hirtelen gázadásnál az utas helyetted abba kapaszkodik. Ha leszakad (már pedig pl. az enyém nem tűnik hiperstabilnak) az nagyon gáz. 1 utassal kevesebb. És, ha ez 150-nél törtéinik.... brrr...