Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most olcsón,7500-ért tudok készíteni mert van bontott hűtőm hozzá,csak rengeteg munkám van most itt a gyárban, és ma sem tudok vele foglalkozni.Otthon pedig az asszony nem enged dolgozni.Talán holnap.
csao inditomotor javitast tekercselest vallalok .
Mentem éjszakára.
950-1050 f/min a gépkönyv szerint.(1000-1100 körül jó)
Szia Ábrus

Azt szeretném megkérdezni hogy az fzr 1000 -nek mennyi az ideális alapjárat!
Köszi
(Pl:pénzbehajtás?) állítólag mostanában van rá kereslet.
hát felénk nem sok motor jár mostanában... így más irányba is terjeszkedünk :-)
De van sok nem aktív is aki olvassa a hülyeségeinket de nem szól bele csak jól szórakozik rajtunk.(van pár ilyen ismerősöm)
Viszont attól még ők is járnak szervízbe.
Egyébként meg Bagolynak lett a környéken konkurenciája.
de a gond az hogy allo helyzetbe is rezeg de csak ha folporgetem 8 ezres fordulat fole , ma voltam egy szervizesnel . allitolag vagy tul lazak a csavarok a vaz meg a motor kozt , vagy tul szorosak , vagy ,motorcsere volt a mociba , es rosszul volt folteve , de akkor nem ertem 8 ezer alatt miert megy siman s folott , rezeg annyira h erzem elzsibbadok s levisz az utrol ( yamaha fzr 1000rol van szo )
Hát.. Érdekes tendencia, de az aktív fórumozók között akiket itt láttam az elmúlt él évben talán nem is volt fővárosi. Ha mégis, akkor 1000 bocs...
Úraim Budapesten van a műhely köszi a jó kívánságokat
Engem ugyan nem érint a dolog de a szervíz helyét(legalább a várost/községet) tényleg megadhattad volna.
Hiába adtál meg telefonszámot,ha Te mondjuk Debrecenben vagy Kőszegen üzemelsz akkor felesleges Téged felhívnom innen az ország közepéről mert közelebb is vannak szervizek.
Ebből következik(szerintem) hogyha sem a cég nevét,sem a tartózkodási helyét/honlapját sem ismerem,akkor meg sem nézem a telefonszámodat,hanem azokat a cégeket keresem amikről legalább sejtek valamit.
A műhelyhez egyébként sok sikert kívánok.
kedves Thomas007 köszi hogy felhívtad a figyelmem, de telefonszámot írtam és akit komolyan érdekel az fel tud hívni és ott adok neki infókat
Hello!
Nem találtam meg hogy ki árult fesszabályzót. Ha te csinálnád meg mennyiből jönne ki?
Rezegnek.
A 78-as XS-em is rezgett ha be volt indítva.(ilyenek ezek a kéthengeresek)Ha állt,nem csinálta.
Jól mondták,az ezres már alapjáraton is hajlamos a rezgésre.(de ha áll akkor ez sem rezeg)
Ilyenek ezek a régi Yamahák.
Köszi,hogy gondoltál rám,készen nincs fesszabályzóm,csak talán hétvégére,de valaki itt lejjebb árulta,vissza kell nézni!
Hali eladó a 400-as om ha érdekel vkit értesítsen!
Menj visszább, és Daogyula valamelyik hozzászólására válaszolj. akkor kap róla mailt. Szerint Ő lesz az embered. Gyula, bocs ha belekontárkodok !
Nem írtál települést, és az adatlapod sincs töltve. Így aztán fog dőlni a kuncsaft, meg a léé.... [
Bagoly,nem tolakodo akarok lenni,csak mondom hátha nem olvasol lejjebb.:)
helo , vettem egy fzr 1000et , 94es...ami a gond hogy 8 ezres fodrulat folott rezeg a motor , 1-2-3....asban is , nem gumi , nem felni hiba , mert ha kuplungolok s elengedem a gazt megy siman...Mi lehet vele a gond ? Egyesek szerint minden regebbi yamaha ezt csinalja , foleg 750esek meg 1000esek..Valaszt varok , kosz
sziasztok! nyitottunk egy motor javító műhelyt, ha valakinek elromlott a paripája szívesen segítünk 30 9514 041
Lángos megvolt. Húúúúúú de jól esett. sajt, tejföl, és sok fokhagyma. mmmmmmmmmmmmmmm
kössz! észben tartom és ha meggazdaxom jeletkezek, hogy vegyünk egyet, a lángost és a sört én fizetem majd
Most értünk haza, nem hiszem hogy ma még lenne kedvem bontani.