Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

közel laktok. Gyertek át. Megmutatom. Most nem megyek ki pár napig. Suliban vagyok. Majd készítek képet még...
hát csak már megunom az életemet jobban járok valakitöl kérek egy motort hát ha aszt is összesikerül törnöm
a feleségem követelőzik. Azt mondta kérjek képet a sárga szobáról!
,,,, is!
Akkor se lapka.(hézagoló betét)
még a végén sajnálak benneteket hogy ilyen rossz sorsotok van orvoshoz motorral
akkor együtt javulsz a motoroddal? jó lesz az! ÉS NE ERÖLTESD ! Csak amit a doki enged...
na de nekünk még mindég jobb dolgunk van hozzád képest( mi nekünk ez tiszta hawai) , és nem is tudom miért is nyavajgok mikor a fogoroshozom is motorral mehettem.
akkor egy feledhetettlen éjszakád lesz ábrus
igaz, ezért megyek zárt pályán
ezek az értelemes nagytudásu orvosok szerint törés nincs csak az inszalagok meg az izületek nagyon összezuzodtak meg a térd feleti izomréteg az most ugy néz ki mintha kondiznák és nem hajlik be az a baj vele ,hogy motorra ülök e hát az nem csak alábam hanem ,hogy elkészül e a motor a tervek már itt vannak a fejemben fekete váz , arany színü fék konzolok, 2 szemü lámpa lesz rajta és nagyon gyilkos kinézetü lesz mondjuk most is majdnem gyilkos volt szó szerint
Jó neked ! legalább a tied téged megkinozot, és tul vagy rajta . . De az enyém csak megnézte és annyi. , és mégis kinlódok. , még egy két napig
a tel olvasatodban lapkát a szelepemelő tetejébe teszed, az FZR-nél meg a szelepemelőt ráteszed a lapkára :-)
Meg megyek éjszakára is,és ugye hó végi leolvasás van,tehát aludni sem lehet.
a fog fájás a világ egyik legjobb dolga szerintem máma csak jót kérdezetek ábrustol
igyekszünk. De orvos mit mond? Ha a te partizán lábraállásod nem nézzük, mi a szagvélemény? Fogol még idén motorozni?
kösszi a lábam nem valami jól van 3napja eldobtam a mankót mert ugye nekem már az nem kell asztán máma meg már alig tudok lábra álni tele a cipőm már mindenel nagyon vigyázzatok magatokra a legtisztább ha autó se elöted se utánad nincs
Na.
Szia Pisti! Jól beszélsz! Lábad? (bár ezt már tegnap is kérdeztem, csak nem válaszoltál)
NEM!
NEM LAP ALAKJA VAN!
Egy lapot rá tudsz húzni a szelepszárra?
(ki.aszott fogorvos jól megkínzott és megy ki az érzéstelenítő úgyhogy ne vitatkozz velem)
szép estét mindenkinek !ábrus ne mérgelödjél már mérgelödök én helyetted is csak én a saját motoromra meg az egész alkatrész árakra
pedig lap alakja van, még ha nem is érintkezik a bütyökkel, attól még lapkának fogom hívni
Most figyeljen az összes lapkamániás!
AZ FZR-BEN NEM LAPKA VAN!
A lapkát ami egy pénzérmére hasonlít,az emelőtőke tetején lehet kicserélni és KÖZVETLENÜL EZT nyomkodja a vezérműtengely bütyök.(ez cserélhető vez.tengely kivétel nélkül)
Mivel különböző a vastagságuk,ennek a cseréjével lehet változtatni a szelephézagot.

Na,AZ FZR NEM ILYEN!
Ebben a hézagoló betétet a zárt tetejű emelőtőke(igen,az a kupak a képen) ALÁ a szelepszár végére kell tenni,(igen,az a kis bizbasz ami meg van számozva és NEM HASONLÍT EGY KICSIT SEM A LAPKÁHOZ MERT NEEEEEM! AZ)
tehát szelepszár--erre a hézagoló betét--erre a fényes kupak és ezt nyomkodja a vez.tengely bütyök.
Ezért ha itt szelephézagot akar valaki állítani,akkor meg kell mérni a hézagot--ki kell venni a vez.tengelyt--kivenni az emelőtőkét--levenni a hézagoló betétet--megnézni rajta a számot--és a táblázat sorait és oszlopait használva már látja is hogy milyen számú betét kell bele ÉS KURVÁRA NEM ÉRDEKLI HOGY MEKKORA VOLT A GYÁRI BETÉT!
TEHÁT ISMÉTELJE VELEM MINDENKI HANGOSAN:AZ FZR-BEN NEM LAPKA VAN!
MÉG EGYSZER:AZ FZR-BEN NEM LAPKA VAN.(a hétszentségit neki)
kanyarban gyorsítani kell !
Motoros pozitívum... Az egyetemre nem engednek be kocsival, csak ha 180 Ft-ot perkálok óránként (holnap előadás reggel 8-től este 6-ig) Viszont a portás bácsi aszonta, hogy ami a sorompó mellett befér annak ingyéé van. Legyen az bicikli, roller, robogó, vagy motor.