Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon várjuk, , használd egéségel. Balesetmentes, és KÖZEGMENTES utat...
hát legyen vele szerencséd.
sziasztok mindenkinek. Látom egy kicsit bővült a fórum jó pár emberkével aminek nagyon örülök. Végre van egy fórum amit alig várok hogy megnézhessek. Sokat lehet tanulni tőletek. Ha valakit esetleg érdekel környékünkön is lesz motoros találkozó: www.szatmar.ro/index.php?p=new...,
toábbi szép napot mindenkinek.
Ha az M9-re akart felvinni akkor tényleg nagyon külföldi turistának nézett a térképész barátnőd.(mert itt max. az M6-M8-ra tudna)
Pákozdon Andrea v2.0 engem is körbevitt a temetőben,aztán közölte hogy letértem az útvonalról.(azóta földutakat nem veszünk figyelembe de tény,arra is lehetett menni a kertészethez)
Hali bakosi! Te hová valósi vagy? mert az tág fogalom, hoghy déli part ! Na majd vmikor gurulhatnánk vhova együtt, csak még a papírozás hátravan, mert csak tegnap hoztam a vasat
yamahafzr

sztem megbeszelhetjuk, annyiert el is viszem, de meg nemtom h mikor ponotsan. azert majd 1eztetunk, ha nem jon kozbe semmi.
kosz
Ábrusom ott álltam meg Venyimben,mert Igo Andika felvitt az M9-re,alig tudtam lekeveredni róla.Aztán meg állandóan Fehérvár felé akart vinni,de én lementem Sárbogárd,Mezőszilas felé (látom Tomi ott lakik),aztán jobbra Polgárdiba.Azóta eligazítottam Andikát is,most már kihagyja a pályákat.
Elvileg a körlámpás és a trapézlámpás fzr-ek oldalidoma ugyanaz,nem?Nehogy félreértések legyenek!
Hi,
Még egy kérdés mi a külömbség FZR600-nál 3HE és a 3HF típusjelzés között? Hol lehet ennek részletesen utánnanézni?
Thx.
rena224 hali baszod te nem is laksz tölem messze most nézzem
Menyus A jobboldali idomon csak egy kisebb sérülés van,amit könnyen lehet javítani. a baloldalit viszont gittelni kell,de a kettőt odaadnám 8e.ért,szerintem reális.
Hamarosan képek is lesznek még nagyon friss a gép, de amint lesz egy kis időm dobok fel egy pár fotót is róla! mondjuk még van rajta mit alakítani, de legalább az enyém
Yamahafzr

A te idomodon mennyire súlyosak a sérülések? Arra gondolok, h a fényezés elég lenne neki, v az kevés?
htomi

huh hát az télleg gáz, akkor köszi segitséget, de sajnos nemtudok eljutni oda mostanában.
Thx.
na képet dobj már fel róla
És igen, végre hazaértem a kis Fzr-rel! remélem lesz vele pár szép évem :) egyenlőre semmi gixer-t nem vettem észre rajta, bízom benne hogy ez így is marad! Na szép napot mindenkinek
Menyus!
Rossz hír,Fejér m.,Mezőszilas,ha szolnoki vagy kb 200 km.
htomi

koszi a prioritast . Erdekelnenek az idomok, mar csak az lehet akadaly, h merre laksz? Addig nagyon jo h pesttol 100kmre vagy, csak melyik iranyba?
Nem járok arra,sokat melózok.
Pesttől kb 100 km-re lakom,persze Menyus válaszát várjuk meg!
Annyiért érdekel az idom,de a fejidom az nem jó!De menyus volt az első!Te nem jársz Pest felé valamikor?
Heló!
Majd fejidom is lesz eladó,két lámpás,szezon vége felé.
Tel:20 3143998
10-e a kettő.
Miért lakik mindenki ilyen messze?
Nem jársz véletlenül Pest környékény?Fejidomod nincs meg?Esetleg valami más alkatrész csere nem érdekel?
Üdv!Tettem fel képet az idomokról,ha érdekel,hívj,megegyezünk! 30/7386270 Szolnok megye