az jó, ha durrog. Múltkor próbáltam a sor 2 Triumph-ot, nyitott cső (aljára írva, hogy nem street legal), pompás volt arra a rövid próbaútra
ha durrog akkor szegény és nem ég el a hengerben, hanem kint a kipuban. addig vicces, míg olyan nem lesz mint a tubarózsa egy emberesebb durranástól
Sziasztok nincs valakinek elfekvőben véletlenül eladó első lánckerék rögzítő anya , meg a lengőkarra lánc csúszka amin a lánc fut? Fzr 1000 hez? Lehet hogy a többi FZR é is jó azt nem tudom. Elöre is köszi
Nekem 89-es 500-am van,de 99%-ban egyezik a 600-al.A dugattyúátmérőn kívül a súbertűk,hátsó lánckerék és gyújtásmodul más, a többi ugyanaz.Kérdezd Ábrust,neki lehet hogy van.
Sziasztok!
Nekem egy '91-es FRZ 500-om van, és hozzá keresek hátsó fékolaj tartályt, vagyis ami benne van gumi, mert teljesen szétmálott. Ha valakinek van otthon kallódóban akkor vevő lennék rá. De az is jó ha tudja valaki hol lehet venni újat mert sehol sem kapok. Ja és szerintem a 600-nak ugyanez az olajtartálya.
Előre is köszi!
na helló bagoly ! akkor amit megbeszéltünk telefonon az oké,csak még kéne az a méret amit már pár hozzászólással korábban kértem ábrustol is. és már csak a hátsó lengövilla mérete kellene a szélessége kellene ahol a vázhoz csatlakozik. aztán ha jó akko r szombaton megyek a cumóért.
Én fogyasztásilag az egyik legjobb vagyok ugyanis idén eddig összesen kb 30km-t mentem vele,tehát ez abszolut takarékosnak mondható.Ennél csak az ETZ-m fogyaszt kevesebbet,azon ugyanis három éve lejárt a műszaki és évente egyszer beindítottam az udvaron 2-3 percre.(bár ha km/l arányban nézem akkor nem biztos)
A csavart megpróbálhatod,bár az enyém sem úgy kapja fel a fordulatot mint egy modern,korszerűen agyonbonyolított injektoros mai kacat.
Halisztok. Ábrus, te fogyasztásilag hogy jössz ki? Nem tetszik ahogy jár. Ha odahúzod neki, gondolkodik picit, és utánna indul meg a fordulat. Keverékcsavar, fél fordulat +?
ha durrog akkor szegény és nem ég el a hengerben, hanem kint a kipuban. addig vicces, míg olyan nem lesz mint a tubarózsa egy emberesebb durranástól
De postán is megoldható a dolog.
Nekem egy '91-es FRZ 500-om van, és hozzá keresek hátsó fékolaj tartályt, vagyis ami benne van gumi, mert teljesen szétmálott. Ha valakinek van otthon kallódóban akkor vevő lennék rá. De az is jó ha tudja valaki hol lehet venni újat mert sehol sem kapok. Ja és szerintem a 600-nak ugyanez az olajtartálya.
Előre is köszi!
A csavart megpróbálhatod,bár az enyém sem úgy kapja fel a fordulatot mint egy modern,korszerűen agyonbonyolított injektoros mai kacat.
A második ~190mm
(a tűrés a mérőszalag miatt +/-1-2mm)
A cső átmérőjét meg majd elárulom ha megkérdezed.