Én eddig kizárólag "kisebb" motorokon túragumiként találkoztam az IRC-vel (annak nem rossz).
140/60R18 SP10R TL 64H
Ez ha jól látom "H" sebességindexű?(az 210km/h-ig jó)
Hát ha nem mész jobban tartósan?
Én úgy emlékszem, hogy az a gyári Japán gumi. Olyanokkal jönnek ki a gyárból a motorok. (Legalábbis a Honda) Szerintem, ha nem egy 20 éves öreg gumiról van szó, nyugodtan felteheted....
Nálam is van ez a műanyag lemez,egész az idomig kiér szélén gumicsíkkal,hogy ha összeérnek ne zörögjön.Ez a lemez akadályozza meg hogy esőben ne teljen meg vízzel a gyertyaárok!És levegőt is terel,nem engedi hogy felfelé menjen a forró levegő,nem volna egészséges,ha a benzintartály felforrna!
Lassan elkészülök a motorommal /mellékeltem néhány képet is itt még csak olyan 60% az állapot, még se idomok se semmi nincs fent/, viszont lenne egy kérdésem van két műanyag konzol a blokknál az van ráír Scoop Air 1WGbal illetve jobb oldalon is avval tisztában vagyok hogy ez a levegő áramoltatására szolgál ezeket ahogy lefestem vissza is rakom , viszont egy kis bibi ütköztem log lefele egy gumi szalag szerüség rá a szelepfedél tetejére végig a mellékelt képen nagyjából kivehető, ezt merre kell raknom vagy pontosan mi célt szolgál?Előre is köszönöm a válaszokat!Segítsetek kérlek!
Oké.......................................... Most itthon káosz van, (beindult a z élet) De hamarosan bonyolítunk, addig is köszi....
Mindenkinek jó munkát,,,,,,,,,,,,,, aki meg ráér JÓ UTAT!
Köszi,megjött,a pecsét szerint kedd óta sikerült ideérnie.Itt a szegedi postán most káosz van,a helyettesítő postás helyett is helyettesítő van!Du.négy körül dobta be a ládámba,(ez is érdekes,mert ajánlottan jött)sőt,a szomszéd levelét is hozzám dobta be!Úgyhogy volt egy kis kavalkád!
Hogy mennyi lesz?Hát olcsó nem az biztos.
Az ár nagyban függ attól hogy eljössz érte vagy küldjem el.
Hogy az arányokat érzékeltessem:a két szelepesért odaadom ezeket(hogy ne maradjon üres a telószár itthoni vége)
A csövek pedig legyen egy zsák krumpli alku nélkül.
Ha viszont postáznom kell akkor a postaköltség az ára.
Helló.Örülök hogy végre a levél célba ért, mert már nagyon bosszantott a dolog,biztos gondoltad ez a hülyegyerek lehet átvágott. Bocsi hogy így sikerült de az a lényeg hogy megvan.
Országúton nekem se kapcsol be soha,egyszer indult el,mikorra otthon megálltam vele.A szombati felvonuláson kellett volna egy kapcsoló,de majd rakok be egyet.
Csütörtökön megyek szabadságra,akkor én is meg akarom kicsit emelni a súbertűket,mert előzéskor kicsit kapkodta a levegőt,lassan reagált.Persze idővel belelendült,de két kamiont már nem tudtam előzni,csak egyet,mert a második mellől vissza kellett bújnom mögé,már jöttek szemből.Forgalmas egy út,nem kicsit!
140/60R18 SP10R TL 64H
Ez ha jól látom "H" sebességindexű?(az 210km/h-ig jó)
Hát ha nem mész jobban tartósan?
Lassan elkészülök a motorommal /mellékeltem néhány képet is itt még csak olyan 60% az állapot, még se idomok se semmi nincs fent/, viszont lenne egy kérdésem van két műanyag konzol a blokknál az van ráír Scoop Air 1WGbal illetve jobb oldalon is avval tisztában vagyok hogy ez a levegő áramoltatására szolgál ezeket ahogy lefestem vissza is rakom , viszont egy kis bibi ütköztem log lefele egy gumi szalag szerüség rá a szelepfedél tetejére végig a mellékelt képen nagyjából kivehető, ezt merre kell raknom vagy pontosan mi célt szolgál?Előre is köszönöm a válaszokat!Segítsetek kérlek!
Mindenkinek jó munkát,,,,,,,,,,,,,, aki meg ráér JÓ UTAT!
Az ár nagyban függ attól hogy eljössz érte vagy küldjem el.
Hogy az arányokat érzékeltessem:a két szelepesért odaadom ezeket(hogy ne maradjon üres a telószár itthoni vége)
A csövek pedig legyen egy zsák krumpli alku nélkül.
Ha viszont postáznom kell akkor a postaköltség az ára.
Kösz!