Nem a fagyizó elé kell, csak szarul jöttek össze a dolgok.
Először volt egy gép, 3" széles felnivel azon 170-es gumival ami úgy szar ahogy van. Le is cseréltem, de nagy hirtelen, csak 140-est tudtam venni, de ez még mindig kicsit nagyobb felnit kíván.
Most meg feldobtam a témát, hátha találok valami megoldást.
de ezt a szélesgumi dolgok akkor sem éártem.. minnél szélesebb a gumi, annál kisebb az elérhető maximális kanyarsebeség.. kinek jó az? vagy csak a fagyizó elé kell?
Helló Sokaság
Lenne 1 olyan kérdésem hogy a 88-as fzr és a 91-es fzr között mekkora a különbség?Mert nekem a főtengelyt kéne átenem az egyikből a másikba!
Valhogy nincsen kedvem gumipókozni egy 18"-as felnit.
Meg nem is mentem motrozni, inkább szétszereltem kicsit a vasat mert valami iszonyatosan zörgött.
A probléma a hűtőventillátor tengely hézagolása volt. Kicsit nagy lett a holtjáték a seegergyűrű alatt. Sajnos megfelelő alátétet nem találtam de azért sikerült ideig-óráig elhárítani a gondot.
Ha lenne valakinek ilyesmi esetleg hozzámvághatna a vékonnyabbikból. Nem kérem ingyen csak nagyon olcsón.
Eljöhetsz ha akarsz (~130km) és megnézheted,bár nem terveztem eladni.(de ha pontosan jó bele és kell akkor megbeszélhetjük)
Árat így nem tudok mondani,mert függ attól is hogy ki kell-e cserélni a középagyat is,vagy jó bele a 750-é.(a féktárcsa ugyanaz)
Azt viszont megmérhetnéd hogy mennyi hely van jelenleg a gumi pereme és a lengővilla belső oldala között.(mert most egy 170-es van rajta)
No, mivan a trafómmal? Egyébként lehet lecserélem....
A képen a 140-es gumi van, erre én nem rakok vastagabbat.
Amikor vettem 170-es volt rajta, elöl meg http://motorgumishop.hu/index.... egy ilyen vacak, csoda hogy ment mindenfele a vas.
Megfelelő felni nélkül nem akarok szélesebb abroncsot.
Köszi a választ!
De mivel nem tudok itthon szerelni inkább elmennék megnézni, de csak ha megoldható lenne a dolog (esetleg átszereléssel együtt)
mindössze annyi problémám lenne a dologgal, hogy arra meg vastagabb gumi kell, mert a 140-es kicsi lenne rá.
Mennyi lenne a felni ára?
Egyszer-kétszer már előttem is befékeztek(nő szaladt át a villamoshoz pl.)de még mindig sikerült megállni.Legfeljebb az asszony panaszkodott utána,hogy összekoppant a bukónk,de az a legkevesebb.
Tavaly eljátszottam hasonlót én is,de én szerencsésebben jártam mint Te.(azóta keresek plexit)
Mielőbbi jobbulást kívánok Neked. (a motorral most ne foglalkozz,az most nem érdekes)
Először volt egy gép, 3" széles felnivel azon 170-es gumival ami úgy szar ahogy van. Le is cseréltem, de nagy hirtelen, csak 140-est tudtam venni, de ez még mindig kicsit nagyobb felnit kíván.
Most meg feldobtam a témát, hátha találok valami megoldást.