Helló!
Van egy FZR 600 ra való hátsógumim is amit még nemtettem fel. Elég ritka méret: 160/60 ZR18 A gumi típusa: bridgestone BT020. Középen kb 3-4 mm még van rajta.
És további alkatrészek aladóak 93-as FZR 600-ból! Ha kell az egész motor vihető 250 ezerért egyben papirokkal műszakival!
Vagy ide vagy mailra írjatok! petisx4@freemail.hu
Jut eszembe,Thomas meg a többiek:Délelőtt megjött a lánc,de nem az amit ígértek.(sajna)Nem cseh,vagy szlovák,hanem magyar Mátrafém lánc,standard 5/8-3/8-os.Tehát nem az erősített verzió.Megvettem 20000-ért a négy métert,szerintem nekem az 500-hoz elmegy,(és az ennél kisebbekhez)Ha nem is bírja addig mint az erősített did.,akkor is olcsó volt.
Nagyon komolyan néz ki a motorod. Grat hozzá. Szabad kérdezni? Tükör miféle? A plexi merről való, miféle? Drága volt? A felni festéséhez kellett valami különleges dolog, vagy csak olyan festékkel mint a motort festették(normál festék)?
250-esnel ez mondhatni tipikus hiba. elso korben szelephezagra gyanakodnek.a kis 250-es nagoyn szereti elegetni a szelepeket,olyan vekoynra,h nagy a hezag,es elszokik a kompresszio.roszabb esetben dugo-gyuru-hengerkopas. atestem ezen,tudom milyen szar erzes.volt,h 3 oran keresztul tologattam,mire beindult:)
ja es bocsi a kesoi valaszert,nyaraltam:)
Tibolddarócon lakom, Miskolctól 40km-re.
Van egy FZR 600 ra való hátsógumim is amit még nemtettem fel. Elég ritka méret: 160/60 ZR18 A gumi típusa: bridgestone BT020. Középen kb 3-4 mm még van rajta.
És további alkatrészek aladóak 93-as FZR 600-ból! Ha kell az egész motor vihető 250 ezerért egyben papirokkal műszakival!
Vagy ide vagy mailra írjatok! petisx4@freemail.hu
Biliczki Attila
Siklós
Hajdu Imre u.24
7800
Előre is negyon köszi!
gondolkodom erősen.
nicns vkinek?
250-esnel ez mondhatni tipikus hiba. elso korben szelephezagra gyanakodnek.a kis 250-es nagoyn szereti elegetni a szelepeket,olyan vekoynra,h nagy a hezag,es elszokik a kompresszio.roszabb esetben dugo-gyuru-hengerkopas. atestem ezen,tudom milyen szar erzes.volt,h 3 oran keresztul tologattam,mire beindult:)
ja es bocsi a kesoi valaszert,nyaraltam:)
PRÉZLI!Ha jól látom neked ugyan az a géped van mint nekem ha jól olvastam vissza, van hozzá fékbetéted eladó?előlre hátra?mennyi lenne?
Megvárom Gyulát, mert valamiféle láncot hoznak talán neki méterre.
Írom az árakat.
Kecskeméten a Parillában ennyi. Ha kell postáznak is.