Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

(csak nem Diego atya?)
Hol és ki szentel?
Nálunk teraszfestés(fa szerkezet),kerítéslábazat vakolás-festés aztán a lécek is.Tegnap nőgyógyász(nem nekem)nagybevásárlás,rokonlátogatás(=elb@szott nap),közben még megy a kert is(csak még mindíg nem hozzák azt a k...a földet.Most éppen főzök,aztán vissza az elejére.Jól telik(fogy) a szabadság.(motorozás eddig sehol,talán majd a végefelé)
Vagyok-vagyok. Éppen festés szezon van. Falkaparás, glettelés,festés. Van meló......
Remélem holnap egy motor és motoros szentelés belefér.
Fáradtan. Gondolnátok egy gagyi hungarocell álmennyezet és szegály felragasztásával mennyi nyűg van, és milyen sok idő? Durva ! Lassan választani kell, hogy mikor épp nem alszom el, akkor asszony, vagy motor. (jelzem az asszony nincs 4 s alatt 100-os. :), habár tanítom motorozni. )
na örülök jányom,látod neked kellet volna kezdeni nem a lelketlenekhez hurcolni.
Akkor elég jól haladsz Remélem jó sok. Mondanám ha angol, küldj emailba keveset, és segítünk, de gondolom te akarod megcsinélni. Ha kínai, a lányon 2 évesen kiválóan lerajzolja.
létod miskolcon kellt volna szervizt nyitnod. itt lenne meló van itt egy fószer süti. de ő nem gyözi annyi munkája van
köszi,hát remélem megélem azt a kort amennyinek érzem magam
JAJA FORRÓ BIZONY:) MEG AZOK A RÉGEBBIEK HAJLAMOSAK TÚLMELEGEDNI. az aksitartó doboz meg ugy néz ki mint egy aksitartó doboz
sziasztok valaki tudna nekem segiteni?Rakom össze a gépem és hiányzik nekem egy aksi tartó doboz.Azt sem tom hogy nézhet ki.Ja meg egy kérdés a moci ha jár akkor a fesz szabályzó forró?
nem a szervizt, ott alig van meló. Fordítani kéne, jövő hét keddre kell készen lenni és végre el kéne kezdeni
Csá Fiam képzeld el ma megtudtam csinálni a mocit ugy hogy megy már mind a négy hengerem.nagyon lett. Már a tükrömet is penteken hozzák meg.Afejidomtartó vasallatot meg heggesztem oszt kircsi mehet festeni.Nem bánnám ha el tudném adni a JAWAmat akkor lenne lóvém vizsgára na mára ennyi
Ezt hogy érted a fényezéssel mi baj van!
Még most is nyomod? Én a héten idáig 1*délben, 1* reggel 5kor értem haza a piacról. Így néztem ki.
jól, csak nincs kedvem dolgozni
Jó estét uraim. Hogy vagytok?
Köszi a tippe t jó lett most már nem áll le és nem szaggat az alapjárat
Ez is jó megoldás.(hasonlóan működik a CBR lámpám is)
A fényezés miatt részvétem.
Okulásképpen leírnám, hogy milyen egy baromállat voltam, bár nem hiszem hogy lenne még egy ilyen hülye mint én. Leszedtem a tankot egyéb mókolás miatt, ami teli volt benzinnel. Megdöntve tettem le, és a benzin beszivárgott a fényezés alá ami felhólyagosodott a benzinbetöltő körül, és elszineződött a tank tetején....Megláttam, majdnem bevertem nekem egyet.
A 35/35 W os H4-es izzó darabja 9eFt. Rendelésre Japánból. Én azt csináltam, hogy csak az egyik világít tompítotton, refin meg mind a kettő. Nagyon egyszerűen az egyik égő csatiját 180 fokkal el kell forgatni.
És ennyit a mai napról:
Korrigálok:
Ezen meg később megtanulta hogy szervízben nem bízunk,motort kizárólag otthon javítunk.(95-96)