Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyula!
Az mennyire gáz, ha a fesszabályzó alsó részéből, ahol az elektromos ketyerék vannak, olvad kifelé a műgyanta? A tetején levő pedig szilárd.
Hali, én csavaros v. forrasztható bovdenvéget motoros boltban vettem, bovdenfelújító készletben árulták.
Hali!Hogy áll a fesszabályzó?Sikerül gyártani?Láttad a képeket amiket csináltam?Előre is köszi!
Ábrus, Bagoly,

tudnátok segíteni az exup bowden ügyében ?
1991 Yamaha FZR1000 Exup-hoz kellene komplett bowden, vagy ha van csavarozható végelzáró.

Köszi !
A bowdenvégekről leszakadtak a kis hengerek,amik a tárcsa nútjaiban fekszenek.Kérdezd meg ábrust,vagy bagolyt hátha van nekik komplett bowden.Valahol nekem is vannak ilyen kis bowdenvég hengereim,van forrasztós és csavarozható verzió is.Ha a feszítőkön tudsz visszaengedni annyit,hogy a végzáró hengerek belemennek a helyükre,és nem lesz komplett bowden,akkor előkeresem őket.
Sziasztok !

Nemrég vettem egy 1991-es Yamaha FZR1000 Exup-ot és királyul megy kb 7ezer-ig, aztán csak szenved. Megnéztem az ez exup szelepet és a bowdenek végéről hiányzik a vég (a léptetőmotor szerencsére működik). Tudnátok segíteni, hogy hol vehetnék új vagy bontott bowden szerelvényt.

Előre is köszi a segítséget !
Bocs,tudok.
Nem, de ha tudók valamit írok.
Részlet a hatósági közleményből:

"...ez nem minősül gyorshajtásnak, hiszen a képen nem ül a motoron. Nincs törvény arra, hogy gyalogos nem csúszhat 137 kilométer/órával."
Büntetés elkerülésének egy formája...
Hmmmmm.... vagy idén nem is lesz?
Royal esetleg Gyula, nem tudjátok mikor lesz Szegeden a streetfighter show a rakparton? Rémlik hogy augusztus, de nem tudom melyik hétvége
kössz, akkor még volt munkám, azért jött hozzám
mostmár 2 közös. Mindkettőtöknek tetszik Bagoly felesége. Tényleg csinos ! Gratulálok.
Akkor van bennünk valami közös.(nem a munkanélküli státusz)
Egyébként már régebben akartam gratulálni az esküvői képetekhez,nagyon csinos a feleséged.
munkanélküliként csak ilyenre telik igaz 2 hónapja 1 métert sem mentem vele
152? Milyen öreg fogatlan tákolmánnyal jársz ami nincs 170Le?
a kocsim 136LE-s, a motorom 152, de ki van vonva a fogalomból, de köszönöm a szurkolást :-)
Szóltam volna de miután elvitték rögtön mentem kertiparira aztán úgy berugtam mint az állat bánatomra hogy elvitték a motort mert imádtam ezt a gépet!
István!
Hogy ezt is innen kell megtudnom..........
Most mit írjak, gratulálok vagy sajnálom?
Remélem olyan féltő és gondoskodó gazdája lett, mint TE!
Sziasztok Éppen olajat szeretnék cserélni a kis FZRben, de lövésem sincs, hogy milyen márkájú és típusú olajat töltsek bele! Örömmel vennék 1-2 segítő tanácsot Köszi
Csongrádkor dolgozás van.
Amikor az arab gyereket majdnem lelökte a másik barom,na az nagyon kemény.
Nem tudom majd valamikor veszek motort most csak egy robogóval nyomulok