Szerintem csak rosszul lett berakva.(láttam már ilyet,a "valahogy beleverjük" esete.
A kartergáz csöve kisujjnyi vastagságú,nem hinném hogy eldugulhatna,ha csak nem törött/csípődött be valahol szereléskor.
Az történt, hogy elkezdett dőlni az olaj. Leszedtem az első lánckereket, és kiesett a szimmering lényegében magától. Szerintetek nem volt jól betéve, vagy kilökhette a kartergáz, bedugult a szuszogó, túl sok olaj volt benne, vagy ilyesmi?
én csak 2 napja nem motoroztam, de már éjjel azon gondolkodtam kint alszok vele
télen nem lesz gond, mert Ő alszik bent velem (Persze ha addigra sikerül egy 120 és egy 180as bütykös gumit szereznem, akkor nem állok le hóban se )
Na úgytűnik megoldódik a berohadt stift problémám (kopp-kopp-kopp). Ma elvittem a nyerget egy esztergaműhelybe, elvileg holnap de.-re kész lesz, és csinál is bele az ürge újakat.
Hát nagyon bízom benne, hogy okés lesz a dolog. Nektek pedig köszi minden tippet
A vas egyelőre a garázs foglya. Addig meg van időm átbogarászni a hátulját, nincs-e valahol vezeték elöregedve
maradt valakinek FZR250-ből alkatrész? 3LN blokkhoz kéne primer hajtás nagy fogaskerék a kuplungkosárral meg a maradék kuplung is ami itt van gép azon lötyög a kuplungkosár és csúnya hangokat hallat, ki kell cserélni
Nekem múltkor itt a TMK lakatosok szedték ki a vízszivattyú egyik makacs csavarját.Alátettek egy fém tuskót,jól ráütöttek néhányat a csavarfejre,majd hidegvágóval (keskeny fém véső))oldalról balra ütötték(jobb menetes csavar lévén ellenkezőleg).A csavar feje szétment,de megindult.
nem szedem, viszont megpróbáltam a fogós trükköt egyelőre.
1,5"-os fogóval rá tudok fogni, de nincs helye elfordulni.
a torxos tippet meg holnap (vagyis már ma) megpróbálom.
Ha minden kötél szakad, és úgy se megy akkor... akkor nemtudom
Először svédfogó,az mindent nyit(akkor megmarad a festék a nyergen)
A torx is jó bár elég kemény a stift anyaga(és ne tescós/praktikeres filléres készletből válassz)
a kezdeményezés önmagában jó, mint minden segítség, de annak a csávónak annyi köze a motoros társadalomhoz, mint a szomszéd Piastabának, akinek segge alá adtam a robogót, hogy elmenjen 2 utcányira...
A kartergáz csöve kisujjnyi vastagságú,nem hinném hogy eldugulhatna,ha csak nem törött/csípődött be valahol szereléskor.