Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben,kiegészíteném az előző h.sz-t:Hírdetőnktől(azaz Tőled) elnézést kérünk tapló viselkedésünkért!
(de mi nagyon jól szórakoztunk magunkon )
Szakítottam időt rá és nagyából kitöltöttem az adat lapomat!
Amúgy Cserhátsurányban lakom (Nógrádmegye azonbelül Balasagyarmathoz közel), de Gyöngyösön is sokat vagyok főleg mostanában.
Ha ezt viccnek szántad elég rossz volt....
(hírdetőnktől elnézést kérünk)
Nem szép ember, de GAVALLÉR!

Tudtam én mindig, hogy vannak még becsületes emberek, ebben a nehéz gazdasági helyzetben ezen a földön.
Meg azé pofátlannak se szabad lenni,korrekten kell üzletet kötni na.Tisztesség is van(volt) a világon!
Nem lehet egyből becsmérelve rávágni hogy százhetven,ha tele a tankja!
Azért kettőötven mert kell némi teret hagyni az alkunak is.
Meg aztán egyedi gép esetében(FRZ-600) nem lehet egyből biztosra menni.
Ne legyél már ennyire negatív! Mond nyugodtan kettőért
Első!
Akkor mondhatom a haveromnak kettőötvenért?
És hol tetszik lakni?(ha már az adatlapját nem tetszett kitölteni és így nem ismerjük Önt de azért segítséget tetszett kérni)
Na jó az első jelentkezőnek komoly árkedvezmény az FRZ 600-ra.
Ja, és új: aksi, láncszett, hátsőkerék csapágy....
Kimértem és 2,7ohm-os mind a két trafó. (olvastam hogy 1,8 és 2,2ohm közötti érték a jó)
Úgyhogy titi trafó kell, csak sehol nem találok.
Mi van a Caprival?
Sziasztok! ELADNÁM YAMAHA FZR 600-as 1997 import motoromat 34 ezer km-el GTyönyörű állapotban, nyárra felékészítve, semmiféle ráköltést nem igényel, vizsga friss 2 hetes! S.O.S. Irányár: 450ezer Ft. Tel: 0630 956 1020
Hát már bocsánat, de hogy valaki ilyen pancser legyen, hogy bedől ennek... NA most komolyan. Ti vennék 5 rongyért egy vadidegennek 4 gyertyát? (Úgy hogy, egy szakadt tuningol autója van, és össze-vissza beszél) Talán elvinném az első szerelőig, esetleg elhúznám, de hogy pénzt nem látna tőlem, az biztos.
Rosszul nem járt az biztos.
Tudom már írtad,de van motorom.(kettő)
itt van öcsém gépe 730-ba, nem kell csak menni vele meg tankolni
hát úgy jött ide,hogy épp 560ért árultam és mondta hogy neki igazából max 500ezre volna az egészre(névreírással minden) hát mondom az úgy nem fasza,nagyon jószívű leszek 530at ide letesz és viheti,kicsit szívta a fogát de aztán megoldotta és elvitte
Mi van a Caprival?
Tessék kimérni a trafók ellenállását.Visszakeresel és meglesz mert volt már róla szó.(mérőműszeres kép van hozzá)
Max Öt kiló ha jól tudom(de nem biztos hogy idén lesz belőle valami)
Jeleztem neki hogy jó lenne ha most már nem az enyémet vinné el ha rájön a mehetnék,hanem ideje venni egyet "párszázé" aztán azzal gyógyulni.(évente egyszer valamikor nyáron elkéri,elviszi egy délutánra és fogadkozik hogy már nagyon kéne egy otthonra)
Millió feletti GSXR-t nézegetett mindig,de annyi pénze nincs ilyesmire,erre mondtam neki hogy fontoljon meg egy "párszázas" ajánlatot.(én ajánlottam neki az FZR-t mert azok legolcsóbbak(pl:egy kék-fehér ezres)
aham. Hát, akkor használd MZ trafóval... Nekem sajna nincs trafóm, de talán a többiek majd..
Szerintem inkább trafó gond mert minden gyertyával ilyen halovány gyenge szikrát ad.
Csak próbaképpen rátettem othon egy mz trafót azzal olyan szikrája volt a benne lévő gyetyának mint az állat!