Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nállunk(miskolc) erös szél hideg pici essövel megspékelve:)
Visszaraktam az első lánckerék mögé a szimmeringet. Viszonylag könnyen bement, nem volt valami túl szoros, lehet ezért köhintette ki a motor...na, mindegy ha megint kiugrik beragasztom. Ha már így szétszedtem, arra gondoltam felújítom a lenti kupplung munkahengert. Valaki csinált már ilyet? Nem nagyon találok hozzá felújító készletet, csak a Yakomoto...
Fekete volt a folyadék a tartályban...tele volt olaj sárral, de az hogy került oda...?
Most már felénk is kezd. Nappal Soltvadkerten voltunk BMW találkozón, nem volt nagyon meleg, de még tudtunk fürödni, meg fel is égtünk páran, Érdekes, most meg hideg van
sziasztok. Felétek az idő milyen? Szegeden fagy. brrrrrrrrrrrrrrrrr
én ismerekm egy srácot aki belerakta, de nem megy bele csont nélkül én a hejében bele sem raktam volna mert meg kellet vágni a vázat és beletoldani a bölcsö résznél, szóval bele lehet de nem egyszerü és nem is ajánlom inkább 400asba tegyél 600ast at sokkal jobb móka
A farokidom egy 2004-es 1000-es gsxr-é, csak a segédváz van átalakítva (újra építve)
Gyönyörű az a gép, megnéztem. A farokidomot Te készítetted, vagy volt valami átalakítandó?
Na, sikeresen leműszakiztattam a vasat!
carbon ragasztása:
www%2Efoliavagas%2Ehu%2Ffiles%..." title="http://www.youtube.com/watch?v=1s2XIoZxChM&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Efoliavagas%2Ehu%2Ffiles%..." target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v...
ezt a boltba megtudják mondani. de, szerintem a fólián alapból lehet valami "ragasztó" anyag...
A matrica 5k ezen felül mi kell még hozzá? F.bs megtartja vagy műgyanta kell, nem akarok szegecselni.
A schwalbe-ra milyen lenne a karbon dob?
Ez a legolcsóbb,ennél csak drágább máshol!
esetleg tud valaki ennél olcsóbban karbon fóliát? 5000 Ft alatt négyzetmétere?
engemse nagyon.
1 nm kb. 2 dobra szerintem elég. Te valahol Debrecen mellett vagy igaz? 4200 Ft + áfa /nm
MultiFix Carbon fólia - Randomstudio kft.
Debrecen, Fokos utca 7.
4030
120 celsiusig hőálló, az kipufra elvben jó.
megcsináljuk?
M ég a bográcsot is rá lehet akasztani,vacsora készül a hátsó kerék mellett!
60L, hmm... 40L jófajta Pilsner vagy Dreher, egy pár liter tömény, és egy kis víz másnapra... jó ez, jó ez
csap is van rajt?
Kár Senki? Amúgy a múltkori dob karbonosítás azóta sem hagy nyugodni kellett nektek megmutatni
én mennék, mert Debrecenhez egy köpésre, de most tőlem Debrecen is annyi köpésre van, hogy kiszáradnék mint a Góbi. Ménem van a találkozó később 1 héttel.
Sajnos dolgozom,jövő héten meg a munkahelyem csinál főzőversenyt itt az egyik helyi strandon.Majd a siroki,vagy polgárdi találkozóra szeretnék eljutni.Rendeltem a mocihoz egy hatalmas túradoboz-bálnát(60 literes) már kész a tartókonzol hozzá,hétfőn felrakom,aztán mehetünk akár az adriára is.
Holnap valaki jön motorostalálkozóra Hajdúböszörménybe? Elvileg jön az SRT bemutatózni.
Köcce! Megskubizom
erőszakolni be lehet még egy Intruder blokkot is
Hali!Nemtudjátok,hogy a 400-as FZR blokkját bele lehet e erőszakolni a 250es vázába?
jó lehet, hisz csak 11 mm-el nagyobb a sugara mint a 298-asnak, amihez gyárilag illeszkedik.
Nem.
Ábrus délutános szombatig.