Helló
A motor elejét legkönnyebben flasenscuggal (nem biztos hogy jól iram)
A plexit leveszed a kormánykifli köré erős kötelet teszel aztán keresel egy erős gerendát ahova fel lehet kötni az emelőt és felhúzod! Aztán tudod szerelni az elejét!
Emlékképek vannak. Mivel még nincs nyomatékkulcsom, légkulcsal húztam mek, és rögzítettem. Állítottam a láncon, de valami ovális, vagy a lánc nyúlt meg 1-2 helyen. Forgattam körbe, néhol jó, néhol tök laza.
Meg lépten nyomon fellazul a lánc, beállítom faján, 100km megint laza. Na meg hülyegyerek a múltkor ahogy csináltam a hátulját, Ugye fentebb lett, tegnap volt azóta az első sötét utam haza. Hú mint kamikaze, 10 m a motor előtt utána vak sötét. Ugye lámpát nem állítotttam. Kemény volt
Azok megvannak, sőt egész jó állapotban vannak.De valami más baj is lehet Tegnap jöttünk haza, és olyan érzés volt a lábadnál, mert ott jött át a rezgés mintha valami fém verődne valahol. De az elejétől is furcsa hang jött. Kerékcsapágyra gyanakszom, de nem biztos.
Az hogy ha nincsen csak valamelyik szomszédnak van!
A motor elejét legkönnyebben flasenscuggal (nem biztos hogy jól iram)
A plexit leveszed a kormánykifli köré erős kötelet teszel aztán keresel egy erős gerendát ahova fel lehet kötni az emelőt és felhúzod! Aztán tudod szerelni az elejét!
köszi! és amúgy a 2 személyt biri?