Látod?Ez a nem mindegy.
Egyébként állítólag Te értesz a motorokhoz és már csináltál ilyet,segíthetnél a kollégának vezérlést beállítani mert gondban van.(jól emlékszem:essmotor.valami?)
Dehogy kell.Rájöttem hogy én is túloztam egy kicsit.(ezekhez már elég két villáskulcs-egy kalapács(jó nagy)-meg két görbe csavarhúzó(kicsi-nagy).Tömítést meg lehet vágni bármiből is.(feltéve ha van otthon bármi)
neked megvan a haynes fzr könyv? Nyomtatva? Akkor azt feltelezem valamiből nyomtattad, ami neked megvan. (nembírom megszerezni seholse angolul) Neked akkor ez megvan angolul? Esetleg?
helo emberek.
aszt szeretném megkérdezni töletek hogy a YAMAHA FZR 600 GENESIS milyen motor?
úgy kérdezem hogy menyire megbízható, hogy mik szoktak rajtuk elromlani, mik a tipushibák hasonlók.
mert nekem nagyon megtetszetek, és az áruk is nagyon jó és majd egyszer szeretnék egyet veni de csak akor ha jó motorok!
köszi helo
Hali
avezérműlánckeréken van 1 pont a másikonis van ugye 1 !Na azlene a kérdés hogykell öszeálítani őket hogy jólegyen?
a válasz sürgős lenne mert már görcsölök vele egész nap
Sehol sem találom a kinyomtatott Haynes dossziémat,pedig abban van az upside villa töltete.
De kérd meg csövit hogy nézze meg neked,mert neki is megvan a Haynes könyv.
Csak azért mert úgy kezdődik,hogy két nyomatékkulcs(Kb:0-25Nm és 28-210Nm)és gyári nyomatéktáblázat minimum a blokkhoz,gyári csapágyhézag adatok(összes siklócsapágy)egy csomag Plastigauge szál és pár célszerszám ezt-azt le/kiszedni,minimum új hengerfejtömítés(nem lesz olcsó)és még pár apróság.
Nem bonyolultabb de nem is egyszerűbb mint egy V blokk.(ezeket itt segítő szándékkal írtam)
Köszönöm!Akkor szerintem simán marad a 20W-s olaj!
Szerdán voltunk Kunmadarason és hazafelé átléptem a 70ezer km-t!Nem kéne már valamit csinálni vele,mert még csak olajat cseréltem idáig!2 év alatt belement 28e km!
Egyébként állítólag Te értesz a motorokhoz és már csináltál ilyet,segíthetnél a kollégának vezérlést beállítani mert gondban van.(jól emlékszem:essmotor.valami?)
és miért nem?
(egyébként én soha az életben nem vennék ilyet)
aszt szeretném megkérdezni töletek hogy a YAMAHA FZR 600 GENESIS milyen motor?
úgy kérdezem hogy menyire megbízható, hogy mik szoktak rajtuk elromlani, mik a tipushibák hasonlók.
mert nekem nagyon megtetszetek, és az áruk is nagyon jó és majd egyszer szeretnék egyet veni de csak akor ha jó motorok!
köszi helo
avezérműlánckeréken van 1 pont a másikonis van ugye 1 !Na azlene a kérdés hogykell öszeálítani őket hogy jólegyen?
a válasz sürgős lenne mert már görcsölök vele egész nap
De kérd meg csövit hogy nézze meg neked,mert neki is megvan a Haynes könyv.
Nem bonyolultabb de nem is egyszerűbb mint egy V blokk.(ezeket itt segítő szándékkal írtam)
Szerdán voltunk Kunmadarason és hazafelé átléptem a 70ezer km-t!Nem kéne már valamit csinálni vele,mert még csak olajat cseréltem idáig!2 év alatt belement 28e km!