Hi! felejtsd el az összes 600ccm alatti FZR-t, péztemetők! Költöd a százezreket azt mindig rossz innen egy FZR 250-nek nem defektes a blokkja de az Red Baronos garanciás stb. 700 ezres gép. Az ezresekbe nincs kettes, a 600-ba már talán, de abba se sokáig... ha mindig 200 felett mész nem fog zavarni (ádbobod 1-ből 3-ba mindig de így is veri a 400ccm gépeket) én is ezért vettem ezres fizzert és újra megvenném
Sziasztok srácok! Most lett meg kb 1 hónaja az Akorlátozott jogsim, és éppen úgy áll a dolog, hogy egy kis 250es fzr lesz a befutó! A srácot már fel is hívtam, vasárnap megyek megnézni a gépet és ha minden rendben van a vassal el is hozom! Addig is nem tudna nekem valaki írni egy kis ismertetőt a kis fzr-ről(szervízigényesség, tapasztalatok, vélemények stb...) Már azért kicsit utánanéztem a motornak, de szeretném hallani egy fzr tulaj hozzászólását is... Előre is köszi
Nem tudja véletlen valaki, hogy az FZR 600-on tartalékra átfordítva a benzincsapot még mennyi szürcsölni való van a tankba. (feltételezve, hogy nem teli tanknál forgatom RES állásba, hanem csak ha egyébként kifogyott )
A mérés tuti jó! (de mindegy is, mert akár hány ohm-os is a trafó nagyon ótvar szikrát adott!)
A gyertyasorrendet vagy ezerszer le ellenőriztem.
A benya dolog azért sántít, mert eddig semmi gond nem volt vele, egy tized másodperc alatt beröffent. (de ha le írja valaki hol kell több benyát adni a kicsikének, megpróbálom a dolgot)
Azt nem egészen értem hogy az MZ trafókkal miért nem indult el.Párhuzamosan kötötted a két-két trafót?
És páronként az egyes trafó az egyes hengernek,a kettes trafó a négyesnek,a másik párból pedig az egyik a kettes hengernek,a másik a hármasnak adta a szikrát?
(mert akkor mennie kell)
Figyu, mielőtt nagy erőkkel trafóhegyeket veszel, lehet ám más gond is... a mérésed se tuti, 2,7 ohm lehet a te mérődön, másikon meg 2,2, ezek a kinai vackok csalhatnak, szal lehet, jó a trafód.
A nagy szerelésben nem kevertel el a gyertyasorrendet ?
Más:Mert ha szikra van, benya van - akkor indul is. Tehát nincs benya ...
De csak gondolkoztam, a többiek tapasztaltabbak.
Ti nem érzitek mostanában egy karburátorbeállításhoz is értő FZR-es csajnak a hiányát ide a fórumra? Nem?
Szerintem lenne rá kereslet.(vagy csak én öregszem?)
Szuper.(a név és a lakhely meg a motor típusa elég lett volna de így a legjobb )
Tehát.
Felrakhatsz 4db MZ trafót is(ez a legolcsóbb)de elég sok helyet foglal.(Daogyulánk alkotott ilyet,a tankot levéve elég Mad Max-es látvány,de működik)
Vagy körbecsörögsz pár bontót hogy mi a felhozatal.Javaslom kezdeni a Japánbontóval:20/425-6333(legolcsóbb,legnormálisabb)
a Kakasdit és a Polgárdit hagyd legutoljára(az pont az ellenkezője)
Nem tudja véletlen valaki, hogy az FZR 600-on tartalékra átfordítva a benzincsapot még mennyi szürcsölni való van a tankba. (feltételezve, hogy nem teli tanknál forgatom RES állásba, hanem csak ha egyébként kifogyott )
E-mail az adataimnál, vagyesetleg a forumon mert valamikor nem nagyon nézem az E-maileket.
A gyertyasorrendet vagy ezerszer le ellenőriztem.
A benya dolog azért sántít, mert eddig semmi gond nem volt vele, egy tized másodperc alatt beröffent. (de ha le írja valaki hol kell több benyát adni a kicsikének, megpróbálom a dolgot)
És páronként az egyes trafó az egyes hengernek,a kettes trafó a négyesnek,a másik párból pedig az egyik a kettes hengernek,a másik a hármasnak adta a szikrát?
(mert akkor mennie kell)
A nagy szerelésben nem kevertel el a gyertyasorrendet ?
Más:Mert ha szikra van, benya van - akkor indul is. Tehát nincs benya ...
De csak gondolkoztam, a többiek tapasztaltabbak.
Van 2db?
Hány ohm-osak?
Szép erős szikrát adnak?
Mennyibe adod?
Az RD-ket hallotam hogy sokat kell bütykölni, és miután lecsúsztam a VF-ről olvasgattal hogy nem egy nagy szerviz háttérrel rendelkező modell.
Nem lehet újonan venni valahol trafót?
Szerintem lenne rá kereslet.(vagy csak én öregszem?)
Tehát akkor 150?
Bocsi, kihagyhatatlan volt!
Tehát.
Felrakhatsz 4db MZ trafót is(ez a legolcsóbb)de elég sok helyet foglal.(Daogyulánk alkotott ilyet,a tankot levéve elég Mad Max-es látvány,de működik)
Vagy körbecsörögsz pár bontót hogy mi a felhozatal.Javaslom kezdeni a Japánbontóval:20/425-6333(legolcsóbb,legnormálisabb)
a Kakasdit és a Polgárdit hagyd legutoljára(az pont az ellenkezője)