oldalidomok le. Hűtő 2-2 csavarját oldalt kiszeded, és így elmozdítható a hűtő. a hűtő mögött ott lesznek a gyertya pipák alattunk mit gondolom seted a gyertyák.
Vicc megvan?
Rendőr megállítja az autóst, és felnyittatja a motorháztetőt.
Rendőr: Ez mi?
Autós: Gyertya.
Rendőr: És ez?
Rendőr: Mi a tököm ez, autó vagy betlehemes kocsi?
FZR600-ban hogy kell kiszedni a gyertyákat? Vki leírná részletesen, hogy honnan lehet könnyen kiszedni ill. mit kell lebontani hozzá, hogy hozzáférjek és milyen gyertyakulcs kell hozzá? Esetleg ha van vkinek fotója egy hozzávaló gyertyakulcsról az is megköszönném.
Köszi előre is: blueboy
Helló!
Felhívtak hogy itt tájolgatsz a környéken egy Térképészlánnyal (GPS) és kapcsoljam be itthon a világítótorony fényeit de sajnos akkor még melóban voltam.(max. a LINDE tornyot tudtam volna ajánlani mint iránytűt)
Legközelebb szólj ide mielőtt jönnél,mert folyamatosban dolgozom.(de azért jól esett hogy gondoltál rám ha már erre jártatok)
Az ott a durvaszűrő ami a blokk legalján van.Komolyabb fighterkezéshez le szokták venni a fémszitát és a lelógó fémcsőre ráhúznak egy merevebb műanyag vagy fém csődarabot amit a karter alján elvezetnek hátrafelé.(normál menetben bőven olajban áll a cső,ha meg felveszed kerékre akkor meg az olaj hátrafolyik de akkor sem marad olajnyomás nélkül a blokk.(ha nem világos akkor kimegyek ebéd után és lefényképezem)
Túltölteni meg nem a legjobb ötlet.
helló ábrus én biztosan tudom,hogyte tudod azt,hogy az fzr eken hol helyezkedik el az a kütyü ami az olajat szippantja fel a kartelböl. mennyire van lent és hátul? valami képed nincs róla. igazábol arra lennék kiváncsi hogy a sokerekezéshez át kell e alakitani az olajazás vagy elég kicsit tultölteni.
Válaszoltam a leveledre,én már gyári sportlégszűrőket tettem fel,de ha kellenek a "kisipari"légszűrők,arra is megegyezhetünk.Természetesen a saját fejlesztésű áramköreimet nem teszem közzé,de tettem neked egy jó ajánlatot.Most elköszönök,hétfőn leszek.
Le tudnád írni, hogy hogyan kell a meghajtó elektronikát elkészíteni.
És hogy hogyan csináltad meg a légszűrődet.(tetszet mert nem foglal semmi helyet, nem úgy mint a gyári légszűrő a maga "kis" tatrályával.)
hello csak annyit szeretnénk mondani hogy ősszel vettem egy 600 ast folytottan németböl hozott, yamaha szalonba lett csinálva 1 éves korában.Le vették a teljesitményét 25 kw ra. Nem forog a gáp csak 9000 -t. A szivó torok van leszűkitve egy lemezzel olyan lyuk van rajta hogy a kisullyam se fér bele na kb ennyi
Vicc megvan?
Rendőr megállítja az autóst, és felnyittatja a motorháztetőt.
Rendőr: Ez mi?
Rendőr: Mi a tököm ez, autó vagy betlehemes kocsi?
FZR600-ban hogy kell kiszedni a gyertyákat? Vki leírná részletesen, hogy honnan lehet könnyen kiszedni ill. mit kell lebontani hozzá, hogy hozzáférjek és milyen gyertyakulcs kell hozzá? Esetleg ha van vkinek fotója egy hozzávaló gyertyakulcsról az is megköszönném.
Köszi előre is: blueboy
Lehet erdekel mind2 oldali, de a jobboldali fontosabb. Attol fugg mennyiert akartok megszabadulni toluk. Kepet tudtok kuldeni?
szorri az ekezetekert, de szar ceges geprol irtam.
Szep napot
Felhívtak hogy itt tájolgatsz a környéken egy Térképészlánnyal (GPS) és kapcsoljam be itthon a világítótorony fényeit de sajnos akkor még melóban voltam.(max. a LINDE tornyot tudtam volna ajánlani mint iránytűt)
Legközelebb szólj ide mielőtt jönnél,mert folyamatosban dolgozom.(de azért jól esett hogy gondoltál rám ha már erre jártatok)
Van idom,de mindkét oldalit szeretném eladni,nekem nem kell,fekete színű.Fejér megyei vagyok,ha kell jelezz vissza!
Túltölteni meg nem a legjobb ötlet.
Le tudnád írni, hogy hogyan kell a meghajtó elektronikát elkészíteni.
És hogy hogyan csináltad meg a légszűrődet.(tetszet mert nem foglal semmi helyet, nem úgy mint a gyári légszűrő a maga "kis" tatrályával.)