Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi köszi. Akkor el vagyunk látva motyóval.
Sziasztok!
Sajnos beszart az FZR 500-omban a fesszabályzó. Ha valakinek van jól működő eladója az légyszi szóljon. Előre is köszi.
helo , vettem egy fzr 1000et , 94es...ami a gond hogy 8 ezres fodrulat folott rezeg a motor , 1-2-3....asban is , nem gumi , nem felni hiba , mert ha kuplungolok s elengedem a gazt megy siman...Mi lehet vele a gond ? Egyesek szerint minden regebbi yamaha ezt csinalja , foleg 750esek meg 1000esek..Valaszt varok , kosz
Halasi út, VW Brill kft mögött plussz a reptérről a városba befele menet a körforgónál lévő MOL kút meletti Törekvés benzinkúton árulnak tudtom szerint.
KKfházán viszont a kirakodóvásár területe mellett lévő benzinkúton szintén van.
Mig volt gazolinnal jártam. Azt tisztán is szerette. Csak csörgött picit. Mentem majd jöszök.
Ha a Chryslerbe először használod akkor számíts rá hogy teljesen kitakarítja az üzemanyagrendszert és megeshet(ha sok szmötyi volt benne)hogy eldugul és darabos lesz a mutatvány.(szerintem először keverve használd 2/3 benzin-1/3 E85)
Hja benyaltam.
Bagoly kartárs 75000 péz az 5.5 kw agri a vásárba, de csak 220-at tud. Van benzines, és dizel is.
E85-ből meg többet kell átengedni a karbin mert így halvány lesz a keverék.(nagyobb fúvókák,vékonyabb tűk,komplett beállítás)
50-50%-os keverékkel elmegy gyári beállítással is de gyengébb lesz.
De erre azt hiszem rájöttél Te is.
Mester most be kell mennem Szegedre (kocsival), de utánna szerintem szerelek.
Kecskeméten is árulják valahol, nem tudod véletlen, merre. a dömperbe jó lenne viszont.
Vizipóló meccs volt a gatyámba. A motor bírta csak én savaltam kicsit.
Végre valaki gurult ma. Bio 85-t innentöl nem tankolok, habár nem is volt szándékomban. A jetskizést motorral még nem próbáltam, de jó poén lehet.
Azaz áztál be?(itt IS esett az eső)
És nem áztál meg?(itt esett az eső)
Sziasztok, tartok egy kis élménybeszámolót.
Ma bírtam motorozni, Mindszenten bementem a kútra tankolni. Volt bio 85-ös megtankoltam. Mártélyig fel sem értem, már dadogott, elment az alapjárat. Bementem Szegedre egy ismerőshöz, szívtunk le a tankból, és rátankoltam normálisat. Mondom kerülővel jövök haza had tisztuljon. Úgy 30 km felhőszakadásba sikerült haza Jetskyznem. Akkora víz volt az úton nem látszott az út.
Nekem múltkor volt "szerencsém" venni egy szett vágott slicket. Rázott az első. Vettem egy használt gyári Supercorsát... hát az is ráz
Most már előre csak újat fogok venni!
Nem várok. A garázsba midegy mi van alatta. Ma elővettem, lemostam, és visszatoltam.
Tapadást olyan nagyon ne várj tőle.(nem mai darabok)
Akkor a másik az eredeti maradna.
Fúúúú.Miskolc nekem k.messze van.
S ha csak az egyik telót cserélnénk ki?
Ha az egyik kuka akkor vettem egy drága virágládát, és egy olcsó gumit.
Na hali a cim miskolc lenne no meg ha kell a t.sz. 06207735103 hiv bátran a kép van róla az idomról 20 e raktam fel itt az apróban keresd meg kék fehér szinü