vágatlan hátsó sárvédőt" ezt még nem hallottam. Az neked mire jó? Amit Gyulának küldtél volna ülést, megvan még? Azom van kapaszkodó, nekem meg nincs..
Megkérdeztem a plexis embert akit küldtél,sajna csak a modern kacatokra van buborék plexijük.(de köszi hogy gondoltál rám)
Továbbra is keresek vágatlan hátsó sárvédőt.(is)
Őszintén nem vettem észre nagy változást,csak azért tettem rá mert ez jól mutat,és tisztítható.Igaz visszafogtam kissé a gépet hogy ne pazarolja a benzint,én nem pályázom vele.Vékony olajat javaslok(5W20)más néven varrógépolaj,én szórópisztollyal fújtam rá vékonyan,nem kell hogy tocsogjon.Itt megtalálod. www.sportmotor.hu/motoros_foru...
Látszik rajta a hőmérő érzékelője,az is rossz,de abból van másik,csak nem tudtam kiszedni a rosszat!Ha lesz új ház,abba teszem a jót,és csere.Ha van valakinek termosztátház eladó jelezze,please!
relatív. Ha van rá, akkor nem sok, ha nincs akkor a fele is sok. De gondolom tudod, hogy azt az élményt, amit a pályán kapsz sehol máshol nem tapasztalhatod meg. Nem beszélve a biztonságról.
Az ülés(nem üllés )megvan,a "szíj" kapaszkodóra gondolsz(gyakorlatilag nem ér sz.rt se) de rajta van.