Megnéztem a telókat,az egyik jó,a másikat viszont valamelyik tudományos tiszt pont ott fogta meg valamivel ahol a szimmering van és lett rajta két pontszerű benyomódás.(nem mély de valószínűleg szivárogna)
Szétszedtem,a szelepei és a csúszóperselyek viszont jók.
a dobozos téma nem érdekel, de annyi szép emlékem van a "gau"-s időkből. Kár, hogy 10 éve volt... Akkor még iskolás gyerek voltam gondok nélkül, most meg az az extrém sportom, hogy kiszámolom mennyi a lakáshitel hátralevő része napi árfolyamon... és 2,5 év törlesztés után több a kezdőnél
Halló emberek. Hoztam 18 as gumit, ha kell valakinek, egy 160-as van. még használható. 7e pézért vettem őket, annyiért oda adom. de ennyiért nem hagyhattam ott. Úgyhogy ha kell valakinek, van.
Szerintem se lesz jó rá,600-as vázra készült idom keskeny 400-as vázon.Akkor már inkább Vfr 400-as,vagy ZZR 400-as idomot próbálj szerezni,talán azt könnyebb lesz felrakni.O11]
A kérdésedre a pontos választ nem tudom,de azt biztosan hogy most olyan feladatra vállalkoznál ami nagyon nem egyszerű és még hozzá nem is olcsó.(még ha Te csinálod akkor sem)
helló srácok segítséget kérnék abban hogy valaki tudja e hogy az R/-os idomok rámennek-e FZR400 ra?Ha igen melyik évjárat és mennyi át alakítással vázmegvágás nélkül.Ha valakinek van hasonlóan átépített gépe az küldhetne képeket róla meg le írhatná mit kell át alakítani.Mert megvallom őszintén ki....tt bután néz ki az eredeti idomjaival.Előre is köszi
Valakinek tapasztalat azzal kapcsolatban, hogy kezdő jogsival ha személyt szállítok, kötözködik a rendőr? Nézi egyáltalán mikori a jogsi? Nem vészes távolság, mert csak barátnőmet szoktam reggelente motorral eljuttatni a buszmegállóig, de azért jobb félni mint megíjedni.
Nameg néha 1-1 találkozóra, vagy hasonló helyre is jó lenne ketten menni a vassal. Hülyén nézne ki, ha a kisteherrel jönne utánam. Azért megnézném micsinál a Berlingo 2 kiló fölött. (szakadékba hátszéllel)
Létezik, hogy tegnap d.u. Debrecenben láttalak? Vagy van valakinek egy hasonló festésű fájternek alakított fzr-e itt is. :)
Annyira sasoltam a lámpánál álló motort (én a másik irányba mentem) majdnen belepukkantam az előttem menőbe. Még jó hogy nem motorral voltam. Az nem ált volna meg, vagy legalábbis nem biztos. Bár motoron nemtom hovaraktam volnaa 25 kg csemperagasztót.
Na ezért csúszik nekem is egy ideje a motor szerelgetése-használata(idő és pénzhiány)de azt szoktam mondani(már évek óta)"hogy majd jövőre már belefér".
(évek óta készülök az Alpokba,remélem meglesz még mire odajutok)
Szétszedtem,a szelepei és a csúszóperselyek viszont jók.