Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lezárónak? arra igen O-gyűrű nélkül nem sokat fog bírni utcán, szerintem
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy fokozatszám jelzőt be lehet-e szerelni egy Yamaha FZR 250 esbe?
Segítségeteket előre is KÖSZ!
http://www.kepesmotor.hu/lanc_... Találtam, ez nekem jó? És köszi mégegyszer mindent.
oké
Utolsó volt,most jöttem haza.Alszok kb:délig,onnantól vagyok.
A többi rajtad múlik.
Mester, te dolgozol ma? A délelőtt is menne, ha neked jó. Gyulát meg felhívom, mert szerintem nincs netközelben.
Erről jut eszembe.Azt mondtad kell neked az ezresnek az ülése átalakítás céljából.Ha kell akkor gyorsan döntsd el,mert ha minden igaz akkor Royal márkatárs holnap eljön hozzám és ha jól emlékszem ti szoktatok találkozni.
Az alja rendben.Lehet hogy csak a belsejét pakolták át.(a Honda szárai is 41-esek)Na nem baj,megoldjuk.
rp
Lassan indulunk Izsákra, onnan még tudok írni, de csak a fórumba. Menünk szedünk kumlit.
Az az. Itt a kép.
Csinálj egy képet a teleszkópszár aljáról.
Az a gyanúm hogy a tiedben Honda cbr 1000f teleszkópszárak vannak.
Első kép hátterében, barna rácsos. aAz
Hali. Nos felkötöttem, de rugót azt nem találtam csak ezt.
Tessék!
Elmegy az ember pár nap szabadságra,elkezd ráérni gondolkodni(nincs elég baja)aztán előáll hogy 600-as kéne.
De ha lehet akkor ezres kéne!(meg sok pénz is kéne!-sör is kéne!)Na.
Hova jutna a világ ha mindenki így gondolkodna?
Az ezrest felejtsd el,az nem fog menni.De ha menne is ahhoz ki kellene cserélni egy halom mást is.
-kip.rendszer(teljesen más)
-gy.elektronika
-vezetékek és csatlakozások
-hűtőrendszer
-karbisor
-légszűrő
ház
-szekunder áttétel
-ezres váz
De mire ez a blokk cserélgetés?
nem hiszem,hogy az 1000 belemegy de itt van 600as. link
Keresek 160as méretű(17"os)jó állapotú slick gumit.Olyan kellene,ami vagy tök sima,vagy egy gyárilag mintás gumi(pl dunlop d208) mintája van belevágva(ez az utóbbi lenne a legideálisabb!)
Aki tudna segíteni,az vagy itt vagy az adatlapomon található címre legyen szíves írni!
Előre is köszönöm!
Egy 1000-es blokkal tuningolnám,de attól félek az nem megy bele.Tartaléknak akarnék egy 600-as blokkot,de nem sűrgős,ha jó áron lenne,azt nem hagynám ki.Jut eszembe,míg szabadságon voltam villanyász kollégák kiszedtek itt a gyárban egy halott motorszabályzót,Gyuszi bácsi mindjárt elkommunizálta a hűtőbordát róla!Mostanra sikerült szétfűrészelni,úgyhogy jövő héten is rakok össze vagy három fesszabályzót,ezeket olcsón tudom adni(7500)!Okos ember ott spórol,ahol tud.
na tuning lessz:)) én tudok 170 ért egy komplett 3he 600 ast német papírokkal forgalombahelyezhetően a forgalmiban 25kw van 1 évesen lett lefojtva nincs agyonütve de tavaj ki lett véve a folytás.
Helló srácok,végetért a szabadságom,újra itt vagyok.Emelőt én a lakatos haverommal csináltam,jó izmos lett.Immu,én fékkart nem kértem,azt valaki más kérte!Én is ajánlom a 20W50-es Actevo-t,csendesebb vele a motor,és a kuplung is kezelhetőbb!Fizetéskor lesz egy kis pénzmagom,tud valaki egy jó állapotú csörgésmentes komplett blokkot elfogadható áron?Elsősorban 600-as érdekel,de ha az 1000-es blokk betehető a 600-as vázba,az is érdekel!
Ennyi pézért emelő nem lenne sok, de az elejéhez gondolom nem jó?
Leehet hogy keresett valamit, csak lusta volt kiszállni.
Nyugtasson a tudat hogy a tied biztos sokkal szebb.
Meg az hogy nektek legalább van.(nekem pedig nincs)