Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ebből esetleg juthat nekünk is? (gondolom azért írtad) Szólsz ha aktuális? Nekem nagyon megvan már nyúlva... csattog mint állat, ha visszaváltok...
Ha szegény a keverék(alapjárati csavar betekerve,vagy súbertűk túl mélyen)akkor pörög fel könnyen,és későn ejti le a fordulatot.
Gyula jókivánsága találjon meg
Hát az úgy van, hogy mi gyűttyük a kóbászcsücsköket. Ha kóbicsücskön elvan a pulya akkó gyühet. Család marad me nem vagyunk családi pótlék csalók!
Hogy a gólya fosson nyakon,egész délután ezen rágódtam!Én birkatürelműre tippeltem,de a pótkocsi kilógott belőle.
Aszonta a yamahánál a szerelő mukesz, hogy ha túl magasra állítom, nehezen fogja visszaejteni a fordulatot...
neeem. De, mivel te vagy az egyetlen, kapsz egy vigaszdíjat. 6 hónapos cigángyerek. Gyere átvenni. HA nem veszed át, küldjük 2 hét mulva az egész családját!
ÉS akkor most jöjjön a napi fárasztó megfestése.
Kiszelt Ü-n de sok kos áll a pótban

Tehát: Kiszel Tünde sokkos állapotban.
Bocsánat !
vigyázzatok az exup bowdent lent a csonknál ne forraszátok mert kiolvad a cink ez tapasztalat én igy jártam nem menet közben hanem amikor álsz a dugoban a 35 fokban csak csavarosan
köszönöm
1150-1350 között írja a manual,hidegen nekem is alig éri el az 1000-et melegen meg ott van 1300-nál.Ha nincs jó karbiszinkronod,attól is szokott zakatolni.
Basszus, nem is néztem, azt hittem, láccik az emilcím ! Na mind1.
otto kukc netcom hú
ide köszi.
már próbáltam de csak ugyanazt csinálja ,
1200-1250 az alapjárata ha jól tudom. Lehet hogy azért ugrál, mert alacsony, vedd magasabbra!
Sziasztok mindenkinek! Lenne egy kérdésem ( vagyis kettő) ha esetleg lenne valakinek kedve gépelni . Mennyi az alapjárat a 600 fzr-eknek? Nem tudjátok mi okból ugrál az alapjáraton, nem eggyenletes, hanem 1000 ről felugrál 1100 ra, aztán vissza. Ez normális? Válaszaitokat előre is köszönöm
Mássszon meg egy talicska aprómajom! Remélem nyertem!
Én is kezdem már javítgatni,februárban műszakis lesz,de kinek van kedve fagyban szerelni,még az ősszel rendbe akarom hozni.
Egyenlőre úgy néz ki nem sok időm lesz motorozni, mert visszük naponta az utódot bölcsibe, így most nem kérek, de szólok mihelyt aktuális lesz. Láncszettvásárlás is most van folyamatban.
Srácok,jól tudom hogy 600-hoz 106 szemes,1000-hez pedig 110 szemes lánc kell?Aki tudja erősítsen meg.köszi.
Hétvégére ígért egy lakatos barátom Kmz (asszem cseh márka) láncot 7000/méter,igaz nem olyan tartós mint a did,de jó áron lesz.
Milyen láncot vegyek az FZR-hez? (ja és hol érdemes, ahol nem kérik el érte egy kisebb Afrikai állam 40 éves GDP-jét) Mosán időszerú nagyon (eszméletlenül csörög), és még rávalóm is akadt. Elkótyavetyéltem végre az ETX-et. Ma viszem a kedves új tulajához.
Nem nem ez a megfestés. A megfejtés ( a Capri kapcsán), hogy kész lett a csempézés vasárnap estére. Még ledobom a járólapot, kifestek (radiátorok, ablakok, falak) és még utána hajintom a parkettát, oszt KÉSZVANVÉGREATÖKÖMKIVANMÁR ! Ha járok majd arra, tényleg megnézem, de most nincs rá időm. (egyébként a tárcámban a címe. Mikepércsi 126 Príma.Verda Kft). A képrejtvény megfejtésén még tessenek kicsit agyalni. Há "nagyon" egyszerű.
Billi22,küldd el a pontos címed az email-omra,(adatlapomon)majd válaszolok,holnap délelőtt postázhatom a szabit.Jaszi,neked is kell?Mert ha igen,akkor hozzákészülök!
Most írtam a fiúknak, hogy fel szeretnék tölteni, ha meglesz a feltöltés a jelszót elküldöm neked.
A rejtvény megfejtése:Mi van a Caprival a debreceni kereskedésben?(már vagy harmadszor kérdezem)
Na mentem délutánra,majd este még felnézek.