Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Neten a totalcar.hu népítélet részében olvashatsz arról kinek mi ment tönkre, mit javított. Nekem is 600-as körlámpás van. Azt mondják, hogy egy igen megbízható motor, és olcsó a fenntartás és szervizelés. Állitólag a kettes fokozat hajlamos megmenni a váltóban, de másról én em tudok (engem nemrég a sztender kapcsolója szivatott meg). A tapasztaltabb kollégák majd biztosan fel fogják sorolni, hogy mi hajlamos tönkremenni, és ennyit tudtam..
Szevasztok. Régebben én is FZR tulaj voltam, nekem 1000-esem volt. Az a kérdésem hogy a 600-asokból, amik 2 kör lámpásak, azoknak a futóművükön lehet valamit állítani? Váltón kívül milyen bajuk lehet még? Mit érdemes megnézni egy ilyen motoron. 17.es hátsó felnit mennyiért dobnak hozzám?
Erre én csak azt mondom hogy motort általában akkor számoltatják be (jóval olcsóbban mint az eladási ár) ha nem kell senkinek mert nem egy makulátlan állapotban van! Vagy burzsuj azt sz*rik rá De akkor te jót fogtál ki!
Az meg a másik hogy mindenki ki van akadva a 18" as felnin! Mennyi 18"as hátsó gumit szeretnétek annyit tudok mint égen a csillag! Adok mellé ajándékba 3 is jó pénzé amúgy meg ki lehet azt cserélni 17-esre!
Megnéztem a hirdetéseket de
1 Yamaha fzr600-at nem igazán találtam sokkal olcsóbban!
2 nem írtam hogy nem lehet alkudni
3 idén 4000-et motoroztam vele meg ha nem viszi el senki akkor fogok is még!
4 régi Kawasakit ne hasonlítsd a Yamahához :)
volt "szerencsem" hogy most is lefuladt, elore-hatra tologatam a stendert es sikerult 1-esbe kapcsolni. koszi a tipet!
én 335-ért vettem, és kaptam hozzá egy garnitúra motul 5100-at, és egy olaj szűrőt. Most hoztam el a Yamaha Máthétól. Azt mondta a szerelő, hogy nagyon vigyázzak rá, mert ez egy jó motor, és még szép is. gyertyák lettek cserélve, olaj, meg a villa szimeringek és porvédők. ennyi. lassan esedékes lesz egy lánc szett. most amit csináltak, azzal megyek műszakira is. (ja, magyar forgalmis volt) igaz a motor kereskedésből jött. Érdemes inkább ott venni. Nekik sem hiányzik, hogy utána rájuk kiabálj mindent mikor visszamész, amikor épp egy R6-ost akarnak leelőlegezni.
csak tudd, gyorsan futok .megyek, megnezem...
vagy szaladj mellete
hát a sztender tövénél van de akkor is lehet hogy kuplung.
A kuplung ok mert mikor nem ulok a mocin akkor gond nelkul kapcsol, de a stender kapcsolora mar felhivtak a figyelmem. pontosan hol van? gondolom a sztendernel . jobb-ball felen?
nem emel ki rendesen a kuplungod szerintem vagy sztender kapcsoló
szia!

dobalni jo! .... mikkor berakom sebbesegbe lefulad a moci. lenyegtelen hogy 1-2-es sebbesegbe kapcsolok. ez csak inditaskor jelentkezik.
mit dobálsz hová? és mi alszik el? te én ezt nem értem
Hali!

Fura dolog jelentkezet a minap, a motor 1-es sebbesegbe dobaskor elalszik, probaltam 2-be is es lefulad, mikkor pedig lelepek a motorol akkor siman be lehet tenni es nem alszik el. A masik pedig hogy a fordulatszam merom 2x anyit mutat. Mit vetetem?

Elore is koszi!

Hello!
Az király! Nem gondoltam hogy az amcsi különbözik
azért megnéztem a vázat is,azon is 94es gyártási év van beütve. már én is megilyedtem h hülyeséget beszélek! amerikába akkor még ezt a vázat nyomták. de sztem amerikába nem sokat lehetett,mert 95ben már itthon volt forgalomban. amugy a képen nagyjábol kivehető
h már az yzf750villája van benne. a sebesség váltó gondról már hallottam,meg láttam is haverén, az enyém, még nem csinálja hál istennek. meg az olajat se eszi,pedig az is jellemző az fzrekre.
Hali!
Egy kibaszott szívatóbovden szopatott egy héten keresztül!
Gyújtás, karbitakarítás után véletlenül jöttünk rá hogy nem megy vissza teljesen csak félig és nem lehetett észrevenni. Mióta visszatoltam rendesen, nem szaggat, nem darál le, megy rendesen mint a meszes. Ezt a szívást.

Olcsón teljesen egészséges, jó motor nincs szerintem. Csak véletlenül, megszorult eladótól. Az enyém olcsó volt nagyon jó motorral, összecsukott kasztnival, egy tél ráment a talpra állítására és mégis havonta szopatgat.
Ez van, újra nincs pénz
oké köszi
10-es kulccsal tekerd ki azt a két pöcköt a tetején amíg lehet. Jobban ne. Azzal módosítod a rugó előfeszítését.
amerikai modell,94ben még oda a régi vázasat vitték ki,95ben lett itthon forgalomba helyezve. a hátso villája olyan csak mint az yzf750é.
Bikerádám, az FZR600-asodon ha eredeti kereklámpás fejidom van, és a képen is jól látható váz akkor az még 1991 előtti,olyan 89-90-es, 1991 vagy 1992-től trapézlámpás, 1994-es már rókalámpás és dupla ekkora keresztmetszetű aluvázas, olyan mint a yzf750 ekte. Vázszám, motorszám alapján a HIVATALBA MEGNÉZIK pontosan mikori gyártású a bringa, nekem a forgalmiba 1992 volt, mert ekkor hozták be,meg sok motor újabbként van hirdetve. Ha úgy értetted a 94-est hogy 89-es gyártás és 94-es magyar forgalomba helyezés akkor oké. 450 rengeteg volt érte, haverom FZR 600-asába két sebesség maradt és az trapézlámpás már, ennek is ugyanúgy előjön a váltóbaja mint az FZRezresnek meg az összes k1-2-3 gixxernek (csak nem mondogatják), google-vel néztem teszteket, ez ott volt, meg láttam is élőbe 2 haver motorján. Ezeket a hibákat tuti hogy direkt rakják bele, mert amúgy ezek lennének a legállatabb motorok a világon
nincs valakinek eladó fzr hátsó telója? nagyon kéne
helló bagoly! hogy lehet ezen az első telón kicsit puhitani?
ja és enyém '94es