Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és ha valakinek vannak valami felesleges cucai az exup hoz csak ne tartsa magában keresek hátso lengövillát, e.fék csőveket ,kuplung hidrolika csővet .oldalidomot mind 2 öt,váltokart
,e.sárvédöt ,lámpa kapcsolo konzolt amin a start indito van ,meg még mitudém mi jön elö elöre kösszönöm ha valaki tud valamit! tegnap olyan frankon éreztem magam emberek hogy aszitem letépem a mennyezetett olyan görcseim voltak de már hozzányultunk már mint én csak ültem melete többet nem tudtam csinálni
Üdv mindenkinek ! ÁBRUS te mit mondasz a teleszkop javitásra mert vannak rá mühelyek ahol végzik ? én személy szerint nem bizok benne csak azért kiváncsi vagyok a véleményedre kb 1.5 cm van de nem hirtelen törésel kb 50 ben tudnák szerezni frankokat ésa rosszak javitása se ingyen van akkor már ezért sem éri meg annyira nem ? véleményed ?
Péntek reggel megyek, mert az ünnep bekavar. ha a 1/2 8 nincs korán csörgök..
Szeva szoj ha eladó lesz no meg ,hogy menyit kérsz érte.
A kamionos is nagy motorőrült vele szoktam gurulni. Ha erre jársz egy kávéra jó vagy nálam. 30 4578141
Ténylegggg..... én írtam el. Ha az a kamion nem megy ki elébetek jobb tempó lett volna. A hangja szép volt. Már több mint egy hónapja minden másnap arra járok Kécskére.
Amúgy pont ma raktam össze, úgy néz ki OK minden, a dadogást, hengerkihagyást elhagyta.
Alpár után volt! Tudom már, még gondolkoztam is ki lehetett aki intett, mert a faluban ismerek minden autót. Amúgy itt lakok. A mögöttem ülő rimánkodott hogy menjünk tempót, utána az adrenalintól remegett
Szia szia..... jösztök? mikor? Motorral? Szerszámot hozol?, Meeg fürdőgatyát, meg lapkát, meg szinkront, meg az asszonyt se hagyd otthon...
Hoppácska, még nem tudom mi lesz belőle, de regeltem a yamaha-motor.com oldalra, és szabadon lehet garázdálkodni a gépkönyvek között, elsőre teccik, mondjuk amit kerestem még nem találtam.
Hallló.......... Ma du 2* körbemotoroztál, kalimpáltam Ugon mint az állat a monsterból, de te csak húúúúztad a fülit. Irigyeltelek. A mögötted ülőt annyira nem..
ki írom én ide nem titok! 20 399 4360
Helló!Beszélnünk kellene telefonon.Küld már el a számodat most
a steveefzr@gmail.com címre és felhívlak.
hali 4 col a szélessége
Köszönöm a válaszokat! Hubiur! Mekkora a felni mérete pontosan?
(Mármint a szélessége)
nekem van komplett fzr 600 hátulja 18 as kerékkel és hozzá lengövilla meg lánckerék és féktárcsa. a keréken jó állapotu 160 as gumi van én odaadom 30 ért cak pakk!
Van egy Dunlop Arrowmax 140/70xZR18"-es, de még nem találtam ki mi legyen a gépem hátuljával. Addig nem akartam hirdetni.
Hát az enyémére is rá férne egy kis szerelgetés,látom árulsz elsőgumit. Hátso gumid nincs eladó?
Szia!

Szerintem nem tudom, ha itthon leszek és nem lesz semmi más dolgom akkor megyek, de ez csak aznap derül ki.
Meg mostanában szívesebben szerelgetem a vasat a motorozás helyett, szóval az is lehet, hogy nem lesz mivel menjek.
Ma épp az jutott eszembe hogy megnézem a szelephézegot
Szerintem amennyire értek hozzá kell 1-2 nap mire összerakom.
Szia Emre
Pénteken jösz a parkolóba?
Sokat gondolkoztam a dolgon, és lehet nem megyek Ábrushoz a felniért. Az 5,5 széles nekem sok, nem akarom a 140-es gumit lecserélni, pedig az kicsi lenne rá.

Amennyit én tudok a dologról az az hogy (asszem) az fzr1000 hátulja kpl. jó az FZ-be (sugomotor szerint) és van is náluk ha jól emlékszek kb. 40k zu samme.

Meg kipihentem magam, gondolkoztam és rájöttem, hogy ezzel a hátsó traktussal még tudok közlekedni , de olaj nélküli első telókkal nem , és ez magasabb prioritást élvez. Úgyhogy arcal a teleszkópszárak felé! (a szelephézagokról még nem is szóltam)
Igen,Imre(emre)is ilyen gondokkal küzd,ábrussal próbál fából vaskarikát csinálni.Az a gond hogy lehet a középső agy része nem egyezik,és akkor csak villástól tudod cserélni.Meg kell nézni,(vagy kérdezni)hogy csereszabatos-e a két kerék.
Helló mindenkinek!Nekem is lenne egy kérdésem a szakikhoz.
Van egy FZ750 Geneses-em.A hátsó felnim megsérült és
egész jól üt oldalirányban.Neten találtam,egy eladó
FZR 1000-es hátsót olcsón (17" x 5,5 "). A kérdésem az lenne,hogy
ez a felni beletehető-e a motoromba átalakítás nélkül.Olvastam,hogy korábban volt hasonló kérdés,de választ nem találtam rá,sajnos.Méretbe ez belefér bőven a motorba,csak a féktől félek,hogy nem fog passzolni.
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.:István
Akkor látogass a főoldalon a gyorshajtás,yard,megoldások topicba.