Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyéb? hmm...
és az a kuplungkosár dolog ha még úgy hagyom okoz gondot? Vagy csak idegesít tovább?
-Nem.
-Kupkungkosár.
-Egyéb kérdés?
Ennyi van:
Legyen biztos.
Gyulának meg neked is? FZR fórum vírus. Kicsinálja a billenytyűt &@&@&@&@v jaaaaj@&&&@
Szép estét urak! Valaki tud olyan infot nekem, hogy:
- Nektek is ki lehet húzni a kulcsot, ha rá vn adva a gyujtás? (akár menet közben ki is vehetem a kulcsot) (ma jól is jött, mert legalább nem kellett leállítani, míg kaput nyitok)
- Mi csörög ha üresbe van, és mikor kuplungot húzok meg nem?

Köszönöm előre is a mesterek megtisztelő válaszát.

képzeljétek... 3 órát álltam ma sorba hitel miatt a Media Markt-ban. iszonyat ember sereg. pff. (ja, és jelzem holnap kerülök sorra)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
6302-Z (hülye billentyűzet)
ÓÓ, hát akkor azt megköszönöm szépen
Semmivel,a cég ajándéka.
Oké, elküldtem. Mivel tartozom érte?
Szarakszik a billentyűm,szóval küldök neked csapágyat,csak küldd el a címed.
Ábrus,hátsó kerékbe (600)milyen csapágy kell?
Steve,küldd el az Email-címemre8adatlapon)a pontos címed,neved,és elköldök postán egypár csapágyat!
A kocsimon van lézerblokkoló és már egy párszor megmentett.
"Na nem mintha száguldoznék!"
A sunyi bokorból mérek,meg a 30-as tábla,meg ilyenek miatt vettem,mert az autó a munka eszközöm,és nem szeretnék fizetni az államnak feleslegesen.Inkább vettem a kütyüt.
Már megvan az ideális traffipax,mindent gyorshajtót megállít,szerencsére itthon még ilyet nem telepítenek.
Egyre többet fognak traffipaxozni:

http://nol.hu/mozaik/20090610-...

F
igyelni kell már marhára.
Ábrus hátulra milyen kell,mert nézek olyat is a raktárban.
Ilyen kicsi kell előre?Biztos?Ilyenem van, mennyit adjak?Van 2rs-ben is,még porvédő se kell hozzá!
Csapágyak:6203-Z
Porvédők:45x56x6,22x42x7
Úgy akarom szétszedni, hogy már tehessem is bele a másikat. Azért gondoltam hogyha valaki tud adni méretet, akkor az alapján veszek.
Ha bemész a régivel egy pl. SKF boltba, adnak hozzá. Sablonméretű csapágyak vannak elöl. Én is nemrég cseréltem őket. Viszont szimering szerintem nincs benne, csak 1-1 porvédő...
Valaki tud mondani nekem elsőkerék csapágy méreteket? Meg van ott valami szimering is, annak is kellenének a méretei.
6:20? az én vasamnak még nem nagyon kellett olyan korán kelnie, talán elkényeztetem?
jó má egyeseknek. Az én FZR-em motorja már 6.20-kor pötyögött, és 7-kor már a gép előtt űltem a melóhelyen.
bocsi ha ékezetek nélkül írtam, de akkor még ágyban feküdtem, és telóról neteztem