Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ábrus!Elvesztél, vagy az utánpótláson dolgozol?
Basszus, hogy jártam!

Gondoltam, körözök egy kicsit, miután kedvet kaptam Rossit látva
Beöltözök, sisak fel, kulcs fordul - és semmi. Az akksi úgy le volt merülve, hogy még az üresjelzőt sem gyújtotta meg, jelzés szinten sem. Totál nulla!
Szerencsére rá tudtam bikázni, van egy fölös öreg autó akksim tartalékba. Most töltöm, de aggódom, fel fogja-e venni rendesen a töltést, vagy bexart végleg, mert az ólom akksinak árt, ha nullára merül
Sztem valahogy rajta hagytam a gyújtást, mikor beálltam hétfőn, azóta rajta.. nem tom, hogy nem vettem észre
sziasztok!azt szeretném kérdezni h tud valaki fzr 250 rr-hez bontott fötengelyt?93as évjáratu!elöre is köszönöm hello!
Nem az régebbi kép........
Úgyszintén. Remélem még lesz rá alkalom, hogy összefussunk. Tökölön is jártál tegnap?
Örülök hogy találkoztunk, csak sajnos lépni kellett, mert a családdal még Makóra át kellett jönni. Pár kép, igaz telefonos. Az Aston Tökölön volt.
OK! csörgethetsz 9 előtt is mert a család megy 8-ra Kecskemétre. Így szerintem fent leszek.
Ha megyek, megcsörgetlek. Gondolom 9-nél hamarabb nem érdemes.
oszt hogy lehet oda bemenni? Sok píz?
Lakitelek, téglagyár
ahhh, de hogy. Annak ratyi az aszfaltja, semmi bizalmam nincs vele szemben és messzi is van. Nekünk a Hungaroring a hazai pálya 30 perc alatt ott vagyunk
Az eurón voltatok? Szombat, vasárnap én is ott voltam családostól picit.
én szerdán zártam a szezont a ringen, király volt. Most mentem először slik gumival, királyság ezerrel pedig eddig sem bakeliten gurultam, node ez már igen. találkoztam sztívenhuffnágellel is.
Nálatok lesz? Vagy tTeleken?
Ma ugrott a paripa betörés, de holnap menni kék. Euroringen drift bajnokság lesz. Valakinek nincs kedve jönni?
Köszi Zsolti,majd felhívom.
Itt Europa Truck Trial verseny lesz. Oda tervezem a menetet.
Hali.http://www.kepesmotor.hu/fek_k.... Egy ktelefont megér....
asse rossz.
Itt Szegeden meg halfesztivál van, a hétvégén megyek halászlevet kóstolni!
a héten 2x ültem csak rajta. át kellett vinni a kocsit Kingáékhoz. Este. Későn. Forgalom nélkül. Ill. szinén este fél 10 körül egy szolizás a város másik végén. NAGYON jó volt. haladtam is, döntögettem kanyarokba. Jó volt.
Viszont most hétvégén Quadozok, airboardozok, lézercsata, hajókázás, Velenvcei tó. Ha valaki arra járna netalántán (Gárdony) szívesen venném, ha ihatnék vele egy sört.
aham. kipuf.
Thomas,mikor megvettem,egy ismerős hozta haza mert akkor még nem volt kész a jogsim,és mikor megelőzte vele a kísérőkocsit,akkor hátulról jól látszott egy kis kormolás a kipuból.De azóta már megszüntettem.Jeckson,8000-lesz elsőbbségi postával,másnap garantáltan megkapod!
Hmm. Én ma is gurultam egy 80 km-t