Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a fagyizó elé kell, csak szarul jöttek össze a dolgok.
Először volt egy gép, 3" széles felnivel azon 170-es gumival ami úgy szar ahogy van. Le is cseréltem, de nagy hirtelen, csak 140-est tudtam venni, de ez még mindig kicsit nagyobb felnit kíván.
Most meg feldobtam a témát, hátha találok valami megoldást.
Nem lenne hátrányos ha tudnánk hogy melyik FZR-re gondoltál.
Pestig mentem meg vissza a 6-oson.
Ha gondolod jöhetsz holnap is,itthon leszek egész nap.(reggel megcsörgetlek ha gondolod)
de ezt a szélesgumi dolgok akkor sem éártem.. minnél szélesebb a gumi, annál kisebb az elérhető maximális kanyarsebeség.. kinek jó az? vagy csak a fagyizó elé kell?
Helló Sokaság
Lenne 1 olyan kérdésem hogy a 88-as fzr és a 91-es fzr között mekkora a különbség?Mert nekem a főtengelyt kéne átenem az egyikből a másikba!
Valhogy nincsen kedvem gumipókozni egy 18"-as felnit.
Meg nem is mentem motrozni, inkább szétszereltem kicsit a vasat mert valami iszonyatosan zörgött.
A probléma a hűtőventillátor tengely hézagolása volt. Kicsit nagy lett a holtjáték a seegergyűrű alatt. Sajnos megfelelő alátétet nem találtam de azért sikerült ideig-óráig elhárítani a gondot.

Ha lenne valakinek ilyesmi esetleg hozzámvághatna a vékonnyabbikból. Nem kérem ingyen csak nagyon olcsón.
Persze annyira nem sürgős.Miért nem motoroztok egymás irányába,akkor még találkoznátok is!Összekötnétek a kellemest a hasznossal!
És mire megyek vele ha Kecskemét környékén érem utol.
Még azt sem mondta merre indul. Majd szól mikor ér rá.
Szerintem én is megyek gurulni
Azzal a 140-es gumival szerelt felni nekem jó.Majd tárgyalunk róla,most szaladj ábrushoz!
Megbeszélhejtük a dolgot, lesz hozzá abroncs is eladó

De elöbb felni....
Ábrus, telefon azt adataimnál, valmi infót kérnék mikor mehetek
Most elmentem motorozni,majd jövök.
Az én motoromra való az a gumi meg felni(a 140-es),ha lecserélted érdekel!
Hát igen,az a 100/80-as gumi kevés volt előre,az Mx1-en volt akkora.
Most olvasom,hogy a 170-essel vetted és elfért.
Eljöhetsz ha akarsz (~130km) és megnézheted,bár nem terveztem eladni.(de ha pontosan jó bele és kell akkor megbeszélhetjük)
Árat így nem tudok mondani,mert függ attól is hogy ki kell-e cserélni a középagyat is,vagy jó bele a 750-é.(a féktárcsa ugyanaz)
Azt viszont megmérhetnéd hogy mennyi hely van jelenleg a gumi pereme és a lengővilla belső oldala között.(mert most egy 170-es van rajta)
No, mivan a trafómmal? Egyébként lehet lecserélem....

A képen a 140-es gumi van, erre én nem rakok vastagabbat.
Amikor vettem 170-es volt rajta, elöl meg http://motorgumishop.hu/index.... egy ilyen vacak, csoda hogy ment mindenfele a vas.
Megfelelő felni nélkül nem akarok szélesebb abroncsot.
Köszi a választ!
De mivel nem tudok itthon szerelni inkább elmennék megnézni, de csak ha megoldható lenne a dolog (esetleg átszereléssel együtt)
mindössze annyi problémám lenne a dologgal, hogy arra meg vastagabb gumi kell, mert a 140-es kicsi lenne rá.
Mennyi lenne a felni ára?
Lehet Emre kollégának is megoldást jelentene egy trafócsere a problémájára.(de rohadt vagyok)
Tudom a mocskos trafók!
Honda CBR SC-24 magas túraplexit keresek.Egyébként kihez van szerencsém?
Egyszer-kétszer már előttem is befékeztek(nő szaladt át a villamoshoz pl.)de még mindig sikerült megállni.Legfeljebb az asszony panaszkodott utána,hogy összekoppant a bukónk,de az a legkevesebb.
Hol keresel? Nekem van 1000 hez gyári. De emlékeim szerint neked nem fzr idom van a motorodon.
Jaszikám,trafócsere!
Bakosi kollégának 180-as volt fent.(ez számít ilyenkor a legkevesebbet)
Tavaly eljátszottam hasonlót én is,de én szerencsésebben jártam mint Te.(azóta keresek plexit)
Mielőbbi jobbulást kívánok Neked. (a motorral most ne foglalkozz,az most nem érdekes)