Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi,örülök hogy jólesett.(nem annak hogy Ön jól esett)
Sok sikert a legózáshoz.
Tényleg jó.(egy ismerőst láttam közöttük)
na máma voltam ábrus motoros társunknál jol éreztünk magunkat csak hamar ment az idő és hát elkelet jönni láttam a szép kis vasat tecet nagyon kösszönök mindent ábrus föleg a müszerfalat
itt a motoros bandánkrol egy jó videó ha valakit érdekel! nem kell sokat olvasni link
NGK egyenes pipát keress bárhol, ahol árulnak NGK cuccot
es hol vetted? yamaha markakereskedes,v van vmi jo olcso hely?
Ami jó lenne 1300 körül van db. Amit vettewm rövid, 350ft db
en:)
Ja igen,te voltál ott mellettem az a magas srác? Igyekeztem kijutni a tömegből,mindenki egy lépcsőn akart felmenni,pedig az alagút után már könnyebb volt feljutni.A lányok is fékeztek,ne siessek annyira.
hat, novel meg nem tevesztettek ossze kegyelmezz neki,nem o volt:)
Azt hittem a sógórnőm játszik,az is szokott hátulról bökdösni,de megígértem neki legközelebb 120-al viszem haza Üllésre,erre már elment a kedve.
szoltam en,de meg csak nem is hallottal:) mondjuk hozza kel ltenni,h a tomeg sodort teged,szoval ezert nem hanyom a szemedre.kozvetlen a tuzijatek utan,ahogy indult mindneki haza. meg asszonyod is lattam. na majd legkozelebb orditani fogok:)))
Nem láttalak,bocsi de éhes voltam,aztán mikor jóllaktam már nem jöttél hozzám.miért nem szóltál rám?
gyula! ott bokdostelek a 20-ai tuzijatekon,de ugy mentel elore,eszre se vettel.mar nem is ismerkedunk?:)
mennyi volt a 4 pipa?
a vezerles kemeny dio. tuti et akarod csinalni? 1 fog elteres akar beszakithatja a dugodat is. en azt mindenfelekepp szerelovel csinaltatnam.
amugy ha jol remlik, akkor a ket pontnak meg kell egyezzen,egy sikban kell lennie., es meg a generator(v jelado,v mittomen mi,ami jobb oldali dekli alatt van a kuplung elott.) is a jelolesnel kell,h legyen.
helo.
hát ezen mongyuk már énis gondolkoztam!
azért köszönöm, jólenne az r6-is!
helo
kösz.
Csatlakozom.(nem hozzád)
na húzok aludni. Jóccakát mindenkinek !
Akkor legközelebb úgy próbáld meg,hogy az első kerék nézzen a domb felé,hátha úgy könnyebb lesz!
ja. ott látható a domb (amin a golf áll) Na ez az amin az FZR nem tud felmenni
Elássa magát. Multkor próbáltam, és alig bírtam összeszedni.
neeemm. A címet még nem írtam.
Azt majd ha a króm rudak fel lettek szerelve.
Akkor
Ez itt még ugye nem fizetett hirdetés?