Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Thomas lehet előtte egy másik motoron épp hátsó gumi volt,elképzelhető hogy valaki megfékezte.
Hát ha géppel centizte,akkor elég kezdőnek kell lennie,ha rossz helyen súlyozta.
És ha fogom és lekaparom a súlyokat amiket rátett?

Most külön nem akarok kidobni ezreket egy centírozásért, úgyhogy valószínű, hogy hozzá megyek majd vissza.
úgy tényleg nem látszik, abszolút semmi. Nem lehet hogy a súlyozás a bibis?
elsőkereket annyira csúsztatni, hogy kockásra kopjon? Az már művészet. Vidd el ott ahol vagy egy gumishoz, és megmondja, hogy jó helyen vannak-e a súlyok. Egyébként meg visszavinném, és fel@&#łł$ß -be.
Lehet előtte valaki megblokkolta a kereket,és egy helyen jobban meg van kopva.Az a baj,hogy sokszor nem látszik a gumin,csak mikor nekilódulsz vele,elkezd rázni.
Vigyáz rád az őrangyalod....
Limitálva lettem 160km/h-ra
Tegnap vettem egy használt gummát, és fel is lett téve, centírozva.
160 fölött viszont eszméletlenül ráz az eleje. Rossz helyre tehette a gumis srác a súlyokat a felnire...?!

Az a gond, hogy visszamenni sem tudok hozzá egyelőre, mert nem abban a városban vagyok... Mit tegyek?
Most még csak krumplit, de azt sokat.
Megvan az "új" elsőteló Hubiurtól. Holnap helyére haintom.
Szerintem banánt.
Modern kacattal nem ér villogni hogy nem fogyaszt olajat.
Mit árulsz kint?
Az nem biztos. Tegnap du bementem, ma reggel 8-ra voltam itthon. De bízok, és reménykedek.
nekem sem eszi, pedig kapja rendesen a kiképzést stabilan megy már a 2perc 20 körüli idő a ringen
A dorozsmain?Délutánra tán csak végzel?
Szevasztok Japperek. Tudom, de én nagy valószínűséggel, a nagybanin fogok ülni. Hacsak a szomszédos ország nepperei, ki nem mentenek. De beszéljünk, legalább beindítom a motort kicsit.
Zsolti,hétvégén Üllésen falunapok vannak,tudsz róla?Vasárnap megyek ki,majd ha kiértem felhívlak.
Nekem a 10w40-ből sem fogyaszt szinte semmit,pedig ebben is lehet km rendesen.A gyűrűhézagaim is a határérték közelében vannak,ennek ellenére jó.
Neked pedig egy év alatt nem kophattak annyit a gyűrűk,hogy olajzabálóvá válhasson.(az a 89-utáni EXUP blokkok rejtett képessége,a "régiekben" még volt anyag )
Akkor még a 15w40-es is jó volt bele mostmár nem merném beletenni. Tényleg lehet szimmering lesz a végén
És a javítás előtt is így ette az olajat?
Nittelőszem kell hozzá,lehet kapni külön is de ha láncot rendelsz,adják hozzá azt is.
Amúgy a csere izgalmas mutatvány.
Elköszöntem,holnap du.leszek,viszlát.
Szisztok!
Én voltam a pilismaróti találkozón,igaz a szar idő miatt kocsival,de nagyon jó volt.
Volt kocsi szétverés,szexshow a szinpadon,Deák Bill stb...
Haverokkal bográcsoztunk,SÖRÖZTÜNK ,jóóóberugtunk .
Sajnos a felvonulásnál a fiúk nagyon eláztak,utána 200 L-es hordóba tüzet raktunk,mint Bronxban,és úgy melegedtek.
A pilismarótira akartam elmenni,de most láttam arról már lekéstem.Sebaj,majd itt helyben megcsináltatom.Köszi.