Azzal nincs is gond.
De ha valaki "majd,egyszer,talán,lehet,de csak ha tényleg jók,akkor meglátom" annak lenne ideje utánanézni(16évesen)
és kiderülve hogy egy kicsit olvasni kéne,inkább már nem is szeretne ilyen motort,hanem Hondát mert most is az van.
Ezért szerintem felesleges gépelni,mert kb két hete sincs hogy valaki ugyanezt kérdezte és ki is lett fejtve neki.Ha ennyit sem képes visszaolvasni akkor?
Mert ha valaki KOMOLYAN döntés előtt áll és nincs nagyon idő vakarózni,akkor persze kérdezzen,segítek én is szivesen.(a Földvári,addig ismeretlen 19 éves srác kérésére elmentem,megnéztem,és a legjobb szándékkal lebeszéltem ARRÓL az FZR600-ról,amit szíve szerint azonnal megvett volna,és egy fillért sem fogadtam el ezért)
Igen annyi.
balhé nem csak a 0-ás 5km dugó 2vel.
Mostmár kezd örülni, mert az uno megy vissza, lehet a volt tulajnak.
És le lehet szedni a kaszniról azt az 1kg valamiféle ragasztót. Majd holnap nyomok képet.
állat ja. kicsit sötét, de jó. Hálószobának király lesz. Öcsémmel beszéltük, hogy a redőnyökhöz pénzbedobót szerelünk, kerül középre 2 króm rúd, az ukránokkal hozatok valami bigéket, asszonyom lesz a madam, és indul a biznisz.
na én meg elmegyek piheni mert holnap alkatrész beszerzés meg ÁBRUSAL találkozás és biztos annyira megbeszéljük a dolgokat ,hogy már abban elfáradok jó éjszakát mindenkinek
Felesleges volt.
Akit tényleg érdekel az nem kérdez hanem nekiáll olvasni,abból minden kiderül.A CBR-eseknél könnyebb dolga lesz,ott még csak harmincvalahány oldalt kell elolvasnia.
Ház kész?
Most vettem észre hogy letörték a hőmérőt az ablak sarkából.
Mivel kölyökmacska így némileg elnézőbb vagyok.(de nyakonvágom mert most is kopog az üvegen,kergeti a lepkéket)
Nemrég értünk haza. (törpi befáradt). De látott repülőt, és ez nagy élmény volt neki. És nem föld, homok.... NAGY SZÁRAZ HOMOK (itt Alig esett) de 6km arébb már volt...
Nos mint gondolom tudod, majd 20 éves motorról van szól. MEgbízható, jól szervizelhető, megfelelő alkatrész ellátás, csak már öregecske. Nem fikázni akarlak a koroddal, mert az inkább irigylésre méltó, de mire te ezt hivatalosan vezetheted, már csak múzeumba lesznek FZR-ek. Jogsi nélkül pedig nagyon nem javaslom, mert a sima 600-as 92 lova is alázza a bmw-ket, merciket, porschékat, de még jónéhány ferrárit is. Éshát jogsi nélkül, ha még nem vezettél ekkora gépet (és nem a gáz húzásáról beszélek, mert az mindenkinek megy) ez egy gyilkos szerszám.
Dédnagymamámat egy simsonal is sikerült az örök vadászmezőkre küldeni. Egy pisis jogsi nélküli kis idióta elcsapta. Mire te odakerülsz, R1-es lesz hasonló kategória mint az FZR....
De ha valaki "majd,egyszer,talán,lehet,de csak ha tényleg jók,akkor meglátom" annak lenne ideje utánanézni(16évesen)
és kiderülve hogy egy kicsit olvasni kéne,inkább már nem is szeretne ilyen motort,hanem Hondát mert most is az van.
Ezért szerintem felesleges gépelni,mert kb két hete sincs hogy valaki ugyanezt kérdezte és ki is lett fejtve neki.Ha ennyit sem képes visszaolvasni akkor?
Mert ha valaki KOMOLYAN döntés előtt áll és nincs nagyon idő vakarózni,akkor persze kérdezzen,segítek én is szivesen.(a Földvári,addig ismeretlen 19 éves srác kérésére elmentem,megnéztem,és a legjobb szándékkal lebeszéltem ARRÓL az FZR600-ról,amit szíve szerint azonnal megvett volna,és egy fillért sem fogadtam el ezért)