Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öö.. zárja a levegő útját. Kevés levegőt kap? Vagy sok benzint?
Nekem ugyanaz a bajom mint Thomas007-nek... Nincs jól belőve a szivatóm... És ha nem indul be szivató nélkül már az elején(ami azért hál' istennek nem gyakran fordul elő) akkor hosszú kínos percek következnek, mire beindul! Ilyenkor mi a teendő?
Tezsvírem!
Hát tessék már gondolkodni hogy mi történik akkor amikor ráhúzzuk a szivatót!
hallgatlak...
Szivató nélkül szoktad indítani és beindul? (mert akkor elég világos hogy miért dadog melegen alapjárat felett)
Az komoly!Nekem nyáron se indul reggel szivató nélkül!
az lesz... Egyébként szivatót nem húztam abszolút. Nincs rendesen beállítva. Ha húzok szivatót, beköpi a gyertyát.
Egy Gilera MX áll már fél éve unokaöcsémnél. Szétszedtük, mintdent rendberaktunk kapott egy friss fényezést, erre megadta magát a fesszab. Gyula csinált nekünk egyet. Élesítettem volna, és mikor negyedjére mondtam, hogy: Na most indistsd.... na akkor má nem indult . Nincs iszkra, úgyhogy mosán se fesszab, se gyújtás. Gyula mind a trafót, mnd a fesszabot le tudja gyártani. Ideális lenne. Mivel a komplett tél itt lenne rá, logikus gondolat nem? Még úgy is, hogy Gyula 200 km-re van...
Nem lehet,hogy csak "rosszul" húzod rá a szivatót?
Nekem is van olyan hogy rosszul csinálom a napi első indítást és utánna nagyon nehezen indul be!El kell találni meddig húzd a szivatót!
Miért?
Trafót akarsz cseréltetni?
Próbáld meg egy hűvösebb reggelen(mostanában már van)ugyanezt rendesen feltöltött akksival,ugyanis megeshet hogy ha halványodik,akkor már túl kicsi a szikra és nem akar indulni.(vagy megpróbálod a Berlingo akksijáról,az csak bírja)
SZia Gyula!
Szoktál motor villany javítást vállani néha? (otthagyom neked ősztől tavaszig (Nem az FZR-t)
(Egyenlőre elméleti síkon )
vagy a hirtelen jött párára lenne érzékeny? Fedett helyen áll, de csak a feje nem ázik. A plexi full pára volt reggelre.
tegnap elmentünk este 9 körül szoliba az asszonnyal, és kicsit haladósra vettük a figurát. Hűvös volt, ment mint az álom. (múltkorában, vagy 5-6 fokkal ha melegebb volt, és nem szeretett menni 3 e fordulat alatt) Meg is dícsértem, szép moci, jó moci.

Erre ma reggel. Hideg volt, meg korán (fél 7) nem volt hajlandó indulni. indítóztam, de nem akart jönni az alapjárat, és az emúgyse csúcsszuper akku lemerült.
mi lehet az oka, hogy nehezen indul már 10-12 fokban is (télen nemtom mi lesz) Segítsetek légyszi..
Turmix marad! !
Család nem engedné. Egyébként is, max. ajándékoztuk volna...
Tesk mondani, a turmix eladó lesz vagy megtartjátok?
na mivan mindenki bealudt meg dolgozni ment
köszönöm az aggodást de te mesélted ,hogy tesem voltál különb sokkal
Na mentem dolgozni,csá mindenki.(akkor se lapka)
Mivel én találkoztam Bakosi kollégával,tanúsíthatom hogy rá sok minden jellemző,csak a türelem és a sok pihenés nem.(na meg a szófogadás az orvosnak)
Pedig a saját érdekében jól tenné.
Ábrus légyszi magyarázd el mert ezt igy ebben a formában nem értem
Nem,csak nem ugyanaz.
ok thomas , türelmetlenül várjuk. De ami neked közel, az nekünk messze, nagyon messze. Na nem a kilométer miat hanem az idő miat. A történet az ugy van hogy a feleségemet egy év után sikerült felültettnem ujra a motorra( mivel hogy először mikor elvittem 80-ig huzzattam fel, na nem olyan nagyon sportosan, de nem is nyugisan és ott 70-80 körül üvöltözött hogy ő már leszál és vissza se ül többet.) Na már most megigértem hogy lassan megyek meg minden csak ülyön föl. Lassan is mentem, 30-40 körül és akkor megveregette a vállam hogy na igy pontjó neki
Lapkafóbia?
"Ne eröltesd"
Persze!
Látom Ti még nem találkoztatok.