ha ez megfelelően működik, nekem az már jó
a fékkar állító pöckön 1-es állásban mennyire szabad "beesnie" a karnak? Ha két ujjal húzom, a kar eléri a gyűrűs ujjamar erőteljesebb fékezéskor...
ha az a te kezed, akkor gyorsan hagyd abba az önkielégítést, árt a bőrödnek
a veteményes szép, ha értesz hozzá akkor meg jó is és innen nézve nem lehet gond vele
jólvan, az előfeszítők megvannak, de a két fémlemez nem igazán passzol a mostani betétre. (az újabbik 1-1,5mm-rel magasabb).
Az előfeszítők egyike viszont már igen leharcolt állapotban van... olyat sem lehet kapni sehol?!
Sikeresen kiszedték a stiftet a műhelyben, délutánra elvileg megcsinálják hozzá az újakat (8.8 de ha hoz az ürge, akkor 10.9)
Én hülye meg nem rendeltem meg a betéteket, mondván ezen a héten úgysem lesz belőle semmi...
Sima gumicső.
a fékkar állító pöckön 1-es állásban mennyire szabad "beesnie" a karnak? Ha két ujjal húzom, a kar eléri a gyűrűs ujjamar erőteljesebb fékezéskor...
elmentem egy próbakörre... hát nah, azt hiszem "kicsit" jobban fog cucc
viszont a blokk csörgése/zörgése még mindig aggaszt
a veteményes szép, ha értesz hozzá akkor meg jó is és innen nézve nem lehet gond vele
Az előfeszítők egyike viszont már igen leharcolt állapotban van... olyat sem lehet kapni sehol?!
a fölső lemez előfeszíti a fékbetéteket, az kell!
most tartok cigiszünetet
Légteleníteni hogy kell 2 nyerget egyszerre? elég csak az egyiken?
Tudom elég "láma" kérdés, de még nicns benne gyakorlatom, TZ-n csak egy nyereg volt
Én hülye meg nem rendeltem meg a betéteket, mondván ezen a héten úgysem lesz belőle semmi...