Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ejtőkarbis?
Ezek állandó nyomású un."CV" karburátorok.(amiben pillangószelep és súber van amit a vákuum emel fel)
A hatszázasé Mikuni BDST 32-es.(erre gondoltam)
Ez a képen az.
Zamárdiba is volt tegnap baja az időnek.
Hali felétek fekete audiból szoktak kamerázni?
Az enyém ejtőkarbis. Van másfajta is? Amit föltettél képet az melyikhez való?Mert az enyémen így néz ki és van is rajta ilyen jel.
A szelephézag szinte biztos hogy megegyezik(az ezredesé ugyanennyi),a benzinszint pedig karburátortípus függő
szívó sz:0,11-0,20
kip.sz:0,21-0,30
És a 600-é mennyi?
Az 500-hoz nincs doksim úgyhogy nem tudom,csak 600-hoz van.(talán Gyula tudja ha majd megjön)
Persze az is lehet hogy megegyeznek.
Az már nincs.(de IZShez van)
Sziasztok!Meg tudná nekem valaki mondani, hogy mennyinek kell lennie a szelephézagoknak és a karbiban a benzinszintnek az FZR500on?Előre is köszi!
125ös MZ karbid nincs véletlenül?
Egy kis vihar itt is volt.(már felállítottam a cserepes pálmákat és leándereket)
Jó,a vödör itt van(évek óta érintetlen)talán még Danuvia karburátor is van benne.
Volt itt egy kis vihar tegnap....
Basszus.Pedig én csak vicceltem
Viszont az a kis izé mütyür az kell a vödörből! Nehogy oda add valakinek, majd megyek érte!

Igen,majdnem jó!
Annyi a hiba hogy nem Citroen gömb van a végén hanem egy saválló cső szelepelve.(gáztartály változtatható nyomással)
De a többi pontosan úgy van ahogy leírtad.
Gyere el,átveheted a nyereményt.(tele van a vödör Riga és egyéb keleti motorok alkatrészeivel)
Ezt a rugóstagot már te alakítottad át, hidropneumatikus rugózásúra. Az átlátszó cső, pedig kérlekszépen egy olyan gömbbe megy bele, mint a Citroeneken van.
Azt a kis izé vacakot kérem a vödörből. (csukva volt a szemem!)
Igen!Az éleslátás az rendben!(fél percig kerestem a képen hogy miről beszélsz)
(a doboz üres és csak támaszték)
én azt a babkonzervet kérem a képröl ami a sárga rugóstag mögött van
Nem.
Délután teszek fel még képet.(ha ennyire nem megy)
na az enyém jó? zsírzó! ugye nyertem?
Nem.(pedig olyan egyszerű)
Tudom már!

Kondenzvízgyűjtő Esetleg valami, vagy megy valahová

Az alkatrészesvödört kérem.
zsirzó cső! ott zsirozod a technikát!
Ugye hogy így mindjárt más ha tétje is van a dolognak?
Nem baj,estig még van idő.
Ja!Elfelejtettem a nyereményt:a helyes megfejtő nyereménye egy hibátlan Simson hátsó központi rugóstag egyik oldala,a megfejtéshez közel járók pedig csukott szemmel húzhatnak valamit a piros alkatrészes vödrömből.
Tessék gondolkozni!