Sziasztok srácok!
Ma vettem egy fzr 1000-t.
Lenne néhány kérdésem ha szabad. A futómű tunning, tökéletes! hatalmas papucs van hátul és egy szavam nem lehet rá. A fékek nagyon jók, ezzel sincs gond. Úgy vettem, hogy motorikusan tökéletes, és nem tudom hogy normális e, bár sejtem hogy nem, hogy alacsony fordulaton ha rárántom, akkor ledadog a gép. Ez minden sebbesség fokozatra érvényes.
Magas fordulaton meg mintha túlpörögne. 5.ben a végsebességét nem is éri el, hanem forog forog fel és be rángat mintha benzint nem kapna. Iszonyat erővel gyorsul ötösben és ha gang gázon hagyom hadd menjen a végéig berángat! Na e mi?:)
Ha sokára esik vissza a fordulat,kevés a benzinke.Kicsit dúsabb keveréket adj neki.Vagy az alapjárati keverékcsavarral,vagy a súbertűkön emelj egy szintet.
Az adatlapomon megtalálod a videóim között a motort. Azon nagyjából látszik. A gyári fekete dobra raktak egy krómozott lapot, na az már kezd rozsdálni, mert össze karistolták előttem. Ár? Tudni kellene a tiéd pontosan milyen és milyen állapotú.
A nők olyanok, mint a pizza. A húsos jobb, mint a
gombás.
Egy hely van, ahol a romantika megelőzi a szexet: a
szótár.
Anya csak egy van. Anyós is, csak többnek tűnik.
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós
megvonása idéz elő.
Szóval, a számítógépek? Azt hallottam, hogy
alapvetően mindent nullák és egyesek formájában
ábrázolnak. Azt nem tudom, hogy ezekből hogy
lesznek meztelen nők a képernyőn, de az Isten
áldjon meg érte benneteket emberek.
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta
nekem: 'Talán az élet mégsem való mindenkinek!'
Egy csomó olyan segédeszköz létezik, amivel a nők
szexuális kedve növelhető. Itt van például a
Mercedes-Benz 380SL.
Szia! Mit szólnál, ha lecserélnéd a sportdobot egy gyárira. ? Annyival olcsóbban tudnád adni, és vonzóbb lenne az ár is.
Ha érdekel, légyszi készíts a dobról képet, és megalkuszunk... Oddom a gyári dobomat.
Van egy komplett papiros 93-as FZR 600-am. Egyben eladó alkatrésznek. Ár fix 250 ezer. Ha egy mód van rá nem bontom meg, bár érdeklődés képpen jöttek rá vevők.
Hát szívtam már rendesen trafókkal a wartburgnál is,de itt a Yaminál is cserélnem kellett.Sőt,már a Riga trafó is szivatott 84-ben!Ha egyszer kocsit veszek dieselt veszek!
Az fzr 100es be bele lehetoperálni egy ujabb műszerfalat?
Mondjuk egy 98-as r1-ét?, vagy csak a sajátjával passzol?
Ma vettem egy fzr 1000-t.
Lenne néhány kérdésem ha szabad. A futómű tunning, tökéletes! hatalmas papucs van hátul és egy szavam nem lehet rá. A fékek nagyon jók, ezzel sincs gond. Úgy vettem, hogy motorikusan tökéletes, és nem tudom hogy normális e, bár sejtem hogy nem, hogy alacsony fordulaton ha rárántom, akkor ledadog a gép. Ez minden sebbesség fokozatra érvényes.
Magas fordulaton meg mintha túlpörögne. 5.ben a végsebességét nem is éri el, hanem forog forog fel és be rángat mintha benzint nem kapna. Iszonyat erővel gyorsul ötösben és ha gang gázon hagyom hadd menjen a végéig berángat! Na e mi?:)
Legalább a többiek is látják, és véleményezik majd.
Nemérdekel köszi a csere.
Helló!
Nekem egy Remus sportdobom van elég jó állapotba, majd a hétvégén lefényképezem és elküldöm. az e-mail címedet küld el.
Helló!
Nincs üléspúpom!
Helló!
kepek a motorrol? esetleg hatso ulestakarod nincs?ulepup v hogy a fenebe hivjak
http://www.kepesmotor.hu/april...
Megoldható a dolog. Küldj az e-mail címemre képeket a gyári dobról és válaszként visszaküldöm az enyémről a képeket. És mennyit fizetnél rá plusszba?
mailom: petisx4@freemail.hu
Helló!
gombás.
Egy hely van, ahol a romantika megelőzi a szexet: a
szótár.
Anya csak egy van. Anyós is, csak többnek tűnik.
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós
megvonása idéz elő.
Szóval, a számítógépek? Azt hallottam, hogy
alapvetően mindent nullák és egyesek formájában
ábrázolnak. Azt nem tudom, hogy ezekből hogy
lesznek meztelen nők a képernyőn, de az Isten
áldjon meg érte benneteket emberek.
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta
nekem: 'Talán az élet mégsem való mindenkinek!'
Egy csomó olyan segédeszköz létezik, amivel a nők
szexuális kedve növelhető. Itt van például a
Mercedes-Benz 380SL.
Ha érdekel, légyszi készíts a dobról képet, és megalkuszunk... Oddom a gyári dobomat.
Van egy komplett papiros 93-as FZR 600-am. Egyben eladó alkatrésznek. Ár fix 250 ezer. Ha egy mód van rá nem bontom meg, bár érdeklődés képpen jöttek rá vevők.
érdeklődni: petisx4@freemail.hu
Széles utat és gumi fákat!
Nem 385 !... Honnan jött az az 5-ös?
Viszont, 385 volt a kuplungszett, 3 a féltengely szimering + 25 a munkadíj.