Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt szerintem mindenki ütti vágja a billentyűt mint a répát és hát ha van hiba ez van szerintem ettöl még semmi baj sincs eddig is elolvastuk a hozzászolásokat és ezután is szerintem
Nem értek veled egyet.
Ez elég távol esik az "írástudományi elmélkedés"-től, szarvashibák, amikért a másodikos gyereket leba..nák a suliban.
Kicsit oda kell figyelni, sztem ezzel tiszteljük meg a többieket.
Vagy Te úgy gondolod, ez motoros fórum, ide ez is elég ?
aha ugy már jó csak nálam ott volt a baj hogy már ugy vettem hogy szét volt barmolva a bowdenek is meg a motor átátele is hála isten igy én teljesen ujjat csináltam meg motrot is cseréltem de nagyon érdemes rá odafigyelni hogy jó legyen mert mindjárt észreveszi az ember ha nem mükszik jól vagyis nálam igy volt
probáltam kiveni de ugy egy rakás sz........ szó szerint
Nyalihóóó! Van valakinek fzr 400-ra fejidom+jobb index+2tükör?
SÜRGŐS! 20-99-55-922
Sziasztok srácok a két oldalidom még mindig eladó! Kicsit lejjebb adtam az árból! hibái a fenti tartófülek le vannak törve, de nem nagy cucc ! Az árról telefonon : 0620 332 5455
Hali

Én is tudok egy bowden szervízt,igény szerint legyártják a cuccot.
Bár lehet ,hogy neked ez messze van!

http://www.bowdenszerviz.hu/in...
Ez motoros oldal,nem pedig írástudományi elmélkedés.(egyébként mindenki másképp motorozik)
Nemtudom hogy az enyém most hány %os lehet, annál rosszabbat meg nemnagyon akarok venni.
Bakker, ennyi hejjesírási hibát
A tel.számukat és a címüket viszont feldobhatnád ide.
Nem gondoltam volna hogy ott ennyire felmelegszik de mivel én nem próbáltam még exup bowdent forrasztani,ezért az ónos ötlet itt kiesik.Viszont ha a bovdenek vége egyforma,akkor meg lehetne fordítani hogy a gyári vége legyen a lenti meleg részen,a forrasztott meg fent.(vagy nem jó ötlet?)
konnyeden elkepzelheto,mert megismertem egy sracot,aki bp-en a yamahanal dolgozik,es o javitotta meg az uj tulajnak.
milyen lett a kicsike?mit tudsz rola?jol megy?
ja és leis gyártsák ha kéri az ember amilyen bowdent akkarsz de csak külön amit akkarsz aszt is küldenek véget bowden belsöt külsöt korektek nagyon
mindkettövel probáltuk a magas olvadáspontu 4 napal birt többet ja és simma bowden sem nyerö rendelni kell tolnában van egy kimondot sodrot bowdenel foglalkozo cég fillér vesz az ember náluk akkármilyen sodrot bowdent ja és bármilyen vastagot
Erre az életben nem jöttem volna rá.(bár mások szerint sohasem az eszemről voltam híres)
Köszi de nekem már van "kulcsom" az oldalon garázdálkodni.
Ha olyasmit forrasztok ami meleg helyen van,ahhoz alacsony óntartalmú forrasztóhuzalt szoktam használni.
Ez a hagyományos forrasztóónhoz képest(170-190'C) sokkal magasabb olvadásponttal rendelkezik(250-300'C)azzal nem szokott gond lenni.(de persze ha nincs otthon ilyen akkor a csavaros dió sokkal egyszerűbb)
nekem van egy 160 60 18 as gumim. olyan 60%os.
Hintőpor,tökéletesen tömít.
Hát nemtudom ki merjem e próbálni Az a baj, hogy már kopottas is, meg az előző tulaj kockára koptatta. Az meg a mégnagyobb baj, hogy benzinre sincs pénzem, nemhogy gumira.
unokatesómék kocsijának kerekébe toltunk egy kis tejet, és azóta nem ereszt. Viszont téligumi cserekor a gumis gyerek majdnem behányt a szagtól.
ezer hála. Na most tiplizek. ALudni is kék. Nyíregyháza felé (Debrecenből a vihar után mentünk. Minden sarkon tűzoltók áltak, és a fákat takarították elfelé az útról. A téli tüzelőm simán meg lett volna csak abből. Kár, hogy siettem...
Az én láncom is hangos már, de még nincs annyira megnyúlva. Jelenleg az izgat, hogy miért ereszt le mindíg a hátsóm, pár nap alatt. Royal, megvan még az az 18"os gumi, amit mutattál régebben?
Ha megjön a lánc,szólok.
köszönöm, köszönöm. Ezt bíztatásnak veszem ! Majd kapátok a következőt.