Nálunk teraszfestés(fa szerkezet),kerítéslábazat vakolás-festés aztán a lécek is.Tegnap nőgyógyász(nem nekem)nagybevásárlás,rokonlátogatás(=elb@szott nap),közben még megy a kert is(csak még mindíg nem hozzák azt a k...a földet.Most éppen főzök,aztán vissza az elejére.Jól telik(fogy) a szabadság.(motorozás eddig sehol,talán majd a végefelé)
Fáradtan. Gondolnátok egy gagyi hungarocell álmennyezet és szegály felragasztásával mennyi nyűg van, és milyen sok idő? Durva ! Lassan választani kell, hogy mikor épp nem alszom el, akkor asszony, vagy motor. (jelzem az asszony nincs 4 s alatt 100-os. :), habár tanítom motorozni. )
Akkor elég jól haladsz Remélem jó sok. Mondanám ha angol, küldj emailba keveset, és segítünk, de gondolom te akarod megcsinélni. Ha kínai, a lányon 2 évesen kiválóan lerajzolja.
sziasztok valaki tudna nekem segiteni?Rakom össze a gépem és hiányzik nekem egy aksi tartó doboz.Azt sem tom hogy nézhet ki.Ja meg egy kérdés a moci ha jár akkor a fesz szabályzó forró?
Csá Fiam képzeld el ma megtudtam csinálni a mocit ugy hogy megy már mind a négy hengerem.nagyon lett. Már a tükrömet is penteken hozzák meg.Afejidomtartó vasallatot meg heggesztem oszt kircsi mehet festeni.Nem bánnám ha el tudném adni a JAWAmat akkor lenne lóvém vizsgára na mára ennyi
Okulásképpen leírnám, hogy milyen egy baromállat voltam, bár nem hiszem hogy lenne még egy ilyen hülye mint én. Leszedtem a tankot egyéb mókolás miatt, ami teli volt benzinnel. Megdöntve tettem le, és a benzin beszivárgott a fényezés alá ami felhólyagosodott a benzinbetöltő körül, és elszineződött a tank tetején....Megláttam, majdnem bevertem nekem egyet.
A 35/35 W os H4-es izzó darabja 9eFt. Rendelésre Japánból. Én azt csináltam, hogy csak az egyik világít tompítotton, refin meg mind a kettő. Nagyon egyszerűen az egyik égő csatiját 180 fokkal el kell forgatni.
Remélem holnap egy motor és motoros szentelés belefér.
A fényezés miatt részvétem.