kerek egy hete nem ültem motoron. Útálom a melót, a házdelújítást, és az egyetemet. EGYÜTTMEGASZTÁN ! Egyenesen rühellem...
Erről egy ankedota jut eszembe:
Élni jó, Coca Cola
Szar az élet, Pepsi.
Ja ,és holnap dolgozni kell..
nem is rossz otlet:) ulles nincs is tul messze,es legalabb motorozok egyet.lehet akkor jovo heten atugranek,egym indkettonknek jo idoponban.
koszi elore is!
eleg orult lesz a kvetkezo kerdes,de hatha tudja vki a valaszt.
van ugyebar a 90-es evjaratu motorom.ennek a tankja muanyag boritasu.alatta kicsi fem tank. az ujaknak nincs boritasa,eleve a tank latszik.na most nekem nemtetszik a tanksapkaja,mert rendszerint ne mtudom hova tenni tankolastol,v leteszem valahova,es belerugok,stb. az ujabbon mar csak nyitni kell.
kerdesem: vajon ra lehet tenni az uj tanksapkat a regire? a csavarok,es atmero ugy neztem ugyanakkora,de ugye nem tudom,h most ez a boritas,meg tank kozti resz jol zarodna-e.otlet?
értem. Hát elég elvetélt próbálkozásnak tűnik szerezni egyet. Legfeljebb valami nagyon csóró ember, akinek hirtelen benzinre kell a motorba odaadj a sajátját... De, nem valószínű.
Mindenesetre én itt debrecenben valósznű el fogom tudni készíttetni, ha egyszer eljutok addig, bár nálunk mindig ül hátul valaki... Aszonynak bérelt helye van.
mert nicns mintam,szegeden meg eleg keves ember javit idomokat,nemhogy keszitene
egyedul az auto-tuningnal talaltam,de az is 1000-esre valo.tartok tole ne megyezi ka 600-aseval.
en hasznalnam,mert asszony irtozik a motorozastol,szoval nem nagoyn viszek utast.viszont nagyon jo optikai tuning.de ez volt anno a nsr125-ommel is.1 ev utan talaltam ebayen veletlenul.
miértnem készítteted el? Szerintem még olcsóbb is lenne mint gyári. Ahol spoilereket csinálnak, szerintem ezt is elkészítik. Utána már csak fényelni kell, és kész is. Egyébként én is örülnék egy olyan elemnek. (bár szerintem sosem használnám...)
ja,egyebkent nehez indulas, fustoles, 1-2 henger nem indul be,stb.de a legjobb egy kompressziomeres 10 folott jo az ertek(max 12-ig,a folott mar tul nagy a kompresszio,es art a motornak),8-10-ig viszonylag elfogadhato,az alatt javitando. az ertekek bar-ban ertendok.
van:) minden ami kell 250-es FZRhez,az van.meg alkatreszlista is,kepekkel,mindennel.gyari ertekekrol PDF,a legutolso csavarig,minden,ami kell.szuksegem volt ra,osszehalasztam mindent hozza:) http://fzrclub.extra.hu/
ott lepj be a tipusokhoz, azon belul kettos kattintas az FZR250-re, es ott lesz 3 pdf, + egy konyv jpg formatumban.letoltod,es hasznalod:)
amúgy ha valakit érdekel tökéletes állapotban van de ELADÓ..MERT megszületett a 3-ik kislányom ezért nem használom.
müszaki 2010.09 friss olaj jó gumi elöl 120,hátul 160.(Győr )
600-nak 12-es kompressziója van gyárilag,ha gyengül,akkor az ereje is gyengül.Könnyű észrevenni,mert kisebb lesz a végsebessége,mint gyári kompresszióval.Ha gyűrűkopás miatt csökkent,akkor egy kis füstölés tapasztalható a kipunál,ha valamelyik szelep nem zár jól,akkor visszadurroghat a karbiba,vagy a kipuba,mert a kiszökő keverék ott is ég,ahol nem kéne.De ez már komoly hiba.De itt van Bagoly vagy Ábrus,ők okosabbak.
sziasztok érdeklődnék mik a jelei annak ha nem jó valamelyik hengerben a kompresszió ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,vannak e jelei látható vagy hallható? milyen kompresszió értékeknek kell lenni 92-es fzr 600. köszönöm
amúgy jó a mocim csak fevetődőtt ez a kérdés........
Erről egy ankedota jut eszembe:
Élni jó, Coca Cola
Szar az élet, Pepsi.
Ja ,és holnap dolgozni kell..
koszi elore is!
van ugyebar a 90-es evjaratu motorom.ennek a tankja muanyag boritasu.alatta kicsi fem tank. az ujaknak nincs boritasa,eleve a tank latszik.na most nekem nemtetszik a tanksapkaja,mert rendszerint ne mtudom hova tenni tankolastol,v leteszem valahova,es belerugok,stb. az ujabbon mar csak nyitni kell.
kerdesem: vajon ra lehet tenni az uj tanksapkat a regire? a csavarok,es atmero ugy neztem ugyanakkora,de ugye nem tudom,h most ez a boritas,meg tank kozti resz jol zarodna-e.otlet?
Mindenesetre én itt debrecenben valósznű el fogom tudni készíttetni, ha egyszer eljutok addig, bár nálunk mindig ül hátul valaki... Aszonynak bérelt helye van.
egyedul az auto-tuningnal talaltam,de az is 1000-esre valo.tartok tole ne megyezi ka 600-aseval.
en hasznalnam,mert asszony irtozik a motorozastol,szoval nem nagoyn viszek utast.viszont nagyon jo optikai tuning.de ez volt anno a nsr125-ommel is.1 ev utan talaltam ebayen veletlenul.
http://fzrclub.extra.hu/
ott lepj be a tipusokhoz, azon belul kettos kattintas az FZR250-re, es ott lesz 3 pdf, + egy konyv jpg formatumban.letoltod,es hasznalod:)
köszönöm király ez a fórum.
müszaki 2010.09 friss olaj jó gumi elöl 120,hátul 160.(Győr )
amúgy jó a mocim csak fevetődőtt ez a kérdés........
(kislány Lilla van a rokonságban)