Most olcsón,7500-ért tudok készíteni mert van bontott hűtőm hozzá,csak rengeteg munkám van most itt a gyárban, és ma sem tudok vele foglalkozni.Otthon pedig az asszony nem enged dolgozni.Talán holnap.
De van sok nem aktív is aki olvassa a hülyeségeinket de nem szól bele csak jól szórakozik rajtunk.(van pár ilyen ismerősöm)
Viszont attól még ők is járnak szervízbe.
Egyébként meg Bagolynak lett a környéken konkurenciája.
de a gond az hogy allo helyzetbe is rezeg de csak ha folporgetem 8 ezres fordulat fole , ma voltam egy szervizesnel . allitolag vagy tul lazak a csavarok a vaz meg a motor kozt , vagy tul szorosak , vagy ,motorcsere volt a mociba , es rosszul volt folteve , de akkor nem ertem 8 ezer alatt miert megy siman s folott , rezeg annyira h erzem elzsibbadok s levisz az utrol ( yamaha fzr 1000rol van szo )
Engem ugyan nem érint a dolog de a szervíz helyét(legalább a várost/községet) tényleg megadhattad volna.
Hiába adtál meg telefonszámot,ha Te mondjuk Debrecenben vagy Kőszegen üzemelsz akkor felesleges Téged felhívnom innen az ország közepéről mert közelebb is vannak szervizek.
Ebből következik(szerintem) hogyha sem a cég nevét,sem a tartózkodási helyét/honlapját sem ismerem,akkor meg sem nézem a telefonszámodat,hanem azokat a cégeket keresem amikről legalább sejtek valamit.
A műhelyhez egyébként sok sikert kívánok.
Rezegnek.
A 78-as XS-em is rezgett ha be volt indítva.(ilyenek ezek a kéthengeresek)Ha állt,nem csinálta.
Jól mondták,az ezres már alapjáraton is hajlamos a rezgésre.(de ha áll akkor ez sem rezeg)
Ilyenek ezek a régi Yamahák.
helo , vettem egy fzr 1000et , 94es...ami a gond hogy 8 ezres fodrulat folott rezeg a motor , 1-2-3....asban is , nem gumi , nem felni hiba , mert ha kuplungolok s elengedem a gazt megy siman...Mi lehet vele a gond ? Egyesek szerint minden regebbi yamaha ezt csinalja , foleg 750esek meg 1000esek..Valaszt varok , kosz
Azt szeretném megkérdezni hogy az fzr 1000 -nek mennyi az ideális alapjárat!
Köszi
Viszont attól még ők is járnak szervízbe.
Egyébként meg Bagolynak lett a környéken konkurenciája.
Hiába adtál meg telefonszámot,ha Te mondjuk Debrecenben vagy Kőszegen üzemelsz akkor felesleges Téged felhívnom innen az ország közepéről mert közelebb is vannak szervizek.
Ebből következik(szerintem) hogyha sem a cég nevét,sem a tartózkodási helyét/honlapját sem ismerem,akkor meg sem nézem a telefonszámodat,hanem azokat a cégeket keresem amikről legalább sejtek valamit.
A műhelyhez egyébként sok sikert kívánok.
Nem találtam meg hogy ki árult fesszabályzót. Ha te csinálnád meg mennyiből jönne ki?
A 78-as XS-em is rezgett ha be volt indítva.(ilyenek ezek a kéthengeresek)Ha állt,nem csinálta.
Jól mondták,az ezres már alapjáraton is hajlamos a rezgésre.(de ha áll akkor ez sem rezeg)
Ilyenek ezek a régi Yamahák.