Kellemes hétvégét. A szívócsonkokon elváltozást nem láttam. délután lerepülök vele Makóra, megnézem mit csinál. Meg ttankolok normális kúton ,mert én már gyANAKSZOM A SZÚNYOGRA IS. Az 1-es gyertyapipa csak szívat, 3.-ba ha húzom, 160- 170 körül levándorol a gyertyáról. (nem akarja hogy érezzem aa lórugást)
Egyszer elmocizok majd arra a nyáron, ha minden jól megy.A levéllel kapcsolatban,holnap reggel az itteni posta vezető utánnanéz hogy hol jár a boriték, mert elvileg már ott kéne lennie.
Jó,nem ideális,de elmegy.Majd készítek még,lehet egyszer csinálunk egy cserét,vagy ha egyszer összefutunk valahol(találkozó)akkor szívesen átnézem a géped.Ha hosszabb távra megyek,egész műhelyt viszek magammal!A levél még nem jött meg,ha ajánlottan adtad fel,akkor vissza kell mennie hozzád,ha valamiért nem találnak.
Sziasztok!Megmértem a töltést alapjárat 13.45v fordulat 12.85-13.2 világitással szinte ugyanaz,fordulaton 13-13.2v. Alevél megérkezett? Mert mostmár kezd idegesíteni,hogy nem e basztam el valamit, bár a cím tuti eggyezik.
Egyébként a kereslet és az ár elég szorosan járnak. A 600-as FZR-emet tacaly decemberben (TÉL !) 315 ért vettem kereskedésből. Ha 15 percel később érek Dabasra (Debrecenből! nem a szomszédba mentem. ) elviszik a vasat. Azt hittem a mukesz kamuzik telefonba, hogy nagyon érdeklődnek. Úgyhogy ha egy motort jó áron adsz, meg lesz rá a vevő. Ja, és a motor kicsit tényleg drága annyiért.
érdemes ilyenkor leszedni a mociról mindent ami mozdítható. Tehát az eredeti kipuffal adni ha van hozzá, stb. Én robogóknál csináltam. A sok limlom ami lekerült róla adta a hasznot, és gyakorlatilag átnézés után tök ugyanannyiért adtam mint ahogy vettem, de legalább forgott a pénz. volt hogy 4-5 robogó sisak is volt itt, mert kaptam hozzá.
Ha az elektrolit szintje megfelelő és a töltésed is jó,akkor más nem nagyon lehet.(hacsak nincs benne riasztó)
Ha négy évesnél idősebb az akksi (savas)hajlamossá válik a hülyeségeket csinálni(lassan elpusztul).
Itt megtalálod hogy milyen kell bele:http://www.biker-world.hu/kate...átor&szint=4&pare
nt_cat_id=1913&cat_name=1987-1988%20(2LA)&hivo_cat_id=3&
h_hivoszint_id=3&h_cat_id=3
Az árak nagyjából hasonlóak máshol is.
Nekem a képen látható van benne de ezt nem javaslom hacsak nem nyertél a lottón.(én se vettem)
A Nagyvas.hu-n is nézz szét.
érdemes ilyenkor leszedni a mociról mindent ami mozdítható. Tehát az eredeti kipuffal adni ha van hozzá, stb. Én robogóknál csináltam. A sok limlom ami lekerült róla adta a hasznot, és gyakorlatilag átnézés után tök ugyanannyiért adtam mint ahogy vettem, de legalább forgott a pénz. volt hogy 4-5 robogó sisak is volt itt, mert kaptam hozzá.
Ha négy évesnél idősebb az akksi (savas)hajlamossá válik a hülyeségeket csinálni(lassan elpusztul).
Itt megtalálod hogy milyen kell bele:http://www.biker-world.hu/kate...átor&szint=4&pare
nt_cat_id=1913&cat_name=1987-1988%20(2LA)&hivo_cat_id=3&
h_hivoszint_id=3&h_cat_id=3
Az árak nagyjából hasonlóak máshol is.
Nekem a képen látható van benne de ezt nem javaslom hacsak nem nyertél a lottón.(én se vettem)
A Nagyvas.hu-n is nézz szét.