KPM vizsgán? Mindent! Meg fog bukni.
Felesleges szerintem így elvinni. Egyébként szép cucc. Nem drága a szimering. TAlán vagy 4 rongy darabja. Na viszont a porvédő rá... NA AZ DRÁGA! De, az ritkán avul el annyira, hogy cserés. Szép gép !
Sziasztok Srácok! Egy olyan nagyon fontos kérdésem lenne, hogy csütörtökön megy az új gépem kpm-műszakira, mivel külföldi papíros. Ha az első teló "puha" azaz szimeringes, atól megbukik? vagy ha valaki volt ilyen helyzetben mennyire lényeges ez? Ill. mennyire nézik? A válaszokat előre is köszi!
Én meg az ETX-et csesztettem tegnap d.u. Nem megy.
Villám van, benya van, csak brumm-brumm nincs... Asszem eladom jelen állapotában. Ha valaki lök érte vagy 35-öt odaadom. Nincs kedvem költözéskor magammal vinni. Gyakorlatilag 1,5 éve nem mentem vele egy métert sem.
Kössz a sok hozzászólást! Nem nagyon tervezem mostanság, hogy pályára kerül a gép, és amíg ez így marad, addig meg úgyis jók ezek a gumik, majd ha ezeket leradíroztam, teszek rá valami géphez méltót ... + visszatérve a ruhás témára, az is van már, persze nem egy félmillás Spidi bőrcucc, de sztem arra a feladatra amire én használom, bőven megteszi! Amúgy a gépet vásárláskor átnézte egy szerelő is, és azt mondta, hogy semmi kivetnivalót nem lát benne, legalábbis motorikusan... Persze nem egy új gépről van szó, tehát az idomok itt-ott ütöttek-kopottak, horzsoltak, de sztem a fényezés várhat még tavaszig, mert többet idén már nem nagyon szeretnék rá költeni, hacsak nem úgy hozza a szükség. Bár remélem erre nem kerül sor
vör7
[11290] ma 09:57
eladó suzuki hayabusa 2004 -hez fejidom ,lámpa, két index, javítottak festeni kell ár egyben 40000 ft. u.itt metzeler me z4 teljesen új 160/60-18 colos gumi ára 18000 ft. 0620/992-4528
igen , igazad van de ha csak a motorra futotta neki(mint nekem is), és még egy minimális motoros ruhára nem akkor nem ajánlot a pályán csuszkálni farmer naciban mert síráss lesz a vége.
Esetleg etz- re gondoltál?
Felesleges szerintem így elvinni. Egyébként szép cucc. Nem drága a szimering. TAlán vagy 4 rongy darabja. Na viszont a porvédő rá... NA AZ DRÁGA! De, az ritkán avul el annyira, hogy cserés. Szép gép !
Villám van, benya van, csak brumm-brumm nincs... Asszem eladom jelen állapotában. Ha valaki lök érte vagy 35-öt odaadom. Nincs kedvem költözéskor magammal vinni. Gyakorlatilag 1,5 éve nem mentem vele egy métert sem.
[11290] ma 09:57
eladó suzuki hayabusa 2004 -hez fejidom ,lámpa, két index, javítottak festeni kell ár egyben 40000 ft. u.itt metzeler me z4 teljesen új 160/60-18 colos gumi ára 18000 ft. 0620/992-4528
Ha esetleg valkinek 18-as gumma kéne.
Ez a tökéletes megoldás.