Motordiszkont
Ide írj egy mailt, gyári yamaha alkatrészek, van minden. Motoroázis
Gyertyapipát meg innen vennék a helyedbe, NGK hosszú pipa, 1500 asszem darabja.
a kérdés csövihez szólt,a te 600-asod nem belpiacos, sima HE-nek látszik.
Ezekhez a régi cuccokhoz nem üzemeltetnek weblapot, hogy alkatrészeket nézegethess :-) a bikerworld-nél még valami van, de az se túl sok. Max az eBay, ott még van 1-2 alkatrész
nem tudom, az enyém egy 600-as. Nem tudom hogy belpiacos vagy nem. Véletlenül nem tudtok egy olyan oldalt ahol lehet alkatrészeket megnézni, esetleg megrendelni ezekhez.
amit japán piacra készít a gyártó, aztán élelmes kereskedők megveszik konténerszámra az ott szemétbe dobott masinákat és itthon eladják a csillogószemű vevőknek 250 és 400 ccm gépek jellemzően
Ha kívülről ütöd be a szimeringet akkor célszerű beragasztani.(ha szét van szedve a blokk és úgy teszed be akkor nem muszáj)
Ábrusnak folyott a munkahenger miután megvette a gépet,ezért ezzel kezdett.
A Yakomototól rendeltem én is,valami 5e környéke volt+posta.(három éve)
Van a Biker World-ben is 5400Ft.(akkor még nem volt)
A csere nem egy nagy valami,simán menni fog.(egy BMW-snek)
Az olajsár meg a gumialkatrészekből morzsolódik le,a teleszkópszár alján is szokott lenni némi szmötyi csak abban vannak még "metál"szemcsék is.
Tegnap kaptam szét az ETZ féknyergét(gumigyűrű csere a dugattyúknál)abban is volt meg az olajtartály alján is.
(mindjárt kézzel vissza lehet nyomni a dugattyúkat,előtte meg pillanatszorítóval se nagyon,az egész volt 440Ft )
az egyik gyertyánál éjjel látszik egy ilyen aprocska szikra, folyamatosan és nem tudom miért, próbáltam bontot pipát , de csak látszik, a csap meg szivárog,
esetleg benzincsap javitó készlett. Keresgéltem már a netten, de még nem találtam olyan oldalt, vebbáruházat, ahol megtudnám találni azokat az alkatrészeket amik érdekelnének
Ide írj egy mailt, gyári yamaha alkatrészek, van minden.
Motoroázis
Gyertyapipát meg innen vennék a helyedbe, NGK hosszú pipa, 1500 asszem darabja.
Ezekhez a régi cuccokhoz nem üzemeltetnek weblapot, hogy alkatrészeket nézegethess :-) a bikerworld-nél még valami van, de az se túl sok. Max az eBay, ott még van 1-2 alkatrész
Ábrusnak folyott a munkahenger miután megvette a gépet,ezért ezzel kezdett.
A Yakomototól rendeltem én is,valami 5e környéke volt+posta.(három éve)
Van a Biker World-ben is 5400Ft.(akkor még nem volt)
A csere nem egy nagy valami,simán menni fog.(egy BMW-snek)
Az olajsár meg a gumialkatrészekből morzsolódik le,a teleszkópszár alján is szokott lenni némi szmötyi csak abban vannak még "metál"szemcsék is.
Tegnap kaptam szét az ETZ féknyergét(gumigyűrű csere a dugattyúknál)abban is volt meg az olajtartály alján is.
(mindjárt kézzel vissza lehet nyomni a dugattyúkat,előtte meg pillanatszorítóval se nagyon,az egész volt 440Ft )