Épp kérdezni akartam hogy mi lett az eredmény de akkor már világos.
Amikor hívtalak tegnap,akkor értünk oda anyámékhoz.Kb:egy óra múlva jeleztem asszonyomnak hogy öltözzön mert esni fog.(az eső)
Mire kiértünk már csöpörészett,de hazaértünk(1,2km) .
Fél óra múlva már szakadt.
Örülünk hogy ott lehettünk Nálatok,nagyon jól éreztük magunkat.Köszönjük.(emberek,vezettem Chryslert földes úton)
Solt körül már tök sötét volt és alig láttam ki a plexin a bogaraktól.(ezt nem élveztem)
mivel nem titok én siójuton petőfi sándor ut 61 lakok siófoktol 7km el kicsi falu de ha valakit megkérdesz mindenki ismer mert csak egyedüli motoros vagyok és mindenki ismer ja és a petőfi utca a fö utcája a falunak sió csatornán kell átjöni és a hid után már siójut van
én nyugotabb lennék ha költhetnék egy picit arra hogy elmegyek érte ,ha már igy szinte ajándékba adod és attol még ha akkarsz szolsz amikor eljönél hozzám és szívesen várlak és a motor darabjai is mitszólsz?
Szia ÁÁBus . Lám kipihent válaszaid vannak.(én viszaolvastam) Elhoztuk a szépséget,Hát takarítani lesz mit rajta, meg újra kell polírozni, de megérte. Ma már nem lett volna melegetek, sőt a folyadék hűtéssel sem lett volna gond: Jó hogy lejöttetek.
Motorozni amúgy is mennék,felétek meg még úgysem jártam(hol is laksz?)
Szóval ez nem költség,meg meglátnám hogy mi maradt a műszerfaladból(meg a gépedből) és van-e értelme legózni.(meg lehet hogy Royal is arrafelé járna)
De ha sürgősen kell akkor gyere el érte.
Csak azért kérdezem mert jövőhét végére motorozást tervezek(ha nem esik)és akkor akár arra is mehetnék műszerfalastól+megnézném a géped.De ha jönni akarsz akkor gyere.
igy is már máma kint ültem kihozatam a hosszabitott és a hőlégfúvót az ölembe vettem az oldalidomot mert mondom megprobálom melegitésel egyengetni mivel müanyag és lám lám ugy néz ki javitható lesz már nem birtam tovább ,hogy hozzá ne nyúljak
Jó estét mindenkinek ! fiuk ma már egész jól vagyok ÁBRUS holnap othon leszel ? mert akkor elvittetném magam hozzád mert már agyon unom az életemet ithon az ágyban
Kiváló döntés.Szerintem is vannak ezeknél sokkal jobb gépek,kár olvasásra vesztegetned a drága idődet.(még a végén megtudnál valami olyan titkot amit csak a beavatott FZR-esek ismernek)
Oldalt?
Persze hogy tudok.Fent láthatsz egy piros 514-est,az a mostani.A másik végén van egy szürke egyes(1)arra katt rá,onnan kezdve biztos hogy meg fogod találni a Téged érdeklő részeket.(olvass figyelmesen)
Amit kérdeztél azt kb:kéthavi rendszerességgel megkérdezi valaki.Ezért mondtam hogy olvass vissza mert már vagy tízszer leírtuk hogy mi és mennyi,na meg hogy mikor.(azt hogy hogyan az még vitatott,de alakul)
Amikor hívtalak tegnap,akkor értünk oda anyámékhoz.Kb:egy óra múlva jeleztem asszonyomnak hogy öltözzön mert esni fog.(az eső)
Mire kiértünk már csöpörészett,de hazaértünk(1,2km) .
Fél óra múlva már szakadt.
Örülünk hogy ott lehettünk Nálatok,nagyon jól éreztük magunkat.Köszönjük.(emberek,vezettem Chryslert földes úton)
Solt körül már tök sötét volt és alig láttam ki a plexin a bogaraktól.(ezt nem élveztem)