Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én viszont azt tapasztaltam hogy nem mindenük van és az sem mindenhez,úgyhogy nem olyan sanszos az.(de annyira azért sanszos mint a többi)
ebayhez sajnos nem értek:S:) ma sikerült elérnem a burmi motorbontot de ott sem tudtak segiteni:S:( a lakihegyit viszont nem tudom elérni ami pedig sanszos lenne mert nekik szinte midnen van midnenhez!de ha bárki tud valamit és megosztaná velem azt megköszönném!
dehogynem van,csak keresni kell:) en 1 evig kerestem egy idomot ja es a 3. lett jo
ujonnan bamrit megkapsz hozza.jo borsos aron persze.hasznaltan erdemes maganszemelyektol. sokan bevallaljak a szetbontast a javitas helyett.toluk olcson lehet szerezni. en pl 5ezerert hozzajutottam egy fesszabhoz.igaz ismeros volt a srac:)
es nem utolso sorban az ebay int utolso mentsvar mindig ott van.kis angoltudas,es csodakra kepes.
igazad van! az összes szutykos belpiacos szemetet el kell felejteni. Túl rég óta vannak Magyarországon, hogy már max külsejükben idézzék az eredeti technikát...
Akkor meg pláne felejtsd el a 250-es négyhengereseket.(a 400-asokat sem kéne nagyon erőltetni)
Olyan jó vételt ebben az országban nem találsz ami megérné.(ha javítani kell)
Ezeknek a javítása messze túlmutat bármelyik egy vagy kéthengeres költségein,nagyon más dimenzió)
Persze csak szerintem.
Gyulának igaza van. A 400, vagy 600 jobb választás. ( Bevallom őszintén, egy 2T 125 jobb lett volna nekem is. Lehet most megköveznek. Városban jobb. Én vezettem a 600-al kb. 3500 km-t eddig. Abból legalább 3000-et városban.)
nem volt semmi bajom az af1el én direkt hajtokarcsapágyasan vettem azt is:)kerepelt:)egyik barátom megcisnálta:) uj hajtokar uj csapágyak szimeringek!motorja hibáttlan volt külseje is agyon tipptopp volt és bika erös volt!megéri a pénzét!de büdös és az akkusztika se az igazi!:)tanulo motornak tökéletes bár tud meglepetéseket okozni:)már ilyen 230körül lehet jot venni!:)azthiszem még az enyém is fönt van mert láttam hirdetve!:)mostanság:)
hát igy van:)jo8
Az AF1-ednek volt valami gondja? Mennyibe passzoltad el? Barátnőmnek akarnék majd egyet. Szeret motorozni, de mögöttem ülni nem...
akkor viszont nem értem. Csak a sor 4 kell ? Egy 125-ös 2 T-n nagyságrendekkel olcsóbb javíttatni mint egy 4T sornégyest. A 250-hez egy vagyon a motor felújítás. A 125-höz ahhoz képest fillér. nemigazán értelek.
Bár a hangja a nagyobbaknak sokkal szebb. Hiába megy a 125-ös mint állat, nincs szép hangja.
Na jó éjt,zárom a műhelyt!
Csak annyival jobb a 2T powerosnál,hogy kisebb fordulaton is van nyomaték.Viszont az alkatrészköltség meg kétszerese.Nem olcsó mulatság a sor4!
áhhh gyula én nem száguldozok!:)nálam nem az a lényeg h mi mennyit megy!:) amugy sem motoroztam még oylan sokat:S érezzem az eröt nyomatékos legyen több nem kell!:) a sebbesség korlátot amugy is beszoktam tartani meg nem szeretnék donorrá válni:)de azért kösszi!:)
Dio,egy jótanács:ha már AF1-el kifurikáztad magad,akkor ne 250-est vegyél,mert alig megy többet annál!Sőt,lehet nem is megy többet!Akkor már olyat vegyél,amit később nem kell lecserélned.Mondjuk egy 400-600 as kategória már elég.
Jaj,ne is emlegesd,az egyik feltett video fórumán nagyon kikaptam,mert azt mertem írni,hogy a 125-ök is úgy gyorsulnak!
sajnos az a 125ös már nincs meg!:( most lenne egy jo kis vételem fzr 250 terén de kéne alkatrész:S amugy tlleg elég ütösek a 25ösök is de hát mégse sor4!:)
Te dio. Én nem is látom az adatlapod FZR-t. Lehet nem is ahhoz keresel alkatrészt. Neked egy 125-ös futurád van ! Ejnye barátom, azt sem tudod, mivel tolod?
Egyébként egy 125-ös AF1-et egyszer én is próbáltam. Durva ! Nagyon komolyan döntögethető. A 600-as 4T is odaver, de egy 125 2 T máshogy. A 2 motor nagyon különböző. Talán ezt Gyula tudja még mondani. Neki is az előző egy 125 2T volt.
az F1 szart se ér
nah gyönyörű. Szoktátok követni a Forma1-et? Tavaly szingapúrban mégiscsak szándékosan zúzta le a renault-ot a kis Piquet. Fasza. Így szurkoljon az ember bárkinek is. Massa tavaly világbajnok, ha nincs a szingapúri balhé.
http://www.a5.hu/cikkek/2/3554...
áááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááá nem hiszem el h nincs magyarországon alkatrész 250es fzrhez:D:D:D
jah igen bocccssssiiiii:D:D:D nem royalnak ment:)elöre is köszönöm:)
Ha nekem címezted, akkor holnap estére megkérdem
szia!:)mennyi lenne az ára?:)
És az ujjam is fogy......
Gazdagodtam egy szóval, tényleg nem tudtam. A vicc az jóó
Vettem pengét a nagyját próbáltam leszedni, de gyorsan tompul. Willkinson gazdag lesz mire végzek.