Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is sima közönséges szűrő(az átlátszó)van rajta,bármelyik autósboltban kapsz.Olyat vegyél amelyiknek a végei lépcsőzetesen keskenyednek,mert az bármilyen méretű csőhöz jó.
Igen. Szép, nekem leg.. tetszik. ha most úgy volna pénzem ahogy nincs, felhívnám. De a topic maradna..
Mostmár tudom, hogy miért volt vákum a tankba, azt leszámítva hogy a tank tetején az a kis fütyi be volt rozsdálva. Ez a szűrő el van dugulva, már egy zsák rozsdaport kiütögettem belőle, de csak nemtudom átfújni rajta a levegőt. Kéne egy másik, ha valakinek van elfekvőbe egy. Vagy van ennek egyáltalán valami szerepe? Mert most összetoldottam a csöveket, amíg nem lesz másik szűrő. Vagy pl ráteszek egy sima benzinszűrőt az úgy jó?
Ez az ülés nem lett nagyon magas? Vagy ráülve belapul annyit?
Biztos kényelmes, de nagyon csúnya így oldalról (bocs )
Bár az eredeti ülés elég kényelmetlen, én vékony vagyok eléggé, és a tökömmel a tankon ülök mindig, mert előrecsúszom a lejtőn.
Bizony bizony, maradjunkcsak a gyárinál! Bár ezis csak hozzáállás kérdése, mert valamilyen motoron ezek a megoldások is gyáriak
Így gondoltad?
Csatlakozom.
Én is csak feltettem pár hasznos dolgot de a többiben ragaszkodom az eredeti állapothoz (a kék ruhás a kollégám sportos üléspozícióban)
Ez nem megy, adás- vétel topic.
tzeccik
én is szigorúan a gyári megoldások híve vagyok
ahha értem!
Jó,tettem bele néhány hasznos műszert,főleg olajnyomásmérőt,újrahúztam az ülést,de a többi eredeti gyári,abból nem engedek.Sőt,eredeti indexlámpákat tettem rá a kis háromszögek helyett,és vissza fogom emelni a kormányt is,mert valaki előttem leengedte.
/Lehet van aki szereti az ilyen kókányolt gépeket,én inkább a gyári megoldások híve vagyok./-erre gondolsz?
Ráadásul AF-es motorszáma volt,asszem nem kell írnom mit jelent.
Akár figyel,akár nem,nekem attól még megvan a véleményem.Tavaly tavasszal voltam náluk,árultak egy GSX750-est,aztán mikor megláttam,mindjárt nem kellett.Az eleje 750 volt,a hátulja meg (állítólag)1100-as.Hatalmas,190-es hátsó kerék volt benne,nem tudom vizsgán mennyit kellett volna tejelni a biztosnak hogy átengedje?Lehet van aki szereti az ilyen kókányolt gépeket,én inkább a gyári megoldások híve vagyok.
A Sugomotors-ról pedig csak jót tessék írni,rosszat ne.(figyelnek minket)
Megértelek.
Nekem is csak ez az egy bajom van vele hogy nyomasztaná a lelkiismeretemet az a környezetszennyező 1,8-as blokk,na meg hogy ez miatt az emberek a forgalomban olyan kíváncsisággal kevert utállattal néznének rám.(meg is értem őket,én is értetlenkedve nézem az ilyenek tulajdonosait)
Ha ez nem így lenne csak ilyennel járnék,nem sajnálnák rá nyamvadt 5,5 milliót.
1,5-össel mentem,nem volt rossz,de hát a lelkiismeretem nem hagyott maradéktalanul örülni.(vissza kellett adni)
Köszi Ábrus,jó a humorod!Amúgy nem kéne az ilyen nehéz gép,nem bírná a derekam.Az alkatrészárakról csak annyit,itt a szegedi márkacégnél 1430-ért adták az úszóház tömítését,de a súber már 11000-pénz lett volna,a gumiharang ami mozgatja,azt meg májusi árfolyamon 66000-re mondták!Sugomotors-t is felhívtam,az meg 130000-ért akart egy bontott ismeretlen állapotú 600-as blokkot adni.Ez a motorozás sehogyse olcsó!
Így már értem.
jaaa..
Ez ilyen debreceni tájszólás lehet. Nagyobbat bukhatsz rajta, mint ami hasznot hozott. Ezt akarná jelenteni... Bocs. majd összedobok ha lesz rá időm egy Thomas-Magyar értelmező kéziszótárt.
Tömítésből jó az utángyártott,én is minta alapján szoktam csináltatni(kivéve gumi szelepfedéltömítés)
Az első mondat végét nem értem.(többel is bekötheted?)
A film tényleg jó,nekem is tetszett.(csak hát a valóság?)
Szerinted egy gyári főtengelyt megkapnál "két kilóért" bármelyik FZR-hez ha belpiacos ha nem?(én nem nagyon hinném) (de csak egy telefon)
Egyébként a főtengelyt lehet itthon köszörültetni-csapágyaztatni,azzal nincs semmi gond,mindig jó lett,sőt az utángyártott váltó fogaskerekekkel sem volt semmi baj.
A gépmunka is jó minőségben megy.
Csak a dugattyú. az nem megy az istennek se.
ezért nem írtam, hogy utángyártott, hanem hogy rosszabb... A gond, hogy kivülről nem látod. Az utólagos dugó még lehet jobb is (pl. verseny dugó) de, egy sima utángyártottnál nem látszik. Látta valak ia Leggyorsabb Indián című filmet? Öremukesz maga öntötte otthon a dugókat a vén indiánhoz. Jó film ! Anthony Hopkins talán?