Ha ennyire s.o.s akkor van mind a kettő.(de azért kérdezd meg Bagolyt ő közelebb van)
Én a helyedben felhívnám a Japánbontót (pesten van)neki biztos van és te is ott laksz. 20/425-6333
öcsém meg meséli 400km-ről MSN-be, hogy még megijedt mikor beindította a motort, akkora hangja van.. hmm. na igen. Rábíztam, hogy 2 naponta indítsa be, bár lehet felesleges volt. Had pihenjen a kicsi. Csicsijja motorja..
Nah én meg nekiálltam (volna) az első fékbetét cserének. Az egyik oldalon szépen kijöttek a stiftek, a másik oldalon csak egy. A maradék kis rohadék meg sem mozdul, WD40el sem. A csavar belsejét már sikeresen le is nyaltam...
Hogy szedjem ki?!
Üdv!
Képzeljétek, egy idióta belehajtott a parkoló motoromba. Azt mondta mindent fizet, mondjuk nem olyan nagy a kár de a lehető legrosszabbkor jött mivel holnap után indulnánk egy 4 napos túrára a párommal. Letörött az első sárvédőm eleje (kuka) meg elég csúnyán elhajlott az oldaltámaszom. Nincsenek valakinek véletlenül elfekvőben ezek az alkatrészek? Főleg az oldaltámasz lenne a fontos, mert ez most nagyon kiáll és valószínű le is ér ha jobban bedöntöm a motort Légyszi ha van szóljatok! S.O.S ! Az enyém 750-es de az 1000 Genesisről passzolnak rá a cuccok...
Én itt vagyok,munkahelyen.Zsolti,merre vagy?Itt a sztárfotó rólad meg a motoromról!Felraktam a szűrőket,éreztem egy kis változást,bár csak járdán próbáltam.
nekem a szétesett helyett egy Leo Vince van és azon van kívül egy simának tűnő matrica és jól bírja, a dob nem melexik föl túlságosan még pályatempóban sem
a 3HE nagyon jó gép volt nekem is, kissé növelt kompresszióval gyári áttétellel 6-ban is elment pirosba. De csak egyszer, nem különösebben volt érdekes a végsebesség inkább ami 7000 körül érkezett nyomatékpúp
Azt mondták 120 Celsiusig faszányos a fóliának. A kipuf külselye hány fokig megy vajon fel?
Hű gyerekek. Tegnap először kicsit elengedtem magam, és hagytam az útnak, hogy vezesse a motort. Hát nem gyenge a vas 190-nél már elég gyorsan suhantak a fák..
(Eddig sem időm sem helyem nem volt feszegetni a határokat (a saját határaim, mert a motoré még nem itt volt. )
Most nem, meg már 16 éves koromra kinőttem abból hogy délután 5-6 körül rúgjak be de egy pár deci vodka+redbullal feltekerném a szintet, amúgy azon hidaltam le hogy a belinkelt képhez miket írtak
Én a helyedben felhívnám a Japánbontót (pesten van)neki biztos van és te is ott laksz. 20/425-6333
Hogy szedjem ki?!
Képzeljétek, egy idióta belehajtott a parkoló motoromba. Azt mondta mindent fizet, mondjuk nem olyan nagy a kár de a lehető legrosszabbkor jött mivel holnap után indulnánk egy 4 napos túrára a párommal. Letörött az első sárvédőm eleje (kuka) meg elég csúnyán elhajlott az oldaltámaszom. Nincsenek valakinek véletlenül elfekvőben ezek az alkatrészek? Főleg az oldaltámasz lenne a fontos, mert ez most nagyon kiáll és valószínű le is ér ha jobban bedöntöm a motort Légyszi ha van szóljatok! S.O.S ! Az enyém 750-es de az 1000 Genesisről passzolnak rá a cuccok...
a 3HE nagyon jó gép volt nekem is, kissé növelt kompresszióval gyári áttétellel 6-ban is elment pirosba. De csak egyszer, nem különösebben volt érdekes a végsebesség inkább ami 7000 körül érkezett nyomatékpúp
Hű gyerekek. Tegnap először kicsit elengedtem magam, és hagytam az útnak, hogy vezesse a motort. Hát nem gyenge a vas 190-nél már elég gyorsan suhantak a fák..
(Eddig sem időm sem helyem nem volt feszegetni a határokat (a saját határaim, mert a motoré még nem itt volt. )