Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Flaschenzug
akkor megerte
Két óvodás beszélget:
-Te,képseld,van egy kotton a radiátoron
-Mijazsa radijátor?
Nem voltunk ott túl sokáig!Nem nagyon az én világom,de volt egy-két jó motor meg csaj!
Azt a láncos emelőt flacenscugnak hívják
es a buli
akkor meg sokat dolgozok meg a mocimon.
Most el kell mennem az asszonyért(motorral) de majd jövök.
Na legalább már nem durrog! Lassan olyan jó lesz mint az enyém! Belecsavartam ma 280km-ert!
Egy kis vasárnap esti móka. Az előbb beindítottam a motort, kipróbálni a lámpát, hogy sikerült beállítani. Felborult az udvaron. Valami maradék meg lehetett a tankba, mert alig bírtam vele hazajönni úgy dadog. Úgyhogy a próbakörből súlyemelés és motorszétszedés lesz.
lassan lessz egy hétszázezres gépem ami nem ér csak 250 et
hát én meg most így állok de már kivagyok
csa snoopy a kabel saru volt a bunos
Köszi megtaláltam, valamelyik nap fúrom a garázst. . Meg ha cserélni kell a láncot, hátha fejből vágod. hány szemes, kicsi ,nagy fogaskerék szám. meg itt van Szegeden egy láncos, ő szállít a Pink motorsnak is. Hátha ócsóbb. Meg szemre is ad láncot, most vettünk a dobhoz, asszem colost, és nem volt drága. 2800 volt métere azt hiszem.
Minggggggyá kitróbálom a lámpát, mert állítottam rajte.
Én már vagyok, igaz locsolok, nem motorozok.
Na mi van Rájderek senki sem ért még haza a Bájkerkodásból?
Végre kész a motorom, most hoztuk haza. Holnap egy alapos subickolás, és mehet a műszakira!
A lánc nyúlt meg.(ráadásul szakaszosan,ez a legrosszabb)Az bizony(k.drága)csere.
Nem jól írtad.
Az láncos emelő.
7664-hsz(308 oldal)
hogyne bírná, legfeljebb tekersz még a rugó-előfeszítésen és akár a nyomó és húzófokozati csillapítást is hozzá állíthatod
Valahogy így néz ki
http://www.teol.hu/tolna/kozel...
Ezek már biztos be voltak állva mint a gerely
Felénk ezt a fát nem ismerik, vagy még csak nem hgallottam. Mi fekve bont.juk. Mármint a disznó fekszik.