Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké, de ha nem támasztom ki, nem lesz baja? Úgy értem, hogy a rugó kijön eleje lemegy de nem esik szét.. A du jó.
Mindenütt lehet, csak ha nem figyelsz, jön a vastag boríték...... én várok már egyet.
Melyik magyar autópályán lehet 170et menni, áruld el nekem légyszives!
Amúgy 5-fél egész korrekt. Nekem 6 alatt nem szokott megállni
Összeesik,mivel a kupakra támaszkodik fel a rugó.
A hétvége jó mert éjszakás vagyok,de csak délután.(délig alszom)
Pestet megjártam alkatrészért motorral. 5.5l körül jött ki a fogyi pályán, 160 170-es átlagra. Az ugye jó?
Szia.(sziasztok). Kérdezném, ha a teló kupakját letekerem, összeesik-e az eleje. 90% hogy megyünk a szülőkhöz, igaz autóval, de megejteném a feléd tartó utat is.
Tegnap volt élmény. Voltam a piacon, már hiányzott a sok hülye ember. Olyanokat látsz hallasz hogy . És EEEEEEESSSSIIIIIKKKK.
Sokan biztos nem örülnek, de én igen.. most igen.
ez nálam is így volt. Átadáskor kaptam hozzá 4 liter olajat, meg szűrőt. Korrektebb is, minthogy azt mondják...óhhhááát most cseréltünk mindent, és menetközben veszed észre 210-nél, hogy hopp... a fékbetétek fémig koptak, aztán nem a tárcsák fogják lassítani a motort, hanem a szalagkorlát...majd a domboldal...1-2 fa...bokrok...sövény....betonkerítés.. navégre megáltunk.
Köszi, ezekszerint nekem nem jó.................................
Na látod e miatt kellett volna kép .ce megoldottad.
A gumikon mondjuk kicsit sok volt a szilikon,láttam is,mondta a kereskedő is,meg kanyarban kicsi gázra említette a motor hátulja is(de korrigáltuk az ívet)
Ma megint voltam szakérteni.(itt nem utáltak)
http://www.hasznaltauto.hu/2891975_honda_cb_1
996
Apróbb szépséghibák de műszakilag semmi baja.
-új fékbetét
-új teleszkóp szimeringek
-új olaj+szűrő+fagyálló,ezek ajándékba járnak átadáskor,korrekt(ezt azután ajánlották fel amikor már elhangzott hogy:KELL-KELL-KELL-MEGVESZEM )
Látszott rajta hogy télen is használták(olaszországi)innen a szépséghibák(itt-ott kis oxid és rozsda a sótól,meg egy néhai elcsúszás korrekciói)
Meglepően jólesett vele menni.(neeem-nem én estem jól)
"Kis" kéthengeres,jó hanggal,könnyű vezetni mint egy bicajt,egész kellemes volt menni vele az itthoni "Nehézlöveg" után.Mindennapi használatra tökéletes haver lenne.Tetszett,és tökéletes választás volt a vevőnek.(kicsit irigylem is érte)
Mi a fenének neked 92-es oldalidom?
hát most nem tudok képet rakni mert nem az enyém a cucc de haverommal majd küldetek képet. ő nem rég vette de neki csak lámpa plexi meg fejidom kellet de ez a manus kompletten adta olyan áron,hogy nem lehetett otthagyni
halló.Képet btudsz küldeni? Adatlapom a cím.
4 új gyertya, és 1 héttel ezelőtt karbi szinkron.
Az a váz nem balkormányos véletlenül?
sejtettem,de mondom hátha,nálad minden van. azért köszi. na majd szolsz,hali
Az enyém is ugyanezt játszotta, de úgy hogy időszakosan működött. Ledadogott, nem indult, nem ment. Gyertyacsere, karbiszinkron, trafókimérés(köszi Ábrus ), gyertyakábelcsere. Erre egy kibaszott szívatóbovden szopatott ami nem volt képes a szívatót teljesen visszatolni mikor olyan kedve volt. Sajnos bármi lehet
nem, a szétszedett motorból van ami van
ja még el nem felejtem, gondolom nincs még egy km spirálod elfekvőben? mert lehet kéne egy havernak is.
gyertyákat cseréltél már?
semmi baj,mindenki öregszik amugy nekem is kiment a fejemből. köszönöm szépen. a többit meg már megbeszéltuk akkor. ha feladtad majd irj és utalom is a zsét.
Azért mert nem mindig írok a forumba az még nem jelenti azt, hogy nem vagyok törzstag. Ámbár szinte az összes régi tag megvált a fizzertől, persze tisztelet a kivételnek.
no akkor ezt felejtettem el, hamarosan pótolom!
oh bakker. Már megint vacakol a vas. Nem indul. érdekes jelenség a 3. hengerben lévő gyertya fekete, a többi dzsuvás. És ezt ugyanúgy csinálja, ha megpucultam a gyertyát, és visszaraktam. Ugyanazon henger gyertyája fekete, a többi dzsuvás. Gyujtás lenne? Egyébként jól teszem, hogy a ladás beidegződés alapján tűzhelyen kicsit kiégetem a gyertyát, és hagyom a hengereket "szellőzni" ? így kell megpucolni ha beköpte?