Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

annyit nem adok érte mert lesül a bör a pofámrol valami komolyabbat nem tudsz ?
Nem én lennék.
Ez a fajta csak 280-as órával(ez itt egy 600-asé)
A muskotályos Törley pezsgő pedig ha nem akciós,akkor belever a 800 Ft-ba.
ilyesmi ?csak ez mérföldes
melyik régebbi nem vagyok képben igy el is bujok szégyenemben esetleg képed nincs ? tudom már bosszantalak is és az ára az jó de melyik tokajira gondolsz mert tudok venni 25 ezerért is 0,7dc is de tudok finom gyogyszeres kanás bort .
Olyan kormányom nem is volt.Ha jó idő lesz akkor megyünk.
Próbáltam másik gyertyával is....
A régebbi fajta és az ára bizony nem kevés,mivel Rólad(mint átépítőről)van szó,legyen egy üveg muskotályos Törley .
Gyári csutak. Idáig tőletek függ. Mi várunk. Max ha gáz van jösztök a nagybanira. (szombat diliházzzzzzz)
kösszike már elégé jobban vagyok csak a térdem de idén még motorra ülök ha elkészül mert most megont egyedire szeretném ugy néz ki most yamaha fjr2003 as 2 lámpás lesz elöl meg suzuki 2003mas idomokal ugy hogy ezért lesz kicsit lassabb megint az elkészülése meg a lábbam engedjen ki a garázsba
csak eszt a képet találtam az enyémröl gyorsan a felfogatás véget de ilyesmi elölröl eszt a vaterán találtam
Elég nagy.Másik gyertyával próbáltad?
Milyen kormányom?
Szombat?
helló hát a müszerfalam az kb 1-2 cm es darabokban van talán a bele az megmaradt de megkéne nézznem pontosan és mit kérsz érte ? és melyik féle mert az nekem ez kéne
részvét a motorért. .(visszaolvastam) és gyógyulj gyorsan....
Szia(sztok.) Kérdezném hogy a szelepállítás nagy procedúra-é? Kicseréltem a pipákat, de a szikra csak sárgás és elég gyér maradt. de pipa nélkül ütött minrt a ló. ezt én nem értem. Igaz csa rövid pipiket kaptam, de gondolom az nem befolyásolja. Mentem kajolni, dev még visszanézek. Meg neked a kormányod megmaradt_e?
helló irtam neked mailt válaszod elöre is kösszi assztán majd meglátjuk mire megyünk
Mi lett a műszerfaladdal?(nekem van egy amiben a ford.mérő elektronikája hiányzik,egyébként komplett,ha kell odaadom)
Az egyik teló görbe volt és ki lett huzatva 1mm-ről beszélek. Kapott új csúszóperselyejeket, szimeringet, meg porvédőt csak még nem tudtam összerakni. Eddig több mint 30 ropimban van és ez csak az alkatrészárak. A másik teló(olyan mint a tiéd az még mociban van csak szimering csere és használható) Árakról nem igazán elmélkedtem. Múszerfalba nem nagyon tudok segíteni nekem is törött az egyik. De küldök PÜ-t
kösszike ,hogy gondoltok rám de nézztem én is és az a baj nem a z exupos és a telot is csak max egyben tudom átteni de a hátso l.villa sem jó meg a blokk sem igazán más a hengerfej is meg a többi darab sem nagyon paszol sajna ez van a fötengely át tehetö de az nekem is jó meg stb. szoval ha jó lenne már nem hirdetné mert már le is stopoltam volna de DEAZÉRT KÖSSZÖNÖM ,HOGY MINDENKI FIGYEL
lakatos....
fú hát kemény kérdés. megvan a fejidom, meg egyik odlalidom, a fejidomtartó ferdült el, azt kéne helyrepofozni, meg volt nálam kölcsönbe egy pirosfehér odlalidom, de nem volt hol időm hol energiám, hol pénzem lemásolni, és a gazdi nem ugrál h adjam vissza, max azt feltehetném.. (nálam van egy bő éve ) csak az a kurva fejidomtartó.. ki tudja nekem hozzáigazítani a fejidomhoz?
szutyok streetfighter? Új kategória. Ebből meggazdagszunk vazz... szép kék idomok hová lettek?
naja.. de hogy megy? kis méregzsák, leforulok bármekkora gépet vele. meg kurvára bejön az ilyne szutyok streetfighter stílus
itt van egy donor bringa!link
Mert a motor kicsi is.Az ember nagy rajta.