Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert nekem már van két ezres.
Látod?Ez a nem mindegy.
Egyébként állítólag Te értesz a motorokhoz és már csináltál ilyet,segíthetnél a kollégának vezérlést beállítani mert gondban van.(jól emlékszem:essmotor.valami?)
helo. kösz.
és miért nem?
vazzz, hogy ezt korábban nem mondtad. Sokat spórolhattam volna
Persze megy egy 24 órás gyári szervízcsapattal mellékletként nem?
Van itt 513 oldal amit átolvasva teljes képet kaphatsz a témában.
(egyébként én soha az életben nem vennék ilyet)
ha magyarul lenne lehet nem sajnálnám rá a pénzt...
Ez a kérdés csak ellenőrzéssel válaszolható meg.(de állítólag aki nem ingyen szeretné az megveheti a Marótinál)
Nagyon sajnálom.
vajon ilyen a könyvtárban megtalálható?
Elnézést a félrevezető fogalmazásért,nem nyomtatott csak fénymásolt és nekem csak a 750/1000 része van meg.(de most azt sem találom)
Dehogy kell.Rájöttem hogy én is túloztam egy kicsit.(ezekhez már elég két villáskulcs-egy kalapács(jó nagy)-meg két görbe csavarhúzó(kicsi-nagy).Tömítést meg lehet vágni bármiből is.(feltéve ha van otthon bármi)
daogyula - küldtem emailt,hogy mennyi pénzt küldjek a fessabályzóért mert az elfelejtetted odaírni és nemválaszoltál az email re.Légyszi írd le!KÖSZI!
neked megvan a haynes fzr könyv? Nyomtatva? Akkor azt feltelezem valamiből nyomtattad, ami neked megvan. (nembírom megszerezni seholse angolul) Neked akkor ez megvan angolul? Esetleg?
hengertalp tömítés is. Egyszer megpróbáltam megspórolni nem sikerült, csak így +1 hengerfejtömítés kellett
helo emberek.
aszt szeretném megkérdezni töletek hogy a YAMAHA FZR 600 GENESIS milyen motor?
úgy kérdezem hogy menyire megbízható, hogy mik szoktak rajtuk elromlani, mik a tipushibák hasonlók.
mert nekem nagyon megtetszetek, és az áruk is nagyon jó és majd egyszer szeretnék egyet veni de csak akor ha jó motorok!
köszi helo
Hali
avezérműlánckeréken van 1 pont a másikonis van ugye 1 !Na azlene a kérdés hogykell öszeálítani őket hogy jólegyen?
a válasz sürgős lenne mert már görcsölök vele egész nap
köszi már megoldottam ki is cseréltem a szimeringeket meg feltöltöttem olajjal de egy kicsit mindha ragadna ez mitöl lehet ? 465 köbcentimétert ír rá.
Az én könyvemben van olyan? Különben is a fordított teló az nem jó, mert kifolyik belőle az olaj....
Sehol sem találom a kinyomtatott Haynes dossziémat,pedig abban van az upside villa töltete.
De kérd meg csövit hogy nézze meg neked,mert neki is megvan a Haynes könyv.
Csak azért mert úgy kezdődik,hogy két nyomatékkulcs(Kb:0-25Nm és 28-210Nm)és gyári nyomatéktáblázat minimum a blokkhoz,gyári csapágyhézag adatok(összes siklócsapágy)egy csomag Plastigauge szál és pár célszerszám ezt-azt le/kiszedni,minimum új hengerfejtömítés(nem lesz olcsó)és még pár apróság.
Nem bonyolultabb de nem is egyszerűbb mint egy V blokk.(ezeket itt segítő szándékkal írtam)
mázlista, én örülök, ha a 2000 meglesz
Vagyis csütörtön voltunk!Olyan hosszú ez a hétvége,hogy keverem a napokat!
Köszönöm!Akkor szerintem simán marad a 20W-s olaj!
Szerdán voltunk Kunmadarason és hazafelé átléptem a 70ezer km-t!Nem kéne már valamit csinálni vele,mert még csak olajat cseréltem idáig!2 év alatt belement 28e km!