Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó a 320-as tárcsához?
Késő van.
Arra a csonkra van húzva és a légszűrőház aljába van kötve.
Sima gumicső.
ha ez megfelelően működik, nekem az már jó
a fékkar állító pöckön 1-es állásban mennyire szabad "beesnie" a karnak? Ha két ujjal húzom, a kar eléri a gyűrűs ujjamar erőteljesebb fékezéskor...
az igazi az R6 nyergekkel lenne
összeraktam egyelőre így (holnap rendelek ilyen feszítőt)
elmentem egy próbakörre... hát nah, azt hiszem "kicsit" jobban fog cucc

viszont a blokk csörgése/zörgése még mindig aggaszt
mentem. Cakát.
Telefon,, Elég sz@ar lett a kép tényleg. No maszturba, nincs időőő
ha az a te kezed, akkor gyorsan hagyd abba az önkielégítést, árt a bőrödnek
a veteményes szép, ha értesz hozzá akkor meg jó is és innen nézve nem lehet gond vele
Ha lesz +ötleted, átveszem szívesen. Legalább nem kell a földet túrni. habár ilyenkor már látom értelmét.
bontóból szerintem kapsz, de újonan se lehet túl drága
Vkender?
sört nem iszok, rossz az íze , meló van is meg nincs is, most találok ki új pénzforrásokat
Tegnap hoztak egy 2 részes ruhát hozzám, csak vállba kicsi lett. Ha valakit érdekel felrakok képet. 60000 kérne érte. full proti, és marhabőr. 56-os
jólvan, az előfeszítők megvannak, de a két fémlemez nem igazán passzol a mostani betétre. (az újabbik 1-1,5mm-rel magasabb).
Az előfeszítők egyike viszont már igen leharcolt állapotban van... olyat sem lehet kapni sehol?!
Esetleg sör hatás? Meló van?
nem, nem vagyok Ábrus és rolyal03 sem Ábrus
Sziasztok.Ábrus vagy-e?
a hátsó lapok a hőtől védik első sorban a féknyeget/dugattyúkat - ha nincs nem nagy baj
a fölső lemez előfeszíti a fékbetéteket, az kell!
mennyire fontosak azok a kis fémlapok a betétek mögött? és a betétek felülről tartó fémlapok?

most tartok cigiszünetet
egyszerre egyet
Nah kész minden, már csak össze kell rakni... de egy kérdés:
Légteleníteni hogy kell 2 nyerget egyszerre? elég csak az egyiken?

Tudom elég "láma" kérdés, de még nicns benne gyakorlatom, TZ-n csak egy nyereg volt
Kicseréltem az elsőkerék csapágyat. Mindjárt sokkal szebb hangja van!
Köszi, azért megnézem azt a csövet is, ha megmondod merre találom....
Sikeresen kiszedték a stiftet a műhelyben, délutánra elvileg megcsinálják hozzá az újakat (8.8 de ha hoz az ürge, akkor 10.9)
Én hülye meg nem rendeltem meg a betéteket, mondván ezen a héten úgysem lesz belőle semmi...