Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na viszlát srácok,holnap megyek Zsolti után Csongrádra bulizni,ti meg legyetek jók.Hétfőn leszek.
stevehuffnagel@freemail.hu
Tibolddarócon lakom, Miskolctól 40km-re.
Küldj egy mail címet és küldök rá képeket! Hovavalósi vagy? Helló!
Jó,leírtam,hétfőn postázom,a többi infó benne lesz.
Tudsz róla pár képet fellökni? Milyen idős?
15 ezer az ára
Mennyiért adod azt a hátsó gumit?
Helló!
Van egy FZR 600 ra való hátsógumim is amit még nemtettem fel. Elég ritka méret: 160/60 ZR18 A gumi típusa: bridgestone BT020. Középen kb 3-4 mm még van rajta.
És további alkatrészek aladóak 93-as FZR 600-ból! Ha kell az egész motor vihető 250 ezerért egyben papirokkal műszakival!
Vagy ide vagy mailra írjatok! petisx4@freemail.hu
Hali!Akkor viszont ideírom!
Biliczki Attila
Siklós
Hajdu Imre u.24
7800

Előre is negyon köszi!
elolvastam mégegyszer amit írtál. nemtudom. Tartok tőle kicsit. Ha tempónál elszakad, az lebontja a fél motorom.
gondolkodom erősen.
Ha jól emlékszem 106 szem.,az 1000-hez pedig 110.
és vajon milyen hossszú kell a 600-asra?
Nekem van De nem eladó. De vannak oldalidomjaim
Jut eszembe,Thomas meg a többiek:Délelőtt megjött a lánc,de nem az amit ígértek.(sajna)Nem cseh,vagy szlovák,hanem magyar Mátrafém lánc,standard 5/8-3/8-os.Tehát nem az erősített verzió.Megvettem 20000-ért a négy métert,szerintem nekem az 500-hoz elmegy,(és az ennél kisebbekhez)Ha nem is bírja addig mint az erősített did.,akkor is olcsó volt.
Billi22,nem jött meg az Email-od,hívj fel:70-3717352
Nagyon komolyan néz ki a motorod. Grat hozzá. Szabad kérdezni? Tükör miféle? A plexi merről való, miféle? Drága volt? A felni festéséhez kellett valami különleges dolog, vagy csak olyan festékkel mint a motort festették(normál festék)?
aaa,mit nemadnek egyoylan ulestakaroert!
nicns vkinek?
Küldtem mailt!
na hali!

250-esnel ez mondhatni tipikus hiba. elso korben szelephezagra gyanakodnek.a kis 250-es nagoyn szereti elegetni a szelepeket,olyan vekoynra,h nagy a hezag,es elszokik a kompresszio.roszabb esetben dugo-gyuru-hengerkopas. atestem ezen,tudom milyen szar erzes.volt,h 3 oran keresztul tologattam,mire beindult:)
ja es bocsi a kesoi valaszert,nyaraltam:)
Lassan irány Csongrád. Jó hétvégét skacok......... Aki verekedni akar jöjjön ,keressen meg ...........és majd velem lesz.
Sziasztok!

PRÉZLI!Ha jól látom neked ugyan az a géped van mint nekem ha jól olvastam vissza, van hozzá fékbetéted eladó?előlre hátra?mennyi lenne?
köszi a tippet.
Megvárom Gyulát, mert valamiféle láncot hoznak talán neki méterre.
Írom az árakat.
Komplett minden. RK O gyűrűs erősített lánc, plussz Cht lánckerekek.
Kecskeméten a Parillában ennyi. Ha kell postáznak is.
láncszett? 28? Ez akor egy lánc, és 2 lánckerék? Milyen, honnan? Tudsz nekem is? Bocs a sok kérdésért !
Van hozzá vadi új bontatlan csomagolású 3 pár fékbetétem ha érdekel.