Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula!

Én a múlt héten vettem 21000-ért
én csak azt vagyok képtelen megérteni, hogy jelen hölgyemény hogy ment át járműkezelési vizsgán...?
Na az ilyenekért érdemes élni,ez nagyon tanulságos!
Természetesen mindenkinek el kell kezdeni valahol,nem születhet mindenki vadászpilótának hogy botkormányt mozdítva duplacsavarral forduljon meg sávon belül ekkora tömegben a Budai alsó rakparton nem igaz?
És milyen megértőek és nyugodtak a forgalom többi résztvevői!(méghogy a budapesti autósok türelmetlen bunkók!-Rágalom!)
Sehol egy dudálás,anyázás,saját nemiszerv felajánlása,hanem nyugalom és jókedv.
Példás!
Igaz hogy ennyi idő alatt egy tele Combinoval,vagy egy pótkocsis Scaniaval is meg lehetett volna fordulni az egyik sávban éjszaka,vödörrel a pilóta fején alvás közben.
De ne legyünk maximalisták,először elég csak az egy irányba való közlekedést megtanulni,aztán majd jöhet a többi.Sok sikert és balesetmentes közlekedést kívánok a hölgynek!
Tegnap beszereztem egy hátsó emelőt. Metro ban 5500ért adják.
Akkor azt mondjátok meg legyetek szívesek, hogy kipuffot merre találok én az ezredesre?! Esetleg valakinek van elfekvőben egy öblösebb hangú, amitől megválna?
Szombaton akkor még majd összebeszélünk.
Olajat 10w40-est ásványit vagy félszintetikusat.Ha eszi az olajat és sokat gyilkolod nyáron melegben,akkor 20w50-est nézz bele,szintén ásványit vagy félszintetikusat(a márkája tetszőleges de ezt majd a többiek jól megmondják)
Alkatrészügyileg meg nézz szét a:
http://www.biker-world.hu
vagy a Nagyvas.hu-n
én castrol actevo gp20w50 et használo és már a 400 ba is ezt használtam nekem bevált és az ára is jó dagogyula is ezt használja meg még sokan mások, és az ára is jó 2300/ liter körül van.
Üdv! Véleményetek szerint milyen motorolajat vegyek a gépembe, milyet szeretnek az FZR-ek? 96 os a moci (4JH). Olajszűrő, levegőszűrő átlagba mennyibe szokott kerülni?
Agyban sem tudod magad lekövetni, ilyenkor kazettáról lejátszod magadnak C.C. CATCH-tól a SELF-CONTROL track-t
te nagyon unatkozol....
a GS 500 tényleg brutálisan adja le az erőt!
Köztudott hogy a nagy kéthengeresek brutálisan adják le a nyomatékukat alacsony fordulaton.Ez különösen igaz a GS illetve a CB 500-ra.Nagyon kell őket tisztelni,különösen egy bársonyosan-selymesen járó (csörgő-zörgő kuplungú)FZR után,ami önerőből alig-alig képes elindulni,nemhogy haladni.
Elhiszed hogy ennyi pénzért(2009-ben vagyunk) megoldották hogy a motoros is fizessen?
Annak meg nem lennék a helyében akiről kiderül hogy "aktív" rendszáma van.(volt az ismeretségi körömben,többet nem csinál ilyet az biztos)
Amúgy látott már közületek valaki 300ezres csekket gyorshajtásért?(én láttam,megdöbbentő valóság és tényleg be kellett fizetni)
Nem esik szét,nem lesz baja csak "letérdel".
Én fel szoktam kötni az elejét,de fel is támaszthatod,csak nehogy eldőljön oldalra.
Ha tekered ki a kupakot,akkor a szemedre vigyázz.Kissé elő van feszítve a rugó (de azért nem olyan veszélyes)ezért jó tehermentesíteni az elejét.
Úgy néz ki hogy a vasárnap is jó.(eddig)
A fogyasztás pedig több mint jó.(már-már a hazugság határa)
Gyula!

Postáztam a cuccot, a fékkart és a vízbetöltőt nem találtam, ha kell azt is előkeresem és feldobom, vagy ha erre jársz odaadom.
Városban? ehe ehe ehe
egyszerűbb lassan menni mióta a kocsit én tankolom és én finanszírozom nem érdekelnek a trafik 100-nál már elveszem a gázt, mert túl gyors
nekem meg 10 , de akkor már egész sebesen haladok
nem szoktál hozzá a nagy nyomatékhoz, mi?
Passz ehez nem értek. De a dobozokat úgy is állítják hogy az elmenőket mérje. így a rendszám látszik. Mozgótrafi, azt hiszed emberkedik az ótós, húzol, egy kis gázt és már meg is vagy..... De van itt egy másik fórum, ott okosabbak vannak...
tényleg, jut eszembe... Hogy van ez mérés dolog? Szemből mérnek? Mert nekem ilyen régi tipusu motorom van, ahol elől nemvan rendszámtábla. Vagy csak elhagytam? Elvileg megmérnek, de ha nincs rendszám cseszhetik. Lehet szerezni olyan rendszámtábla tartót ami motoros. Kis kapcsoló felemeli neked a rendszámot az égbe, és nem lehet leolvasni. De olyat is hallottam már, hogy direkt úgy rakták fel, hogy eszméletlen vibráljon, és azért ne lehessen olvasni (bár szerintem fényképen az is látszik!)
Meg vasárnap lenne ha nem gond.