Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen Bagoly mind megy,a bal szélső az akkufeszt méri,középső az olajnyomásmérő,(az olajhűtőre kötve) a jobb szélső meg a trabi fogyasztásmérője.Azt pedig a pumpa elé kötöttem.Igaz hogy eléggé ugrálva mutat ahogy a pumpa nyomogatja a benzint,de így is jó.Ha felugrik sárgába,akkor már 6 felett csipeget.Ha ötödikbe 6000-alatt tartom,akkor 90-100 közt megy zöld mezőben,így legutóbb 5.7-re jött ki a fogyasztás két személlyel.
api te aztán nagyon ráérsz Full tuning. Mindegyik működik? És mit mérnek?
Hiflo teljesen jó, ha drágább a gyári ne vedd azt. Mondjuk Triumph-hoz nincs utángyártott
Helló srácok,itt vagyok,fesszabályzót csak a hétvégére tudok ígérni,viszont vannak képek az ülésemről,és a plussz műszerekről.
és a feszabályoért menyit kérnél mondjuk mert az elégé sürgősbe kéne ujonan 25 ezret montek rá nekem
Megteszi mert a gyári sem jobb.
Az Igol pedig jó,használtam én is.(Igol Roadster 10w40)
A sajt nagy siker volt a családban úgyhogy erről még beszélünk.(tudnom kéne a címet )
A műszerek pedig cinkeltek és hazugság az egész.
Egy 3,3-as amerikai batárnak kutya kötelessége minimum 14 litert fogyasztania ekkora tempónál,főleg ha 4x4-es+automata.
(más kifogás most nem jut az eszembe,pedig nagyon dolgozom rajta)
Nem ott lakik csak sokat van ott a gerendaház fenn az övé.
Üdv!
Olajszűrőből mit javasoltok, vegyem a gyárit márkakereskedőnél (gondolom jó drága)
vagy megteszi az utángyártott is, egyéb motoros boltbol?
Jaaa, és az Igol olajrol van tapasztalata valakinek?
teleszkóp kerék kormánycsutka első és utas ülés esetleg nem kell? ja van még lengövillám fesszabályzóm is ac-m nincs
hát tankoly mert nem sok üzemanyag van benne
Hali, hazaértünk. Ahol anyáék dolgoznak, onnan van a sajt, egy kis maszek üzem, nagy kecskefarmmal. van sok féle még. A teló összerakva, csak a csövekkel, még nem boldogultam, 3 mm szűkebb. Hazafele csináltam pár képet. Remélem látszik. Eső nuku...
10756 h.sz.(lapozz vissza egyet)
a/c-t sajna nem tudok(esetleg bontóban érdeklődj)
Sziasztok lenne egy kérdésem hozátok egy kis segitség kéne nekem van egy 92 yamaha fzr 600-som és kellene nekem hozá egy feszabályzo meg egy a/c tutok nekem eben segiteni esetleg meg ha lehet ne valami holibilis őszegért előre is kőszike a segitségeteket üdv jeckson
Két hatos csavar tartja a sárvédőt az ülés alatt.
10es kulccsal hogy oldjam meg?
Gondoltam arra hogy leszedem a farokidomokat, de ott azt még tartja csavar az ülés alatt, amihez nem férek hozzá az üléstől ugye...
Jaja, Miskolcon vettem, és Darócon lakom. Kihez szoktál járni?
PH! Miskolcon vetted az emelőt? Darócon laksz? Szoktam oda járni néha, egy havernak van ott háza, hozzá. Ő sokat nyomul. Gsxr 600al. Az én emelőm természetesen csak hátra vagy előre jó. Nem cserélhető. Daogyula tudom h nem kérted, én akartam odaadni, mert nekem már biztos nem kell. A többi megérkezett?
csao szerintem eltort 10 kulcs a megoldas.
Gondom van. Nem fordul el az ülésnek a zárja
Múltkor betettem az ülés alá egy indexburát, lehet hogy az került rossz helyre, és amiatt nem fordul a zár?!
Segítsetek!
10590-h.sz,ott biztos meg tudják mondani.(én nem tudom)
A láncszemek oldalán (a zsír alatt ) megtalálod a lánc méretét és nevét.(530 vagy 532 RK,DID,stb) a szám a lényeg mert olyan méretű a lánckerék is(jó esetben).
Az O gyűrű nélküli "sima" láncot utcára nem javaslom,az inkább terepmotorokra való(lazább csap illesztésű).
A k.sajt saját fejlesztés?(népszerű volt,a felét már betoltuk és a többi sem lesz hosszú életű)
Asszonyom nagyon örült hogy megismerhetett benneteket.(legközelebb ne rohanjatok ennyire és az eső is inkább nálatok essen)