Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen a gyári sárvédő.
Az ülés(nem üllés )megvan,a "szíj" kapaszkodóra gondolsz(gyakorlatilag nem ér sz.rt se) de rajta van.
vágatlan hátsó sárvédőt" ezt még nem hallottam. Az neked mire jó? Amit Gyulának küldtél volna ülést, megvan még? Azom van kapaszkodó, nekem meg nincs..
A felni mindenkinek szólt. S te ti hogy vagy tok? Ennyi.....
Megkérdeztem a plexis embert akit küldtél,sajna csak a modern kacatokra van buborék plexijük.(de köszi hogy gondoltál rám)
Továbbra is keresek vágatlan hátsó sárvédőt.(is)
Én?(meg milyen 17-es felni?)
Hát,nálunk nincs olyan hogy nem jön ki.(ez itt kérem erőszakszervezet,ha kell)
17-es hátsó felnije valakinek elfekvőben? Szia Ábrus mizu?
És hogy alakulnak a köridők?
(honnan kezdted és mennyire javultál,FZR-- R1)
http://www.nagyvas.hu/motorosb...
Itt a jó link,az előbbit elrontottam.
Őszintén nem vettem észre nagy változást,csak azért tettem rá mert ez jól mutat,és tisztítható.Igaz visszafogtam kissé a gépet hogy ne pazarolja a benzint,én nem pályázom vele.Vékony olajat javaslok(5W20)más néven varrógépolaj,én szórópisztollyal fújtam rá vékonyan,nem kell hogy tocsogjon.Itt megtalálod. www.sportmotor.hu/motoros_foru...
sportlégszüri? hogy kened, tisztítod? változott a motor tőle? karburálni mennyire kelett hozzá? top speed, fogyasztás hogy változott tőle?
Látszik rajta a hőmérő érzékelője,az is rossz,de abból van másik,csak nem tudtam kiszedni a rosszat!Ha lesz új ház,abba teszem a jót,és csere.Ha van valakinek termosztátház eladó jelezze,please!
Na végre,fél kettő óta nem tudtam feljutni,nem volt fórum!na itt van kép a termosztát házáról,ilyet keresek!Ott bújik a bal szélső trafó előtt.
az estiekben nincs csoportbontás, de lassú vagyok
És a lassú vagy a gyors csoportban mész?
na igen.
Hazafelé jövet vasárnap az M3-ason egy tréleren egy Ferrárit hoztak hazafelé Németországból. Állítólag alkalmi vétel volt.
relatív. Ha van rá, akkor nem sok, ha nincs akkor a fele is sok. De gondolom tudod, hogy azt az élményt, amit a pályán kapsz sehol máshol nem tapasztalhatod meg. Nem beszélve a biztonságról.
aham. Jó sok.
De jövőre menni kell ! Ki kell próbáljam.
mi az estiekre járunk, az 12-13k szervezőtől függően. Ebben 2 óra motorozás fér bele 18-20-ig.
Vagy H1N1 vírusos.
Még nem. Azt mondta pénteken jön, azóta nem jelentkezett. Ábrus meg biztosan duzzog...........
no, került info az oilról? Egyébként Ábrus a lapkamizériába (bocs a nemlapka mizériába) valószínű elveszett. Azóta nem hallottunk felőle.