ja még annyit, hogy ha teheti még most húzzon ki egy pályára és jöjjön rá, hogy az utcán úgysem lehet élvezetesen motorozni, és így meg se próbálja majd
elég sekély a kéj, ha el lehet rontani pár beírással :-) anno az én örömömet semmivel sem lehetett elrontani, mikor megvettem életem első tisztességes gépét, a '92-es FZR600-at
miért akarjátok elrontani az örömét? . Igy kezdő jogsival, kezdő motorral biztos nem a pályán fog gyakorolni.... Az aszfaltra meg nagyon jó az a gumi is.
Jó lenne szép lenne, de hétköznap meló, szombaton meg céges banzáj valami tóparton pecaversennyel. Félig-meddig kötelező. Pedig, Angyal Zolit jobban csípném, nameg az erotika show se rossz.
nagyvárad az nem jó. nagyvárad és mezőpetri közt kb 80 km van és nagyon rossz az ut. Ha debrecenfelől közeliteni kivánóknak a Mihályfalva-i határátkelőt ajánlom. Mihályfalva és Mezőpetri közt kb 15-20 km van . Az ut nem a legjobb, nem ajánlatos száguldozni rajta
de ha jobb uton akarsz jönni akkor magyar oldalon jöhetsz többet, de akkor vállaj az a település amit keresned kell. ott lehet átkelni a határon, aztán onnan nagyon egyszerü: következik Csanálos az már a román oldalon, aztán 10 km Nagykároly(az első város) nyill egyenes és elsőosztályu úton(vigyázat szoktak trafipaxozni) , aztán csak tovább a főuton egészen a jelzőlámpáig, (első, és eggyetlen) ahol jobra kell térni és utána csak egyenesen és az első település mezőpetri. , aminek a végén található a focipálya ahol megrendezésre kerül ez a motoros találkozó.
yesss...
Érdekes, hogy 2 település van Petreşti (magyarul Mezőpetri) néven. Az egyik 56 km Debrecentől, a másik 10x annyi, és már Bukarest mellett van. Érdekes ország ez. Mezőpetrin pl. 3 környező ország fővárosa van közelebb, mint a saját, Bukarest.
bakkerr.. a google map nem bír útvonalat tervezni mezőpetriig. de, még nagykárolyig sem. Nagyváradtól milyen messze mezőpetri? Váradra még odatalálok, és Debrecentől nincs is messze...
És a képek :
Andika átb..sz. Csak nővel e kezdjen az ember !
Nekem Andrea szokott navigálni...
meg cigány hang és székely is van...
http://www.youtube.com/watch?v...
Érdekes, hogy 2 település van Petreşti (magyarul Mezőpetri) néven. Az egyik 56 km Debrecentől, a másik 10x annyi, és már Bukarest mellett van. Érdekes ország ez. Mezőpetrin pl. 3 környező ország fővárosa van közelebb, mint a saját, Bukarest.