Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegyél fell néhány képet hogy lássuk, lehet hogy érdekel
rájöttem hogy az ápriliadra gondoltál( miután megnéztem az adatlapodat)
mi az az " ETX " amit el akarsz adni?
Esetleg etz- re gondoltál?
én csak benzint tankolok tiszta műanyag kannából, homokot sose töltök mellé
Ezt azoknak ajánlanám figyelmébe akik nem használnak benzinszűrőt.(tavaly cseréltem és most a kezembe akadt)
Igen egyforma!
hali skacok!Jövö keddig akcióban elvihetö a gépem kerek 300.000ft.akit érdekel irjon vagy hívjon 06205913818
JA! Ha csak kicsit puha még átmehet, de akkor gondolom olaj is akad a villán, amit egyből levágnak, és kivágnak a vizsgasorról.
KPM vizsgán? Mindent! Meg fog bukni.
Felesleges szerintem így elvinni. Egyébként szép cucc. Nem drága a szimering. TAlán vagy 4 rongy darabja. Na viszont a porvédő rá... NA AZ DRÁGA! De, az ritkán avul el annyira, hogy cserés. Szép gép !
Sziasztok Srácok! Egy olyan nagyon fontos kérdésem lenne, hogy csütörtökön megy az új gépem kpm-műszakira, mivel külföldi papíros. Ha az első teló "puha" azaz szimeringes, atól megbukik? vagy ha valaki volt ilyen helyzetben mennyire lényeges ez? Ill. mennyire nézik? A válaszokat előre is köszi!
Én meg az ETX-et csesztettem tegnap d.u. Nem megy.
Villám van, benya van, csak brumm-brumm nincs... Asszem eladom jelen állapotában. Ha valaki lök érte vagy 35-öt odaadom. Nincs kedvem költözéskor magammal vinni. Gyakorlatilag 1,5 éve nem mentem vele egy métert sem.
Ruha.... Valaki nem tud occsó ruhát? Hétvégén voltam próbálni egyet, kicsi lett. De legalább megnéztem a Venyimi víztornyot.
S az enyémet nem látta valaki?
Kössz a sok hozzászólást! Nem nagyon tervezem mostanság, hogy pályára kerül a gép, és amíg ez így marad, addig meg úgyis jók ezek a gumik, majd ha ezeket leradíroztam, teszek rá valami géphez méltót ... + visszatérve a ruhás témára, az is van már, persze nem egy félmillás Spidi bőrcucc, de sztem arra a feladatra amire én használom, bőven megteszi! Amúgy a gépet vásárláskor átnézte egy szerelő is, és azt mondta, hogy semmi kivetnivalót nem lát benne, legalábbis motorikusan... Persze nem egy új gépről van szó, tehát az idomok itt-ott ütöttek-kopottak, horzsoltak, de sztem a fényezés várhat még tavaszig, mert többet idén már nem nagyon szeretnék rá költeni, hacsak nem úgy hozza a szükség. Bár remélem erre nem kerül sor
Én meg kimentem a garázsba és megnéztem. (még ott volt mind a kettő)
"Lelkem hótiszta" - kitől idéztem? Amúgy meg miért lennék? Ma mentem egy kört egy robogóval és toltam a motoromat is
Te meg ne legyél már ilyen genyó!
Reméljük hogy a belseje is ilyen szép. (azzal a gumival meg tényleg csak okosan,mert szükségmegoldás)
vör7
[11290] ma 09:57
eladó suzuki hayabusa 2004 -hez fejidom ,lámpa, két index, javítottak festeni kell ár egyben 40000 ft. u.itt metzeler me z4 teljesen új 160/60-18 colos gumi ára 18000 ft. 0620/992-4528

Ha esetleg valkinek 18-as gumma kéne.
esetleg nincs szükség arrafelé egy gyengéb kamionsoförre?
vagy kel nézni egy jobban fizető melót

Ez a tökéletes megoldás.
hát akkor nagyon óvatosan kell előadni a dolgot, aztán a karácsonyfa alá meg kérni egy-két motoros motyót
igen , igazad van de ha csak a motorra futotta neki(mint nekem is), és még egy minimális motoros ruhára nem akkor nem ajánlot a pályán csuszkálni farmer naciban mert síráss lesz a vége.
Lehet, de lehet vannak olyanok akiknek ezek az apró kis dolgok is számitanak