Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yeah!Én-én-én!
Lilla megvolt!
Mentem cakát......
Lili
Tudom,Törpi.(de az igazi)
Eddig nyerésre állok tippelésben de az asszony okoskodik.
Most mutattam asszonyomnak a képet a lányodról(ahol befáradt) és kb 10 perce próbálunk emlékezni a nevére de nem ugrik be.
HELP!
Nálunk fordult40000. Remélem annyi is.
Na csá mindenki,mentem mert reggel kelni kell.
Lehet hogy egy tüzép telepen volt b.őr?
Mindegy,ennyit megért.
És asszonyod is boldog lehet,mert ebben a koszt felvakarva a padlóról végre biztos nem talál föníciai vagy ókori római pénzérmét a rétegek alatt.(mert az eddigiekben esélyes volt)
Km.óra állás?(Magyarországon ugye csak tájékoztató jellegű)
Biztonséági őr vvolt a tulaj, szerintem ebben élt. Spojlerezve volt és tiszta ragasztó körbe, mert csak leszedte, de a ragacs maradt. Az ülés piros és fekete loenne szerintem, de takarítás után lehet érnek meglepetések.
Csak olaj.
Retek?
Csak nem zöldséges ládákat szállított a piacra?
FZR600 szereti vajon? Láncszett esetleg olcsón a gépemhez?
Még kép nem ment, de jó.... Kívül belül tiszta retek, de talán vasárnap puceva lesz. Pesttől hazáig pályán utazó 160-at bírta. Fzr györsabb, Unót sajnos visszavittük, megértő volt a fószer, de törzskönyv még nem volt intézve sem.
Fábia?
Motorhoz való. Nagykeres srác hívott. Ha kell valakinek valami szóljon....
Értem akkor valahol nem lesz találkozó Dunavarsány közelében? Szombaton felkisérem asszonyom, utána motornap....
Mihez vetted?(lehet majd kell)
Nem,mert eljött a cuccért,így anyámékkal elugrunk Hévízre fürödni szombaton.
De valamikor elnézhetünk.(addigra kikúrálom Fré köhögési rohamát alapjárat felett)
"akkor csak úgy porzana utána a murva a kereskedés udvarán,ahogy rohanna a kijárat felé."-és másnap a szemben levő szintén murvás kereskedésbe betérve örömmel venné meg "ugyanezt" 187e km-rel,mert sejti Ő hogy ez nem valós és van ebben már 240-250e is,de akkor sem olyan széthajtott "szar" mint szemben azoknál a hiénáknál az "előző" hulladék.
Sziasztok ma rendeltem 25l mobil1 20/50-es olajat. 1300 pézért eladó lesz belőle. Akinek kell jelezze, Szeged Tiszaalpár Dunaújváros Szentes környékére elszállítom ha arra megyek.
Szia. Szombatom Bakosi kollégához megyünk?
A kilométeróra állás nálunk pedig egy választható opció."Jobb/őszintébb" helyeken talán még meg is kérdezik hogy hány kilométerrel szeretnéd átvenni az autót.
Nyugaton járva(Németország)ha német a kereskedő,akkor simán kiteszi a valós km.óra állással legyen az akár 557e km vagy több és frankón elmondja a hibáit a vasnak(még a Magyar vevőnek is)ha meg kiderül hogy mégis szar a termék,akkor megcsináltatja,vagy visszaveszi és elnézést kér.)ugyanott a török-arab-stb.kereskedőnél már előfordulhatnak disznóságok,de a Magyar körülményekhez képest azért korrektek.
Viszont a Magyar itthon is igényli,hogy Ő korrekt minőséget kapjon töredékáron,ezért tudat alatt egyszerűen igényli hogy legalább a látszata meglegyen hogy jó üzletet kötött.
Ha kitennéd hogy a valós óraállás pl:553e km,akkor csak úgy porzana utána a murva a kereskedés udvarán,ahogy rohanna a kijárat felé.
Sajnos itt EZ a Magyar valóság.
plusz ha nem túl drága, és a vezérműszíj hajtja, vízpumpa..
És vezérműszíj feszítőgörgőket.