Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ám legyen de úgy gondoltam hogy a hozzád viszed át a rémfát
Én ugyan nem viszem a szomihoz, mert elagggya. Csinálok egyet az udvaron.
Ha más nincs a rémfára amin a disznót szokták széthasítani
Az hogy ha nincsen csak valamelyik szomszédnak van!
Köszi. már csak gerendát kell keresni.
Helló
A motor elejét legkönnyebben flasenscuggal (nem biztos hogy jól iram)
A plexit leveszed a kormánykifli köré erős kötelet teszel aztán keresel egy erős gerendát ahova fel lehet kötni az emelőt és felhúzod! Aztán tudod szerelni az elejét!
Hogy szoktátok felemelni a motor elejét? Edzettem 1 órát, de nem jött össze.
Emlékképek vannak. Mivel még nincs nyomatékkulcsom, légkulcsal húztam mek, és rögzítettem. Állítottam a láncon, de valami ovális, vagy a lánc nyúlt meg 1-2 helyen. Forgattam körbe, néhol jó, néhol tök laza.
oksa
köszi! és amúgy a 2 személyt biri?
ja, tegnap éjjel hétfőn reggel megy, keddre ott kell lennie
Helló!Bagoly feladtad a telót?
oké köszönöm
Most mennem kell az asszonyért de még visszanézek.
Ha a kosár élét meg tudod,akkor(kicsit)igen.
Ezek szerint szedted már szét a kuplungot.Hogy emlékszel,le lett húzva és biztosítva rendesen a belső kosár anyája?
hát már minden motyó kijött csak a tügörgö nem. leget azt kicsit megütögetni?
Ha nincs berohadva a közepe akkor könnyen.
ÁBRUS! vagy valaki aki okasbb mint én. próbálta már valameikötök a hátsólengövillábol kivenni a tügörgős csapágyat? segitsetek,hogy jön az ki?
nekem is ilyen volt a polisport fejidomommal ezért tettem rá etz lámpát
Meg lépten nyomon fellazul a lánc, beállítom faján, 100km megint laza. Na meg hülyegyerek a múltkor ahogy csináltam a hátulját, Ugye fentebb lett, tegnap volt azóta az első sötét utam haza. Hú mint kamikaze, 10 m a motor előtt utána vak sötét. Ugye lámpát nem állítotttam. Kemény volt
Valahol még nekem is kallódik a Kawám a világhálón.
Azok megvannak, sőt egész jó állapotban vannak.De valami más baj is lehet Tegnap jöttünk haza, és olyan érzés volt a lábadnál, mert ott jött át a rezgés mintha valami fém verődne valahol. De az elejétől is furcsa hang jött. Kerékcsapágyra gyanakszom, de nem biztos.
160/60r17
bagoly a hátsó keréken milyen méretü gumi volt?
hát szerintem erre majd dagogyula fog tudni választ adni,sőt ö még gyárt is nagyon jó fesszabályzókat! nekem is dago tuning van benne